Kovi, a magyar pornócézár új területen kamatoztatja tapasztalatait és Nemzetközi Spermaszomelié Grand Prix-t szervez.

„Most végre bebizonyíthatjuk a világnak, hogy szopásban mi, magyarok vagyunk a legjobbak. Elég csak az elmúlt 500 évre gondolnunk!– nyilatkozta Kovi.

Még folyik a lehetséges versenyhelyszínek kiválasztása.  A szervezők szerint fontos, hogy a Grand Prix témájához szorosan kapcsolódjon a helyszín. A listán szerepel a NAV központi ügyfélszolgálata, az RTL Klub „bármelyik műsor” casting szobája, egy kamionos parkoló a 4-es úton és a Központi Okmányiroda.

A tervek szerint a versenyzőknek először egy 5 kérdésből álló tesztet kell kitölteniük 7 óra alatt. Ezután következik a kóstolásos vakteszt, amikor bekötött szemmel kell megállapítani 5 különböző politikus pártállását és összemutyizott vagyonának nagyságát. A legtapasztaltabb versenyzők a döntőben IMF-döntéshozókat és ismeretlen tőzsdei spekulánsokat fognak tesztelni.

Kovi ígérete szerint lesznek különleges attrakciók is: "A nézők láthatnak mélytorok szomeliét és gyomorban dekantálást piros malbival. A lényeg, hogy az egész geci jó lesz!

15 KOMMENT

  1. “A listán szerepel a NAV központi ügyfélszolgálata, az RTL Klub „bármelyik műsor” casting szobája, egy kamionos parkoló a 4-es úton és a Központi Okmányiroda.”

    Hiányolom a listából a bankokat, nomeg a biztosítókat!!!44!!
    Amúgy pöpec kis poszt.