"Az előbb még itt volt!" – mondta döbbenten Orbán Viktor tenyerébe nézve, ahol az előbb még ott volt egy kéteurós pénzérme.

"Valószínűleg a kézfogás ideje sikerült Barroso úrnak kikapni a miniszterelnök úr kezéből a pénzt" – elemzte a trükköt a kép alapján Szijjártó Péter, majd félrenyelt egy mazsolát.

15 KOMMENT

  1. A Velencei Bizottság is elemezte a trükköt, miszerint a kézfogás ideje alatt sikerült Barroso úrnak kikapni Orbán miniszterelnök úr kezéből a kéteurós pénzérmét. Ez a manőver újabb szankciót jelenthet Magyarországgal szemben, amivel kapcsolatban a javaslat meg is született! Az Európai Bíróság ítélethozatala azonban még várat magára, mert a Velencei Bizottság által javasolt lépéseket az Agárdi Bizottság felülbírálta és elutasította! A továbbiakban ez nagymértékben befolyásolhatja az Európai Bíróság döntését. A Gárdonyi Testület is kifejtette véleményét az üggyel kapcsolatban, amit továbbítottak a DRV Velencei Bizottságának Telephelyére. Jelenleg a Szennyvíztisztító Részleg vizsgálja az ügyet! Most még egy pár napig hagyják ülepedni a dolgokat, mert pillanatnyilag zavaros az egész! Sajnos ez még nem egy lefutott mérkőzés, de ezek után remélhetőleg Orbán javára billen a mérleg!

  2. Csak a kezemet figyeljék. Ne azt, amit mondok. Csalás kizárt tiszta kezekkel. Ha nem így van, mosom kezeim.Barroso elnök úr is irigykedve nézi, amint a trükkök ezreit gyakorolom. Az EU a tanúm.Ha akarom az eurót is befolyásom alatt tartom, hol erősítem, hol gyengítem. Mikor milyen kedvem van. Népem is ámulva figyeli államférfiút is megszégyenítő cselekedeteimet.A végsőkig folytatom harcomat.Mondják is sokan táborom tagjai: Hat alma van.Persze ez igaz,de ezt is megosztom pártszövetségeseimmel.-Idézte miniszterelnökének örökbecsű szavait a szóvivők legkitűnőbbike, az Orbán-Barroso megbeszélés után.

  3. Értesítés

    T. Dr. Táskás Tóni!

    Tájékoztatjuk hogy a „Nem leszünk gyarmat” feliratú táblák sorozatgyártása és engedéllyel történő árusítása 2012. január 21-től megszűnt, mivel a továbbiakban az ország gyors gazdasági fellendülése ezt nem teszi szükségessé! A táblák gyártására és forgalmazására kizárólag a „Pegero & Társa” nevű cégünk jogosult, ezért felhívom a figyelmét, hogy a továbbiakban a táblák illegális árusítása bírósági eljárást von maga után, ami a 2009. évi LXXX. törvény 13. § 12. bekezdése alapján (5-10 évig terjedő) börtönbüntetéssel járhat !

    Üdvözlettel:
    Mr. Pegero táblagyártó és forgalmazó cégtulajdonos