Próbált ellenállni, de megint depressziós idézetekkel örvendeztette meg ismerőseit Kovács Tibi, rendszeres facebookozó.

"Vannak emberek, akiken akkor sem látszik, hogy át akarnak verni, amikor a szemedbe mosolyognak" – írta Tibor Facebook-oldalán. Ismerősei szerint nem ez volt az első ilyen húzása, és többen csak azért nem tiltják le, mert voltaképpen valahol legbelül sajnálják.

"Kétnaponta azt mondja, rossz a munkája, csaja meg nem volt már vagy másfél éve. Néha már én is aggódok miatta" – mondta el Tibi egy közeli ismerőse, aki a biztonság kedvéért nem vállalta a nevét, hátha Tibi olvas HírCsárdát. De erre nyilatkozónk szerint kevés az esély, hiszen "Tibor inkább ezerszer posztolt mémeket oszt meg, amik a magánnyal kapcsolatosak".

Az esetet Kovács Tibor lemondóan kommentálta, ettől több kollégánk sírógörcsöt kapott.

10 KOMMENT

  1. Jellemző, hogy ilyen percemberek felkerülnek a Hírcsárdára, de a valóban fontos facebookos eseményekről nem esik szó!

    Néhány fontos Facebook-hír a teljesség igénye nélkül:
    – Facebook-lány, akit nem érdekel, mit gondolnak róla, és különben se ítélkezzen senki. Csak azt nem mondja meg, hogy miről. Pedig én szívesen ítélkeznék!
    – Facebook-szülők kiteszik a gyermekeik képét. Minek, úgyse tudom megkülönböztetni őket egymástól. Az ég szerelmére, ezek gyerekek, még mellük sincs!
    – Csoportosan fényképezkedő Facebook-lányok. Nekik legalább van mellük, őket ezért egy kicsit szeretem.

  2. Nu, most VIGYE A BÜDÖS PICSÁBA AZ INTERNET ROHADT, KAPZSI, HARÁCSOLÓ MILLIÁRDOS TULAJDONOSA EZT A FASZ INTERNETJÉT !
    nEM ELÉG, HOGY FIZETJÜK A NET-ET, MÉG NEM TUDTAM MEGNÉZNI EGYIK KEDVENCEMET eDDIE rAIDER fIND mY lOVE SZÁMÁT, MERT LE VAN TÍLTVA.
    vISSZATÉREK A PAPÍRALAPÚ ÚJSÁGOLVASÁSHOZ, MOZIBA FOGOK TÖBBET JÁRNI, PAPIRALAPÚ KÖNYVEKET FOGOK ISMÉT OLVASNI ÉS MAGASRÓL, NAGYÍVBEN SZAROK, AZ ILYEN ROHADT, KAPZSI, PÉNZÉHES GENETIKAI HARÁCSOLÓ FASZKALAPOKRA !!!!! :DDDDDDDDDDDDD

    úgyis csak AGITÁTOROK SZÍNTEREPE EZ AZ EGÉSZ, NO MEG A ÁLBRÓKEREK, ÁLPÓKERESEK, ÁLKERESKEDŐK CSALÁSAIRA ALAPOZ, ÉS A DROGOKAT TERJESZTI ORRBA-SZÁJBA NEM TÖRŐDVE HÁNY MAGYAR FIATAL HAL MEG TŐLE, CSAK A TULAJDONOSOK ÉS KÖREIK SZÁMLÁI HIOZZANAK A MILLIÁRDOS BEVÉTELEKTŐL !

    MENJENEK MIND A JÓ BÜDÖS FRANCBA !

    :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))