Az esemény előtti alkalmazás recept nélkül lesz letölthető az Appstore-ból. A célközönséget azok a felhasználók jelentik, akik Apple eszközükre szánt idejüket nem szeretnék egy  gyermekkel megosztani.

Az iPadre készülő alkalmazás sokkoló képekkel, hanghatásokkal és borsos árával veszi el a felhasználók kedvét a gyermekvállalástól, bemutatva többek között egy hasfájós fiúgyermeket, egy pelenkázást és egy zsebpénz-kérést 8 éves korban. Ezután megdöbbentő számok következnek az iskoláztatásról és egy vita, ami arról folyik, hogy miért kell egy hét évesnek éjfélre hazaérnie.

Az alkalmazás tesztelése során eddig 9%-os eredménnyel okozott impotenciát a férfiaknál és vaginaszűkületet a hölgyeknél. 

8 KOMMENT

  1. Az igazi sokkoló az lesz, amikor kötelező jelleggel bele kell hugyozni a konnektorba és ha a megrázó élmény után van még kedved dugni akkor a Ctrl+Alt+Delete gombok egyidejű megnyomásával a slamposan lejjebb logó bal heréd elhagyja megszokott helyét és tőből leszakítja már amúgy is loncsos, lompos és bozontos lila színű makkodat. A probléma megoldó emberünk Makk Marci