Szigorodnak ismét a Kresz szabályai, májustól vezetés után sem lehet inni már. Akinek szlovák rendszáma van és iszik, azt akár el is gázolhatják a rendőrök a helyszínen, természetesen csak önvédelemből.

A vezetés után ivók kiszűrésére a rendőrök ezután követhetik a gépkocsivezetőket és hidratáltsági tesztet is végezhetnek vele, amiből kiderül, hogy fogyasztott-e folyadékot az illető az elmúlt 24 órában, vagy akár az elmúlt 10 percben. Nem lehet ezután vezetés közben enni és telefonálni sem, és románok pedig egyáltalán nem vezethetnek hazánk területén.

Egy részletszabályból derül ki csupán, hogy Magyarországon tilos lesz kerékpározni is, mivel csak két kereke van, ráadásul a románok így ki tudnák játszani a vezetéses szabályt.

48 KOMMENT

  1. @(C) Wernherr von Braun (C):
    Néhány gondolat és kérdés, ami felmerült bennem:
    – Von Braun keresztneve Wernher volt, nem Wernherr. Mire akarsz utalni azzal, hogy rosszul írod le?
    – A (C) jelölés gondolom a cigány kapcsolatra utal (mint pl. a Rádió C esetében), de miért kell ezt reklámozni?
    – Örüljél, hogy ez szabad ország, különben te sem lehetnél cigány létedre wannabe-náci. Milyen országot tartanál ideálisnak szabad ország helyett?
    – Te mivel járulsz hozzá a további szellemi hulladék termelésének megakadályozásához, eseteleg a meglévő mennyiség csökkentéséhez? Eszedbe jutott már például gyors megoldásként az öngyilkosság?
    – Miért ellenszenvesek neked a zsiráfok, ezek a kedves, pihe-puha bundájú állatok, akik a légynek sem ártanak?
    – Tudsz olyan definíciót adni az “óbégatás” szóra, ami alapján a te kommented nem tartozik ebbe a kategóriába?
    – Hogy retteg egy kaftán? Egy kaftános még talán, de egy kaftán?!
    – Te mennyit kapsz megélhetésileg rettegő bértrollként?

    Válaszodat, észrevételeidet előre is köszönöm!

  2. @(C) Wernherr von Braun (C):
    “A magyar toleráns és befogadó nép, sokáig hajlik, mint a nemes acél, de egyszer elpattan, ha túlfeszítik.”

    Nézzük csak ezt a hasonlatot:
    Ha az acél a túlfeszítés miatt elpattan, az azt jelenti, hogy az adott tárgy tönkremegy, nem tudja tovább betölteni a szerepét. Ha tehát a magyar népet túlfeszítik, el fog pattani, és megszűnik nemzet lenni.

    A kérdés, hogy ennek te miért örülsz ennyire? Szántszándékkal vízionálsz nemzethalált? Ez tehát a célod? Te tényleg csak egy szőröstalpú román lehetsz, igaz magyar emberben nem gyűlölheti a saját népét.

  3. Naggyon háles,sok jó szabályt,büntetést,hagy fizessen a burzsuly autós,ne roncsák mán a levegőt.
    Éljen pártunk és vezérünk,előre a pénzbeszedés napfényes útján!

  4. Bocs az offért, de muszáj rákérdeznem:

    Miért szégyelli egy náci, hogy náci?
    Rendszeresen tapasztalom, hogy valaki nagy mellénnyel zsidózik, aztán amikor nácinak bélyegzik, akkor borzasztóan fel van háborodva.

  5. @kittrabi:

    Ezer néven is visszajöhetnék, ha a dolog valamennyit is izgatna, de kit érdekel ez a sötét és fing szagú gettó, amelyben ugyanaz a két tucat hiéna óbégat és acsarog minden ellen, ami magyar és keresztény, ami érték és hagyomány, egymás ánuszának megnyugtató szagfelhőjében.

    Havonta egyszer betévedek ide, és megnyugodva látom, hogy sem többen nem lettetek, sem a színvonal nem haladta meg a hokkedli magasságát.

    Az is megelégedéssel tölt el, hogy az egyetlen és magányos keresztény magyartól annyira be vagytok fosva, hogy érvek, szellem, stílus és mondanivaló hiányában csak a kitiltogatás marad számotokra.

    Tulajdonképpen ez is az egyik célom, rámutatni, hogy a tolerancia csak egy irányban működi, a liberális szabadságeszmékből közönséges szájtépés lett, kettős mércét alkalmaztok, tehát semmi közötök a demokráciához. Ennek bizonyítása megint sikerült.:)

    @Kis ember

    Megnéztem a szánalmas blogodat, nagyon ronda ember vagy, sűrűn ne tévedj be óvodákba, mert a gyerekek megállnak a növésben.:)

    Kár, hogy zongora elé engednek, mert a zenei ízlésedet hánytatónak lehetne használni a kórházakban, ezekben a gyógyszerhiányos időkben.

    A Kennedy-űrközpontban meg hiába jártál, ha a világ legnagyobb rakétafizikusáról, Wenher von Braunról arra a sommás bejegyzésre futja, hogy fanatikus volt.

    Mielőtt okoskodni kezdenél, a nevét tiszteletből egy betű eltéréssel vettem át, ahogy Neil Armstrongét is.

    Bár ez valószínűleg már túl magas neked, mint tyúknak a farzseb.

  6. @(C) Neel Armstrong (A):

    Nos, nem lehet mindenki olyan szép ember, mint Orbán Viktor, vagy még inkább Deutsch Tamás.

    Zenei ízlésekről – mint általában ízlésekről – nem vitatkozunk. Az én zenélésemről mindössze annyit, hogy a világ legnagyobb szórakoztató cégének dolgozom, immáron folyamatosan. Szerintem ők valamivel kompetensebbek a tudásom megítélésében, mint te, aki … öööö… mit is tettél le eddig az asztalra?

    Wernher von Braunról pedig tudnék nagyon sokat írni, de a témához mindössze ennyi kapcsolódott. És ahogy az öreg püspökünk mondta nekem anno, “nem lehet egy beszédben elmondani az egész bibliát”.

    Mindenesetre a poszt vicces, te meg nem. De a barikad.hu tárt karokkal fogad téged. Itt nincs tőled beszarva senki: egyszerűen undorodunk.

  7. Nicsak, Neel von Wernherr úr nagy kaftáncsattogtatva ismét eljött közénk! Üdvözöljük dérrel és dúrral! Isten hozta harmatos fing szagú gettónkban, ánuszaink megnyugtató szagfelhőjében! Jó pácolódást!

  8. Nohát, nálunk itt USA (Júeszé) úgy van, akinek nem egyvonalú a
    tűzoltólépése, és nem találja el az orrát a kezével becsukott szemmel,
    annak annyi, ha józan, ha részeg.
    Vagyis a helynek, és a helyzetenek megfelelő teljesítőképesség számít.

    Aki egy stand-up comedy-ben gyászbeszéddel próbálkozik, az egy hülye.
    Ha többször is megteszi, akkor a közönség felháborodására elviszik kivizsgálni,
    mert elmebeteg lehet.

    Egy homoszekszuális bizalmaskodását is lehet tolerálni,
    de amikor már fogdosni akarja a töködet, akkor elfogy az ember türelme,
    akármekkora demokrata.

    Ugyanez a helyzet a ferde szellemiségű, torz agyú kisebbséggel is.
    Olyan, mint egy normális művelt ember, de idővel kiderül, valami stikkje van,
    azaz őrült. Ezután ennek megfelelően kell kezelni.

  9. A képen egy Budapesten ritka, megfontolt, inteligens kinézrtű sofört látok.
    Bárcsak minden autós ilyen bizelomgerjesztő ábrázatú lenne.
    Ezzel a fazonnal lehetne kultúrált közlekedést művelni.
    Odabent biztos nylonzacskóba rágógumizik.

  10. @Kis ember:
    @ornagy50:
    Lehet mosdatni a szerecsent, meg hogy ő nem “úgy” volt náci, de:
    – A náci párt tagja volt
    – Ha mondjuk ’39-ben megkérdeztétek volna, hogy náci-e, arra egy határozott igen lett volna a válasz
    – Ami a legfontosabb: remek fegyvereket adott a nácik kezébe
    A munkásságát én is elismerem, zseniális tudós volt, és valóban fanatikus. Elfogadom, hogy nyomásra cselekedett. de felesleges túlmiszticizálni a személyiségét.

    ——————————————————

    Erre a korcs trollra visszatérve pedig annyit mondanék, számára a nácizás egy éltető energia, szereti, ha ezt mondják rá, hogy utána visszavághasson, hogy ő nem is…
    És tényleg nem: a nácizmus – úgy mint nemzetszocializmus – egy ideológia rendszer. Rossz, hibás, ostoba és embertelen, de rendszernek rendszer. Az ilyen mocskoknak viszont az ideológia már túl bonyolult fogalom, számára nem létezik ok-okozat, csupán zsigeri reflexei vannak, amikkel a számára ismert beszűkült világra reagál. Képtelen a gondolkodásra; az agya kívülről nézve fekete doboz, amiben bedrótozott szabályok írják elő, hogy adott bemenetre milyen kimenetet kell generálni.
    Nem fogjuk megérteni ezeknek az állatoknak a működését, de nem is szükséges. Nevessünk rajtuk amíg viccesek, aztán ignorálásra kapcsolva hagyjuk őket dühöngeni. Majd egy szép napon a bennük fortyogó gyűlölet hatására szívrohamban meghalnak a számítógépük előtt, a képernyőjükön egy félig megírt kommenttel, ami aztán napokkal, hetekkel, hónapokkal később, mikor valaki megtalálja az oszló tetemüket, a gépük kikapcsolásával örökre az enyészetté válik.