Mégsem Varga Mihály, inkább a magyar kenus felesége vezetheti az IMF-tárgyalásokat – jelentette be a Twitteren Orbán Viktor.

 

"Én továbbra is bizakodó vagyok, szerintem nem tűnt el az IMF, csak valami beázhatott náluk és ezért nem jelentkeznek" – nyilatkozta kinevezése után Rakonczay Viktória, majd hozzátette: a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy nem veszítjük el a lelkesedésünket, és várunk arra, hogy az IMF eljusson egy telefonfülkéig és hívást kezdeményezzen.

Rakonczay felesége (aki egyébként a sajtóval kapcsolatos tapasztalatai miatt komolyan gondolkozik a Felesége keresztnév felvételén) azon a véleményen van, hogy mi magunk is megoldhatnánk a helyzetet, ha jeladót szerelnénk az IMF-illetékesekre, valamint a megbízott tárgyaló felek tartanának maguknál pótszakértőket is baj esetére.

A hír hallatán Szeremley Huba badacsonyi borász azonnal hajóra szállt, elmondása szerint valahol Antigua partjainál beérhetjük az IMF-megállapodást. Szerettük volna elérni Rakonczay Gábor kenust is, hogy ő is szerepelhessen a hírben, de ő úgyis csalt, meg már kenuja sincs.

11 KOMMENT

  1. @Dour ® (ius murmurandi):
    Helyes, már én is épp javasolni akartam új és természetesen nekünk kedvező olimpiai számokat, mondjuk kezdhetnénk egy “hogyan éljünk meg havi 47 ezerből” számmal, bizonyos források szerint ebben a számban is mi magyarok borítékolhatjuk az arany érmet….

  2. @lazov: hm, akkor a szabályokat természetesen úgy kell módosítani hogy nekünk kedvezzenek. Mondjuk a kiéhezés utolsó fázisában egy ezer méteres kenu/kajak verseny, abban talán csak mi leszünk a jobbak 🙂

  3. @Dinkainka: Nem a Dunát nem találják, he! Egyébként az IMF megtalálta a kenut, amely azért veszett el, mert nem volt beoltva veszettség ellen. Komolyan véve a magyar hivatalos fórumok megjegyzését, hogy “jöttök ti még a mi utcánkba”, az IMF most Palermo sikátoraiban gyakorol a megtalált kenuval.