Boldogan figyelte beiktatásának hivatalos kellékét, a Nemzeti Együttműködés Tengerimalacát az új köztársasági elnök, Áder János.

 

„Hát ez nagyon édes, már csak ezért megérte visszajönni. Éljen a haza, véreim!” – mondta könnyes szemmel Áder, majd hozzátette: beiktatásának első eredménye már látszik is, hiszen ő hívta haza Nagy Lászlót az MKB Veszprém csapatába.

14 KOMMENT

  1. @Kistitok: Már azt kell hinnem,titokban leváltották a tapasztalt és általam nagyrabecsült B.Mókusmajmot és helyette ezt a kis senkiházi T.malacot tették meg erre a tisztségre.
    Szerintem EZ valakinek a rokona, illetve valakinek a valakije esetleg valakiről sokat tud…

  2. Önfeledt és kedves mosolya ráragadt a körébe ülőkre is. A család, a barát egy emberként mosolyog. Idilli a bili. A páholyi homályt beragyogja a derűh. Ám a parlamenti protokol szólítja a leendő elnököt. Sajnálatos esemény dermeszti meg az arcokra fagyott mosolyt. Schmitt a volt elnök végzetes tévedéssel lép elő a felszólításra.Meggyőződése, hogy ismét elnökké fogják választani. Most a két elnökjelölt, a régi és az új áll egymás mellett.Kifejezve -egy pillanatig – a nemzeti együttműködést. A harmadik, az ideiglenes azonban ráébreszti, a voltot, tévedésben van, térjen vissza páholyába, mert különben el lesz páholva.Ismét helyre (tétre, befutóra) állt a rend, s immár a közjog új méltósága, a nemzet Ádlere szól nemzetéhez.

  3. Jaj, én úgy izgultam, hogy vajon dr. Áder János lesz-e, mert csak a Zorbán Viktor támogatta, és nem lehetett tudni, hogy vajon a frakció is melléáll-e.
    Mondhatom, sosem szállt meg akkora nyugalom és békesség, mint mikor kiderült, hogy szeretvetiszteltbecsült János lesz az, szerintem ő aztán igazán összeforrrassszhassa majdan a zországunkat, hogy ne legyünk széjjel. Az összefogás erejével együtt végre egy irányba. Bele.

    Hajrá Malacok!