A kutatások szerint a nők 55% miután eléri a 60 éves életkort, soha többet nem lesz 40 éves. 45%-uk pedig nem akart nyilatkozni a témában.

A férfiaknál is hasonló az arány, ott 62% ismerte el egyértelmű igazságként, hogy már elmúlt 17 éves. 37%-uk 18 éves volt, a megkérdezettek 1%-áról pedig kiderült, hogy valójában nő, csak mély hangon beszélt éppen akkor. Az eredményt annak ellenére sem lehet meglepőnek nevezni, hogy már korábban kiderült: a tudósok szomáliai kalózokat használtak katalizátorként a kísérletek során.

Hasonló kutatást már végeztek a Surrey Egyetemen, akkor a munkatársak 97%-át bocsátották el az intézmény erőforrásainak pazarlása miatt, pedig nem is dolgoztak százan a projekten, szóval nem lehetne egész szám az elbocsátottak aránya. 

7 KOMMENT

  1. Én már 600 éve 98 éves vagyok. Az összes Habsburgot személyesen ismertem. Igaz, ők nem ismertek engem, de meg is haltak! Előző életemben 1693 évig voltam 99 éves. Próbáltam lebeszélni például Mohamedet a könyvírásról, de nem hallgatott rám — annak isszuk ma is a levét. Nérót nem szerettem, mert pocsékul hegedült.

  2. viszont ezek a brit tudósok qvára ráérnek…
    de szerintem nem lesznek hosszú életűek, a magyar huszárok agyoncsapják őket mint a labancokat

    apropó van kutatás, magyar tudósok vizsgálták, hogy az okoskodó brit tudósok élettartama qva rövid…

  3. Viszont, aki legalább egy hétig tud a fénysebesség kétszeresével
    száguldani – trafipax nem számít – azok fiatalodnak tizenhárom másodpercet.(vagy nem)
    Mindenestere biztosan nem öregednek tovább, mert vagy a felgyorsulásba,
    vagy a lelassulásba beledöglenek.
    Hát illen ez relativizációs aberáció.

  4. @_Ne feledd: óper-enciánkék helikofferükkel mélyrepülésben átmentek az üveghegy alatt és most Magyarország alatt kutatják az életszínvonalat, de eddig még nem bírták a felszínre hozni a felette elhelyezkedő bányászbéka-réteg miatt.