Árpa Attila regénye után, amelyről a napokban derült ki, hogy Tolvaly Ferenc írta, újabb titkolt celeb árnyékszerző került elő.

Szabó Győző: Toxikoma – Tíz év drogvallomásai című, a napokban megjelent könyvében Havas Henrik volt kénytelen közreműködni, mivel a színész élményei 80%-ára nem emlékezett. „Segítettem Győzőnek hiteles sztorik kitalálásában, és jónéhány fordulattal megbolondítottam azokat is, amik megvoltak neki.” – nyilatkozta egy árnyékújságírója segítségével Havas.

Árpa Attila: Holtomiglan című regényéhez is tapasztalt szerzőt választott, az eddig ezoterikus Tolvaly Ferenc új műfaj felé nyitott. Tolvaly kifejtette ugyanakkor, hogy ebben is fontos volt a spirituális töltet és a leszámolások helyszínét a feng shui szerint rendezte el.

Gál Noémi szintén könyv írására készül, őt Aigner Szilárd segítheti majd az Elfújta a szél megint létrehozásában, amely az ismert klasszikus folytatása. A cselekmény váza szerint Scarlet O’Hara megismerkedik egy meteorológussal és ezután az időjárásnak megfelelően öltözködik. Külön érdekesség, hogy a regény írása közben számítógépét a mellén tartja az ismert időjós.

2 KOMMENT