A plágium vádak elől menekülő Gyurcsány Ferencet a los angeles-i rendőrök segítettek lelőni a fáról. "A zuhanást még túlélte, a szakdolgozatát már nem biztos" – nyilakozta az eset után a kezelőorvosa, pedig ő néger.

5 KOMMENT

  1. Ki a fenét érdekli ez már! Csak a buznyákok rágodnak ezen. Se az árak se a benzin nem lesz olcsóbb,mert Ferike plagizált. Az egész csak fingesz bosszú!

  2. Végre! Vége! Most aztán fogást találtunk. Hát ez már több mint sokk amit Fleto tett. Egy tettes sem tudná utána tenni. A Híres Tv-s fiuk kitettek magukért. Konspirativ technikájuk a TEK-el együttműködve is dicséretes. Szorul a hurok, A csalit bekapta. Azt hitte Szüretelhet szőlő nélkül. Mindenki, és mind egyet mond. Csalás, csalódás, csak a csoda segít. Ki-ki melyik oldalon szurkol. A csaló csalt, a hazug hazudott, mondjuk mi, ki. Mást nem is lehetett feltételezni róla. Bizonyítékra sincs szükség. Előre tudni lehetett. Már korábban is bevallotta, hogy plagizál. Már Őszödön is erről szólt. Nem szükséges ismételni az unalomig ismételteket. Úgy mondta, hazudott erről minden napszak idején. Méghogy borász! Az ultiban nincs ilyen lap, nem hogy egy szakdolgozatban. Érdekes, eltűnt. Nem találja. Vajon, hogyan? Miért? Máris 2 db. kérdőjel. Nem kérdés! Ismerjük az ilyeneket! Még ő ítélt egy vegytiszta lelkületű államfőről. „Veréb mondja, nagyfő.” Ha nem ő, akkor kell igazán feltenni a kérdést: akkor ki? -Teszi fel a kérdést egy tiszta ember, aki még soha, de soha nem hazudott!