A Diószeghy Sámuel utcai rajtaütés során került elő többek között Gyurcsány Ferenc szakdolgozata, és egy olyan fénykép is, amin Áder János mosolyog.

A százhúsz kommandóssal levezényelt péntek hajnali rajtaütés során a rendőrség nemcsak százötven adag kábítószert foglalt le, de többek közt megtalálták Gyurcsány Ferenc szakdolgozatát is.

Sajnos későn érkeztünk, a dolgozat lapjait addigra már besodorták” – mondták el a rendőrség illetékesei, akik azt is elárulták, hogy itt bukkantak több olyan eltitkolt fényképre is, amelyek Áder Jánost mosolyogva ábrázolják, valamint Fásy Ádám ötödik osztályos ellenőrző füzetére, amely szerint ötös volt énekből.

A rendőrség az akción felbuzdulva újabb rajtaütést tervez, amely során előkerülhet Lázár János lézerblokkolója és Fekete Pákó állampolgári vizsgája is.

35 KOMMENT

  1. Tudtam, hogy győz az igazság és előbb-utóbb előkerül az fránya szakdolgozat!
    Gondolom sok álmatlan éjszakát okozott Gyurcsánynak, hogy nem tudta első felkérésre bemutatni a szakdolgozatának otthon őrzött példányát sem! Nem említette a Blogjában, de tudomásom szerint emiatt napokig ülve aludt! Hála a TEK alapos munkájának a Diószeghy Sámuel utcai rajtaütés során előkerült és így most már legalább nyíltan nézhet mindenki szemébe!

  2. Ha azok a fránya komandósok tovább kutakodtak volna, még az is lehet, hogy előkerül a Tömjén kézibibliája, a Girosz arcpirosítója, mega Géniusz öregannyának a keresztlevele. De nem, mindig az a kapkodás !

  3. Victor színes és groteszk végletek közt csapongó képzelete viharos erővel sodorja az olvasót regényes tájakra, festői koldusnyomorba, hivalgó főúri pompába, de mindenütt az igaz emberséget, a szabadság nemes eszményeit kutatja, és egy nagy forradalmár szertelen gyűlöletét zúdítja a zsarnokság minden formájára. Victor csalhatatlan művészettel tárja fel a tragikus embersors lenyűgöző pátoszát, s a bohóctragédia hálás témája mindig megtalálja a szívünk titkos kamráihoz vezető utat, a részvét útját.
    A regény egy mosolygó de inkább nevető ember sztoriját dolgozza fel!
    A szerző: Victor Hugo alias Orbán Viktor
    A címszereplő Gwynplaine, A nevető ember alias Áder János

  4. “A rendőrség az akción felbuzdulva újabb rajtaütést tervez, amely során előkerülhet Lázár János lézerblokkolója és Fekete Pákó állampolgári vizsgája is.”

    … valamint Bráder Janis és Bráder Lui elveszettnek hitt CD-je.

  5. A Nem. Ügy. Kormánya a tegnapi napon Gyurcsány Ferencet, a szakdolgozataival együtt végleg leselejtezte. A drogtanyán ezért joggal feltételezték, hogy a Gyurcsány-ügy egyszerre szívás és kábítás.

  6. Úgy látszik, hogy vannak, akik elhitték a hírt. Én csak akkor hittem volna el, ha azt is megírják, hogy megtalálták Vadai Ágnes szépségkirálynői koronáját, Szűcs Erika pogácsareceptjeit és a kócos asszony parókáját..

  7. @ornagy50: Mini. elnölünk kizárólag a pályán játékban lévő labdára koncentrál, soha nem merült fel egyéb labdák önös érdekből való eltulajdonításának még a gyanúja sem! De ha egyszer megkapja annak a labdának kétharmadát, nincs az az ellenfél, vagy pláne csapattárs, aki megszerezhetné tőle! Nincs az a játékvezető vagy nemzetközi labdarúgó szövetség, aki eltántoríthatná a futball szabályai elleni szabadságharcától!

  8. A minap,egy titokzatos idegen kopogtatott be a Fidesz szerkesztőségébe, s sejtelmes mosollyal kissé selypítve adott át egy titokzatosnak látszó dolgozatot. A Fidesz főszerkesztője izgatottan törette fel fid-ex nevű vírusával a mappát, és döbbenten mutatta meg társainak. A szakdolgozat címe ez volt: Az Őszödi Beszéd. Irta és kiszivárogtatta: Gyurcsány Ferenc. Hiszen ez bizonyíték!- kiáltották egybehangzás szerűen. -A szakmunkából hiányzik a lábjegyzet és a hivatkozások sincsenek meg! -döbbentek meg a fideszes szerkesztők. Egyikük sápadt dadogással suttogta társának. -Hiszen ez a Vik-Viktor munkája. Szóról- szóra, lépésről-lépésre, ugyan az ,amit a főnök írt, annak idején, diplomamunkaként.- Tehát a Fletó plagizált! kiálltották el magukat halkan a fideszesek. Csak ki ne derüljön! Dugjuk el, ill. daráljuk le, nehogy fegyverként fordítsa ellenünk az elvetemedett Gyurcsi. -Ne kapkodjunk. A kapkodás nem a mi stílusunk! Egyszerűbb megoldást javaslok- szólt higgadtan a pártigazgató.- Halljuk, halljuk!- mutattak füleikre félreérthetetlenül az emberek.- Titkosítjuk 3500 évre. Így csak nagy sokára derül ki a gaz-plagizátor plagizációja, de Viktor akkor már nem biztos, hogy miniszterelnök lesz. Bár ki tudja, ha ilyen sikeresen vezeti nemzetünket a szebb jövő felé, nem lehetetlen. Mondták kánonban.