Hallgatóság híján Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár úgy gondolta, ideje kipróbálni egy-két vicces ötletet a Parlamentben.

„A beszédem a települési önkormányzatok fekvőbeteg-szakellátó intézményeinek átvételéről és az átvételhez kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájának lezárásáról annyira unalmas volt, hogy még én is majdnem elaludtam. De Breki úr segített!” – lelkendezett a politikus.

4 KOMMENT

  1. Fölháborítónak tartom, hogy a milliós fizetésükért mégcsak be sem járnak a munkahelyükre. Én meg heti 72 órát dolgozzak havi 47 ezerért. És akkor ki gondozza a kecskét?

  2. Az egészségügye velem együtt a béka segge alatt találtatik. Mondotta ki a szócskát derékbántalmaktól hemzsegő államtitkárunk a négy fal között.Már a Lipót sem a régi. Itt a parlamenti betegülés-teremben a képzett betegséget mimelők kiálltása sem hallatszik ki.A szakellátottak parlamenti oldala hiába követeli a reformot. Az űlésterem betegeit pszichologus képviselők híján a betegház- elnöke vizsgálja.A kényszerzubbony felvétele után a jobbik vezér büszkén méri végig az etnikai és kisebbségi biztost.Megvédünk benneteket az ártó szellemektől. Az általunk kikevert orvosság hat rátok, amit nagy adagban rendeltünk számotokra. Amire a szegényházi elnök magában helyesel, de a világ figyelmét elterelendő, kiutat mutat a rasszista korban szenvedő betegnek.