Közelebb kerülhet az emberekhez és a Nemzeti Együttműködéshez az egykori kormányzó Kenderesen. Valamint táncház és egyéb programok is várhatók.

"Horthy Miklóst újra kell értékelnünk, és az eltemetett múlt így szimbolikusan is közelebb kerülhet ahhoz a helyhez, amit a történelmünkben illene elfoglalnia" – fejtegette Balogh Zoltán, szuperminiszter, majd maga is elbizonytalanodott, mit is jelenthet ez.

Az újratemetést a Nemzeti Temetkezési Vállalkozók az Újratemetésekért kezdeményezte, akik már számos más újratemetés kapcsán adtak áfás számlát. Az újratemetésre már készült forgatókönyv is. Az elképzelés szerint gój motorosok rántanák ki a koporsót egy 12 Harley-sból álló Hell’s Angels csapattal, majd füvet, vizet és egy fehér lovat helyeznének a koporsó alá, hogy közelebb kerüljön a felszínhez.

Az újratemetésen Nyírő József-idézeteket olvasna fel egy Tormay Cécile-nek öltözött Wass Albert, majd táncházra kerülne sor.

17 KOMMENT

  1. Helyes, ha jön a feltámadás, akkor könnyeb lesz majd magát kiásnia és biztosan kapna főszerepet is valami zombi filmben, mert a régensi helyének már annyi.

  2. Az Emberekkel mi lesz? Miért csak a híreseket temetik újra? Tessék MINDENKIT újra temetni! Akár négy-ötször is! Éljen a csontturizmus! Különösen a gazdag amerikaiak hamvait várjuk az Alföld aszályos, másra nem használható területeire.

  3. Csak úgy viccből, helyettesítsd be a neveket Izraeli politikusok nevével. Mekkora röhögés lenne amikor a moszad fejbe lő? Mert az , úgy antiszemitizmus. Magyar írókon , politikusokon meg gond nélkül lehet gyártani a jobbnál jobb vicceket. Nekem is majd elrepedt a szám a röhögéstől!

  4. @komplikato: Mivel ez a Hírcsárda, itt tilos bármit komolyan venni, de azért vicces, hogy az a Románia “aggódik” Nyírő újratemetése miatt, ahol Antonescu marsallt és a Vasgárdát igyekeznek (talán már sikerült is?) rehabilitálni.

  5. @tobias2:

    “Az Emberekkel mi lesz? Miért csak a híreseket temetik újra? Tessék MINDENKIT újra temetni!”

    Igen. Ajánlott irodalom: Ben Elton: Vakvilág:
    “A mai naptól fogva, amennyiben így óhajtjátok, minden egyes személy híres! Törvény szerint! Jog szerint! A szentírás által és az isteni jognál fogva híresek vagytok! Pont, vita lezárva. Semmi visszatáncolás. Semmi hamis tanúzás, és semmi ördög nemzette trükközés. Híres. Semmi több és semmi kevesebb. Akarjátok?”

  6. @loggoll: További ajánlott irodalom: Milan Asadurov: 61, EXLIBRIS, http://www.milanasadurov.com/61/Dobre_dosli.html

    A szerző a bulgáriai (1949 és 1960 között Sztálinváros névre átkeresztelt) Várnában lakó örmény, a nagy Mamigonjan utódja:

    „Az örményeknek a Mamigonjan név szent. Vartan Mamigonjan nemzeti hősként a perzsa hódítók elleni szabadságharcot vezette, és 451-ben hősi halált halt a szabadságért és a kereszténységért. Ismertségben a Mamigonjan név közvetlenül az örmény királyi család után következik. Az ősi Mamigonjan várbirtok még a Google Earth képeken is tisztán látható, az Ararat lábánál. Ha életemben Törökország az EU tagjává válna, azonnal igényt nyújtok be a családi birtok visszaszolgáltatására.”

    Most már tudjuk, miért nem csatlakozott Törökország az EU-hoz: fél az örmények tömeges újratemetkezésétől és a többezer hektáros sírhelyek visszaszolgáltatásától.

  7. DE—DE—DE!!! Igenis temessék ujjjra valamilyen nevű TENGERBE !!! Oszt míkómeg mutassák majjjd a tévéhíradólyában , hogy a zemberek elzarándokolnak a sírt meglocsónyi ,biztos , hogy magam alá piszkítok !!!

  8. «Balogh Zoltán, szuperminiszter» Balogh Úr hivatalosan államtitkár, orromtitkár és lábamtitkár, tessék már megjegyezni. Horthy Miklóst pedig takarékossági megfontolásokból elég derékig újraeltemetni, a felül kiálló rész bemeszelhető síremléknek.