Hónapok óta a rossz befektetői hangulattal magyarázzák a forint gyengeségét és a hazai gazdaság eredménytelenségét. Utánajártunk, mi okozza a rossz befektetői hangulatot.

„Valaki fingott a New York-i tőzsdén” – erre a végkövetkeztésre jutott az a 250 oldalas jelentés, amit a magyar kormány rendelt meg, és amelynek egyik példánya szerkesztőségünk birtokába került. A jelentés részletesen kitér arra, hogy valaki – gyaníthatóan Tom Lantos – Guiness sörre ivott viszkit, és ezt többször megismételte, aminek az eredménye hosszú hetekre rányomta a bélyegét a nemzetközi befektetői hangulatra.

„Fúj, baszod, hogy sülne be a segged!” – ebben a mondatban összegzi a tanulmány a befektetői véleményeket. Reményeink szerint a forint újra erősödni kezd, és visszatér a befektetői optimizmus, mihelyst rendesen átszellőztetik az épületet.

13 KOMMENT

  1. A rossz befektetői hangulatot további fingg szagok rontják ilyen a felcsúti stadion, világ és Európa legmodernebb létesítménye lesz! A megalomániás alcsúti buzi agyából más nem jön ki csak ez? Na de mit is várjunk. Ahol József Attilát a falhoz állítják. Ott nincs irgalom nincs megértés,csak gyűlölet!

  2. @Dr.Wilbour Theodor:
    Remélhetőleg a férőhely kevés lesz, mert nem a focirajongók, hanem a “bulizni” vágyók mennek majd oda.
    Bááár…, ott még nincs metró, amit le lehet zúzni.
    Jut eszembe:
    követelem, hogy az utasok is kapjanak gázálarcot, ne csak a vezetők.
    Az már diszkrimináció.