A neves pornóproducer hamarosan nagyszabású filmet forgat, ezért vizsgáztatta a színészeit. Hírek a sommelier-k, az off shore ping-pongozás, és bolíviai törpepártok világából.

 

 

Román polgármestere lehet Budapestnek

Hamarosan leválthatják a főváros éléről Tarlós Istvánt. Egy román turista már csak egy napnyira van attól, hogy Budapest mayorja legyen a Foursquare-en. A fideszes városatya érdemben nem kívánt foglalkozni a hírrel, de Orbán Viktornak megígérte, hogy mostantól jobban fog figyelni a check-in-ekre.

 

 Operett készül a Kennedy gyilkosságról

"Cigánykerék a tankönyvraktárban" címmel viszik színpadra a az amerikai elnökgyilkosságot.  A főszereplő Lee Harvey Oszvald Marika zseniális játékának köszönhetően kell majd életre a színpadon. Bemutató Június 1-én.

 

Az Apple piacra dobta Kambodzsában az iPotot

Az iPodhoz hasonló lejátszóval az ország egykori diktátorának beszédeit lehet majd meghallgatni. A készülékhez természetesen helyi iStore-hozzáférés is jár. "Aki khmer az nyer!" – nyilatkozta a forradalmi új eszközről a cupertinói cég vezetője.

 

 

Franciakártyával is lehet majd fizetni a TESCO-áruházakban

"Válaszolnunk kellett a SZÉP-kártyákra valahogyan. Ez az új metódus ugyanannyira megbízható, pont annyi próbálkozás kell, mire az automaták elfogadják, de sokkal változatosabb, és nem is kell hozzá online felület" – indokolta a lépést a TESCO szóvivője, Iglódi-Csató Judit, aki nem egy Danks Emese.

 

1 KOMMENT