Az átmeneti lehűlés hatására a Family Frost úgy döntött: leparkolják a hűtőkocsikat, és platós Ifákkal, valamint biciklis futárokkal hódítják meg az országot.

Olyan Ifa-sofőrök jelentkezését várjuk, akik nyáron dinnyét, ősszel krumplit szoktak teríteni a lakosságnak, és autójuk lehetőség szerint fel van szerelve hangosbemondóval, amibe bele tudják dúdolni népszerű dallamunkat” – ez áll a Family Frost tegnap megjelent közleményében.

A cég olyan jó torkú, muzikális sofőröket és biciklis futárokat keres, akik egy levegőre legalább négyszer el tudják dúdolni, hogy döm-dö-dömdöm-dömdömdömm.

A döntést a magas benzinárakkal és a fagyasztóautók jelentős többletfogyasztásával indokolja a cég, emellett abban is reménykednek, hogy még közelebb kerülnek a lakossághoz, hiszen a bicikliket be lehet tolni a vásárlókhoz a kertbe.

5 KOMMENT

  1. /off (de csak félig)

    Kormányunk ma új mélységeket ért el. Először fordult elő velem hogy nem a hírcsárdára hittem azt hogy igazi hírt olvasok hanem egy valós hírről hittem hogy a hírcsárdát kirakták az index fő cikkei közé. A 2000 fős Felcsút Mb2 es focicsapatának egy világszínvonalú 3500 fős ministadion épül Makovecz Imre egyik utolsó terve alapján. Éljen a király…

  2. @czejp: Még a végén kiderül hogy Orbán csak azért lett miniszterelnök mert sok éve egyik barátjával fogadtak hogy tud világszínvonalú focistadiont építeni felcsútra a falu pénze nélkül.:) Sőt a rendszerváltást is ő vitte véghez hogy később miniszterelnökként ezt megtehesse:))

  3. @vkaresz6: Hát majd ha az unokáink megkérdik, hogy nagypapi, mi a fenének vettetek fel a rendszerváltást követően 1500 milliárd dolcsit a volt halálos ellenségeitektől , akkor majd tudjuk mondani, hogy kellett a felcsúti stadion építésére.

  4. Diszkrét matematikailag : Felcsút 2000, stadion 3500 = fidesz szavazat mínusz 600 000 , alsóhangon. Lesz hol utánozni Borost amikor a választások előtt a Fradi pályán felvonult a nem törnek át szöveggel.
    Még jó , hogy csak index hír ……………