A Magyar Televízió népszerű vetélkedőjének rosszat tehet a most felfedezett tömegsír. Az MTVA egyelőre nem kommentálta az eseményeket.

Egy a vetélkedőben részt vevő hölgy családtagjai kezdtek érdeklődni szerettük holléte felől, mivel a felvétel után nem tért haza. Először azt a választ kapták, hogy addig, amíg adásba kerül a műsor, nem engedhetik haza, később pedig azzal védekeztek, hogy a hölgy saját felelősségére már korábban elhagyta a stúdiót. A rendőrség is nyomozást kezdett az ügyben, és a videókat kielemezve jutott arra, hogy a lezuhanó játékosok a lassítás szerint gyakran holttestekre esnek, és a felvételen részt vevő nézők is gyakran panaszkodnak furcsa szagra.

A nyomozás során bukkantak arra a 300 holttestre, akik  lezuhanás közben haltak szörnyet. Mint kiderült, a műsorban törekedtek arra, hogy család nélküli, magányos embereket versenyeztessenek, de néha hiba csúszott a számításba. Megkerestük Gundel Takács Gábort is az ügyben, de ő egy tréfával ütötte el a vádakat: „Halottakról vagy jót vagy semmit”.

25 KOMMENT

  1. én vótam odalent, de semmilyen szagot nem éreztem . ( Lehet , hogy a náthám miatt ?) A társaságot láttam , eléggé vegyes összetételben , de aztat hittem , hogy a ” Tőcsön velünk egy összebúlyoshétvégét elnevezésű Vasárnapi kirángatásra gyöttek. Egyébként egy apró banánhéján csúsztam le . KÉRDÉS: Fekete fehér költöző Magyar madár ? VÁLASZ: Pingvin.

  2. szerintem is a nyilasok tették.
    Ezentúl a vetélkedőket TV előtt ülő bibsiknek is járjon valamicske pár milliárd kárpótlás, nyilván rettegnek a kanapéban is, ha már a MÁV-on be vannak kulázva…