Figyelem! Jövő héten lehet, hogy már csak drachmával lehet fizetni a görög falu CBA-jában. Káosz, fosztogatások és gyroshiány várható Beloianniszban is.

Ha Görögország kilép az EU-ból és az eurozónából, akkor a lépést követni fogja a magyarországi görögség is. A lépés elsősorban Beloianniszt, a balatonfüredi görög falut, és az összes Zorba nevű magyaroroszági gyrosost érinti.

A magyarországi görögség EU-s kilépése azzal járhat, hogy az érintett területeken vízumkényszer léphet életbe, és megnőhet a kereslet a „Helóta vagyok, nem magyar” feliratú pólók iránt. Beloiannisz állítólag még radikálisabb lépésre készül, és Magyarországtól is elszakadna Szekszárd, Mohács, Herecegszántó irányban. A Belioannisz helyén keletkező űrt veszélyes hulladéklerakóként, vagy kormányhivatalként hasznosítanák, de a kettő lényegében ugyanaz.

A görög érdekeltségek elszakadása súlyos válságot okozhat az érintett térségekben. Hamarosan hiány lehet gyrosból, így már most kilószámra vásárolják az emberek a pitát, a boltok ouzo-polcai szinte teljesen üresek, és a szirtaki CD-ket is már csak utcai dílerektől lehet kokainért beszerezni.

Selmeczi Gabriella a magyarországi görög érdekeltségek EU-s kilépésével kapcsolatban azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc inkább jobban tenné, ha lemondana.

32 KOMMENT

  1. A cikkben ez felsorolás… De mivel szép a magyar nyelv, simán lehetne magyarázó mellékmondat is. Az, hogy tudd a szerző mire gondolt, ahhoz már IQ kell.

    Meg ahhoz is hogyha Beloiannisz elindulna Szekszárd, Mohács, Herecegszántó útvonalon az országból akkor miaszarért menne füred felé, mikor arra legalább 200 km-es kitérő lenne, ráadásul Enying és Simontornya között ritka szar az út 🙂

  2. Platón a görögös érdekeltségekre hivatkozva, távozása közben valami Selejtmeczinek üzente, hogy
    “A bölcs emberek azért beszélnek, mert van mondanivalójuk; a bolondok azért, mert mondaniuk kell valamit.”

  3. Breaking: A nemzeti együttműködés rendszere megszavazta a pofátlan végkielégítésekre vonatkozó 98% os különadó további szigorítását és 99% ra emelését megakadályozandó a kommunista liberális métely terjedését európa tajtékos vizein küzdő gyorsnaszádon.

    Az MTI tudósítása szerint a miniszterelnöki hivatalból “oligarcha kapcsolatai miatt” távozni kényszerülő T.K.(38) aki a portás titkárnőjének az asszisztenseként dolgozott egy beépülő kommunista áskálódásainak köszönhetően véletlenül 10mrd HUF végkielégítést ítéltek meg. A miniszterelnöki hivatal álltal kiadott közlemény szerint az ilyen esetek korrigálására van a 99% os különadó amely megakadályozza a túlzott mértékű indokolatlan kifizetéseket. Így T.K.(38) 10.000.000.000 HUF helyett kénytelen lesz mindössze 100.000.000 HUF al beérni és még az államháztartást is majdnem 10 mrd HUF al gazdagítja. A hivatal közlése szerint az összeg az un. Tobin alapba kerül amiből a spekulatív célú kenyérvásárlások ellen készített új adónemmel kapcsolatos hatástanulmányokat finanszírozzák majd megelőzendő a kormány további kritikáit miszerint ad-hoc döntésekkel előzetes vizsgálódás nélkül módosítják az adórendszert. Az új adót már megszavazta a parlament és négyharmados többségbe foglalta. Az új adó fordított két kulcsal fog működni heti 50kg alatt 871% . A törvény elfogadását megelőző 12 másodpercben egy liberális hackerbanda melynek tagjai izraeli kommunisták egy módosító indítványt nyujtottak be amit a parlament véletlenül megszavazott így az 50kg feletti kenyérvásárlásokat -15000% adó terheli. Kérdésünkre orbán viktor a következőket reagálta:”A nemzeti együttműködés 4/3 os törvényei a zemberek érdekeit szolgálják akik a magyar gyorsnaszádot verítékükkel a felszínen tartják európa iszapos mocsaraiban lapuló kommunisták és bankárok ármánykodásai ellenére így a törvény módosítása nem lehetséges. De a NER kormánya már gondolkodik egy új adónemen amely képes lesz biztosítani hogy a jövőben ilyen tévedések ne eshessenek meg illetve keresi a módját annak hogy ezt a tévedést ne a zembereknek kelljen megfizetniük.

  4. Állítólag a Senátorasszony – mint műkörmös – kapja meg a füredi görög falu földjét és buktával fogja bevetni.
    Az elszámolási biztos már vizsgálja is! (hogy Kovács Jani hogy kaphatott 2 hektár szikest!)

  5. Beloiannisz csak 1000 km-re délre megy.
    Magyarország meg 1000 évvel vissza.
    Ha választhattam volna, hogy turista legyek vagy időutazó – inkább a turistát választottam volna.

  6. @micsoda?:

    Ez az: a szolidaritás hiánya megint.

    Világ görögjei, egyesüljetek!
    Csak az eurót veszíthetitek!
    Minden görög kondérba egy kecskét!
    Javítsuk ki az “öt török öt görögöt dögönyöz örökös örömök között”-et “öt görög öt törököt dögönyöz örökös örömök között-re”!