Szijjártó Péter szerint egy ilyen szociális érzékenységgel megáldott ember ne legyen felelős politikai pozícióban.

"Gyurcsány Ferenc hónapok óta minden héten elveti a sulykot, amikor emeli a benzin és a gázolaj árát. Kapzsiságát a magyar lakossággal fizetteti meg" – nyilatkozta a miniszterelnök szóvivője. Majd hozzátette, a Fidesz hivatalosan aláírásgyűjtésbe kezd Gyurcsány Ferenc ellen, hogy fejezze be az üzemanyag rendszeres drágítását és csökkentse a benzint és gázolajat terhelő jövedéki adó mértékét. A miniszterelnök szóvivője elmondta azt is, hogy ha mindez nem elég, csendes békemenetet rendeznek majd Gyurcsány Ferenc háza elé.

"Az emberek már a saját bőrükön érzik a drágulást, ugyanis az üzemanyagon keresztül minden több kerül majd, amit közúton szállítanak az előállítástól a boltok polcaiig" – érvelt furcsamód helyesen Selmeczi Gabriella, a Fidesz benzinárfigyelő biztosa.

78 KOMMENT

  1. Ne báncsátok a Ferit. Szegény szinte beletébolyodik a diplomamunkájának a keresésébe, ti meg elvtelenül hátba támadjátok. Van nektek fogalmatok hogy mekkora munka egy rohadt diplomamunkát megtalálni egy akkora böhöm nagy villában? Szíjjártó bőrbe bújt Selmeczi Gabriellák vagytok ti mind, szégyelljétek magatokat!

    Ettől függetlenül nagyon várjuk vissza a mi Ferinket hogy megint vegyen fel egy kis olcsó hitelt amiből ócsithatná a benzint. Sőt, vissza adhatná a 13. és 14. havi nyugdíjat, valamint hogy 7.20 legyen egy kiló kenyér és 3.20 a kolbász és mindenki 25 évesen nyugdíjba mehessen. Feri, we luv u!

  2. Jöjjön végre Orbán Viktor, legyen ő a miniszterelnök, és ez a mostani a tolvaj bandájával húzzon a francba! Csak Orbán Viktor mentheti meg az országot – jöjjön végre, lépjen elő, és takarítsa el a jelenlegi garnitúrát!

    És igaza van Szij Meli… vagyis, Péternek! A kormány, a miniszterelnök, tehát Gyurcsány tehet róla!


    he-he

  3. @Chicano: “hogy megint vegyen fel egy kis olcsó hitelt amiből ócsithatná a benzint. Sőt, vissza adhatná a 13. és 14. havi nyugdíjat,”

    Gondolom, amikor anyád felvette ezeket a nyugdíjakat nem csaptál a kezére…

  4. mivel szíjjártó petike óta tuggyuk hogy mindenért a miniszterelnök a felelős ezért az emútnyócévgyúrcsányahibás azonnal monnyon le! mer ha nem mozgósítják a focihuligánokat akik békésen fognak mindent szétverni és még békésebben dobálnak molotovot. mer a haza nem lehet ellenzékben, és taggyűlés sem vót!

  5. Ha eléri az 500 forintot a benzin, össze-vissza fogom hugyozni a Kossuth teret, hogy így követeljem a lemondását.

    Most úgyis sokkal több időm lesz erre, mivel 2 éve bevezették a söralátét méretű adóbevallást, amire a radikálisan adócsökkentett adóimat bevallom.

  6. csak a nap se süssön!
    csak a benzinár emelkeggyen!
    csak a jó és i gasságos vezetőjink elméje ragyogja befele a szürke égbótot!
    csak a vak vezet világtalant és főleg hogy kétharmat!
    csak magyarnak lenni EU rópeában, ó míly büszkeség és balítélet!
    csak a f@szkivanmá denagyon!
    lemondok én mindenki helyett és -ről!
    végeztem, 600!

  7. Onnan lehet tudni, hogy hamarosan 800 Ft lesz a benzin, hogy Selmeczit kinevezték benzinmentő biztosnak. Első nyilatkozatában kijelentette, hogy a benzinárért Gyurcsány a hibás, mert az elmúltnyolcévben az Alföld alatt rejlő olajmezőket áttolta Arábiába egy kis apróért. A jövőben csak állami benzinkutak lesznek, igazi magyarosak, kétféle – gémeskút és kerekeskút – kivitelben. A benzinért fabatkával vagy Gabriella-utalvánnyal lehet majd fizetni, ezért ingyen délibáb is jár.

  8. Most ébrettem fel. Lemarattam valamiről ? Mikor lett a zorbán elzavarva, hogy már megin’ a Gyurcsányt kell szidnunk ? Ajó anyját nekije a köcsöginek, mekszüntette a kocsmákat ! Egyből kicsinálta szegénylyó Smitet, oszt megzavarta a felyeket a Csarszbronzonnal ! Meghogy elvette a nyugdíjakat !! A büdöslábúja ! Hagggyuk ??!

  9. @Celtic: Gabi már meg is mentette az egész kőolajbányász szakmát a zemberektől. Olyan mélyen van, ha ő lemegy, feltör a zolaj ő magától – feketére festve a zeget (gyurcsány miatt).

    Mennyi benzint fogyaszt egyébként egy manyup pénzből vett kifliszállító boeing páncélozott autó? Illetve, lehet-e tudni, hogy a gurcsány által szervezett békemenetre lopott benzinnel üzemelő buszok hozzák-e a kivéreztetett nemzetet?

  10. “Gyurcsány” monnyon le, mennyen vissza felcsútra traktoristának.
    Tömjén Zsóti meg veteményzeni a keze alá.
    Kusza Szem meg majd (el)számolja az elvetett kereszteket.

  11. @Schindler Pistája: Lol!
    Ez nem patkány, ez az egyik fideszes “vakond”. Eltévedt szegény, és összezavarodott, mint egyszeri párttitkár a fidesz gyűlésen.

    Nem csoda, hát mekkora szemüveg kell a kis szemére, hogy valami fényt érzékeljen.
    Látható, hogy megdöbbent szegény amikor elűnt körülötte mindenki. 🙂

  12. Minekünk az a problémánk, hogy két elmeroggyant faszparaszt (orbán, gyurcsány) közül akarjuk megmondani, ki lehet a kevésbé hülye. Mindkettő egy kurvanagy fasz, nem kell töprengeni. Taláni kellene valaki értelmesebbet.

  13. Százmilliárdot már buktunk az IMF nélkül

    Portfolio.hu

    2012. április 18., szerda 12:1
    Ha már január eleje óta rendelkezésünkre állna az EU/IMF-védőháló, akkor a hitel lehívás nélkül is közel 100 milliárd forinttal kisebb kamatkiadásra kényszerülne az állam, mint úgy, ha a védőhálót csak ősszel szerezzük meg. Ez a pluszkiadás 2014 tavaszáig előrevetítve a többszörösére nőhet.”
    Ideje lenne elővenni Schiffer nagyapját is.

  14. vajh’ hol van ilyenkor a kárpátok örökös középcsatára, a mi sosemhazudós Viktorunk, hogy megfékezze mérhetetlen gonoszságában ez az elvetemült Ferkót?
    már csak benne bízhatunk.
    még a kétharmad királyságom is odaadnám neki, ha eljönne!

  15. Kormányunk megóvja országunkat a környezetszennyezéstől, az alacsony árú, egyben gyenge minőségű üzemanyagok autónkra gyakorolt káros hatásaitól, illetve a nemzetközi olajmaffia korrupt, hazug, és felettébb kártékony üzelmeitől. A nyugati szociál-liberális erők áldozatai vagyunk. Ezt értsük meg.

  16. Gyerekek! Egy pár napig nem néztem a közszolgálati párttévét. Meg tudjátok mondani, pillanatnyilag éppen ki a köztársasági elnök? Még az Áder János, vagy azóta már a Selmeczi Gabi? Esetleg Rákay Filip, vagy Damu Roland? 🙂

  17. Aszonta ez a kötsög, hogy a benzin “iszonyú” ára átlépte a “lélektani” 300Ft-os árat, meg, hogy az adót kéne csökkenteni…Akkó mastat 450 fölött van az ár (ez nem iszonyú? ), meg aszongya, hogy nem lehet az adót csökkenteni, mer’ az eju nem engedi. (hogy fojtá vóna végig anyád lábán…)

  18. Én azt hallottam, hogy Gyurcsány Ferenc elzavarta az IMF-et, kinevezte Schmitt Pált, az adót levitte 16%-ra, megadóztatta a GYES-t, megszüntetett 410 vonatot, a benzint magasan tartotta, az Alkotmánybíróságot kiherélte, majd átadta a 2/3-os hatalmat a Kedves Vezetőnek. Most szegény Viktornak kell mindent visszacsinálni..

  19. Azt gondolom, hogy a dolgok végén már csak két opció marad a jelenlegi elnyomó Gyurcsány rezsimnek:

    1. emigráció Dél-Amerikába
    2. lámpavason függés/agyonverés.

    Ezt erősen meggondolnám ennek a libsikomcsi csöcseléknek a helyében.

  20. A magyar emberek a benzint, nem beszélve a gázolajról!-Mondta a parlamentben a bot-kormányfő. A kétütemű szóvivő pedig egybehangzóan kijelentette:megvédjük a magyar emberek betevő benzinét. Bezzeg az idegenszívű gyurcsányisták nem átallották az egekbe a benzint és a benzines palackot. A mi kormányunknak köszönhetően, még az elektromos autót is benzin hajtja .Nekünk még Brüsszel se mondja meg, mennyi legyen az üzemanyag ára. Úr-vezetőnk megvédte még Snaszburgban is a benzin árát.Ennek ára az IMF hitel. Nekünk ezen az áron nem kell a hitel!-jelentette ki.”Nem leszünk benzin!” feliratokkal vonult fel a békemenet a kutakhoz, ahol a részvevők egyrész benzint vettek béke-tankjaikba. Ezzel is megvédjük a magyar benzint.-Skandálta a végtelen tömeg.