Breaking: a Facebook-srácnak ismét rossz napja volt

10
6,111

Próbált ellenállni, de megint depressziós idézetekkel örvendeztette meg ismerőseit Kovács Tibi, rendszeres facebookozó.

"Vannak emberek, akiken akkor sem látszik, hogy át akarnak verni, amikor a szemedbe mosolyognak" – írta Tibor Facebook-oldalán. Ismerősei szerint nem ez volt az első ilyen húzása, és többen csak azért nem tiltják le, mert voltaképpen valahol legbelül sajnálják.

"Kétnaponta azt mondja, rossz a munkája, csaja meg nem volt már vagy másfél éve. Néha már én is aggódok miatta" – mondta el Tibi egy közeli ismerőse, aki a biztonság kedvéért nem vállalta a nevét, hátha Tibi olvas HírCsárdát. De erre nyilatkozónk szerint kevés az esély, hiszen "Tibor inkább ezerszer posztolt mémeket oszt meg, amik a magánnyal kapcsolatosak".

Az esetet Kovács Tibor lemondóan kommentálta, ettől több kollégánk sírógörcsöt kapott.

10 KOMMENT

 1. Jellemző, hogy ilyen percemberek felkerülnek a Hírcsárdára, de a valóban fontos facebookos eseményekről nem esik szó!

  Néhány fontos Facebook-hír a teljesség igénye nélkül:
  – Facebook-lány, akit nem érdekel, mit gondolnak róla, és különben se ítélkezzen senki. Csak azt nem mondja meg, hogy miről. Pedig én szívesen ítélkeznék!
  – Facebook-szülők kiteszik a gyermekeik képét. Minek, úgyse tudom megkülönböztetni őket egymástól. Az ég szerelmére, ezek gyerekek, még mellük sincs!
  – Csoportosan fényképezkedő Facebook-lányok. Nekik legalább van mellük, őket ezért egy kicsit szeretem.

 2. Nu, most VIGYE A BÜDÖS PICSÁBA AZ INTERNET ROHADT, KAPZSI, HARÁCSOLÓ MILLIÁRDOS TULAJDONOSA EZT A FASZ INTERNETJÉT !
  nEM ELÉG, HOGY FIZETJÜK A NET-ET, MÉG NEM TUDTAM MEGNÉZNI EGYIK KEDVENCEMET eDDIE rAIDER fIND mY lOVE SZÁMÁT, MERT LE VAN TÍLTVA.
  vISSZATÉREK A PAPÍRALAPÚ ÚJSÁGOLVASÁSHOZ, MOZIBA FOGOK TÖBBET JÁRNI, PAPIRALAPÚ KÖNYVEKET FOGOK ISMÉT OLVASNI ÉS MAGASRÓL, NAGYÍVBEN SZAROK, AZ ILYEN ROHADT, KAPZSI, PÉNZÉHES GENETIKAI HARÁCSOLÓ FASZKALAPOKRA !!!!! :DDDDDDDDDDDDD

  úgyis csak AGITÁTOROK SZÍNTEREPE EZ AZ EGÉSZ, NO MEG A ÁLBRÓKEREK, ÁLPÓKERESEK, ÁLKERESKEDŐK CSALÁSAIRA ALAPOZ, ÉS A DROGOKAT TERJESZTI ORRBA-SZÁJBA NEM TÖRŐDVE HÁNY MAGYAR FIATAL HAL MEG TŐLE, CSAK A TULAJDONOSOK ÉS KÖREIK SZÁMLÁI HIOZZANAK A MILLIÁRDOS BEVÉTELEKTŐL !

  MENJENEK MIND A JÓ BÜDÖS FRANCBA !

  :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))