A maszturbálásnak számtalan hatása ismert: hajhullás, elbutulás, gerincbántalmak, ínhüvelygyulladás. Brit tudósok tovább bővítették a listát.

Azt régóta tudjuk, hogy aki maszturbál, az könnyebben kap ülőhelyet a buszon, illetve többnyire büdös a szája, mert nem tud egyszerre fogat is mosni, idén azonban rendkívüli eredmények jelentek meg a szaklapokban.

Brit tudósok sokáig kutatták, végül maguk is kipróbálták a maszturbálást és az onanizálást, és megdöbbentő eredményre jutottak: a művelet az esetek többségében kielégülést okoz. Ezerkétszáz vizsgált esetből ezeregyszáznegyvenhétszer jutottak erre az eredményre (noha a lelkesedés a vége felé már csökkent), a többi esetekben olyan események szakították meg a műveletet, mint hogy meghozták az ebédet vagy lejárt a munkaidő.

Brit tudósok a tapasztalatokon felbuzdulva úgy döntöttek, kipróbálják a társas szeretkezést is, melynek első eredményeit várhatóan 9 hónap múlva publikálják.

7 KOMMENT

  1. Kemény könyök, laza csukló,
    egy sima, egy fordított,
    anyám rángatta a fitymám
    a húgom meg ordított

    Makkom takarja a fityma
    mert sajnos még olyan pici
    várjál anyám egy-két évet
    akkor buzog majd a geci

  2. Ez az a csapat, amelyik rájött, hogy ha a rektumon keresztül végzik a szemműtétet, akkor kisebb a retinaleválás esélye? Imádom a tudományos áttöréseket!

  3. Áll a rendőr a posztján. Tél van, szibériai hideg. Zsebredugja a kezét a rendőr, hogy le ne fagyjon. Jön egy kisgyerek, odamegy hozzá:
    – Hány óra van rendőr bácsi?
    – Majd tavasszal gyere fiam, gyere tavasszal.