A hosszú hétvégét követő közvélemény kutatásokra hivatkozva ezután minden március 15-e hosszú hétvégére fog esni, hasonlóan a húsvéthoz.

A szabadságharc legméltóbb ünneplése a szabadság maga, jelentette ki Orbán Viktor, mert ezért harcoltak őseink is. „Szabadság, szerelem, e kettő kell nekem” – nyilatkozta Deutsch Tamás, a hosszú hétvégéket támogató EP-képviselő, majd költségtérítésére támaszkodott.

Nem fogunk tovább az előző nyolc év kormánya által fetisizált naptár béklyójában élni, végre szembe kell néznünk azokkal a kommunista napokkal, amelyek nem olyan napra esnek direkt, mint amilyenre a polgárok szeretnék” – erősítette meg Lázár János párttársai szándékát.

13 KOMMENT

  1. Egyszerű a dolog.
    Azokat az éveket törölni kell, amelyekben március 15.-e szombatra,
    vasárnapra, vagy szerdára esik.
    Mivel az elkövetkező 38 évből (40 éves Orbán ciklusból indulva ki) csak
    huszonegy lesz megfelelő, 17-et kell majd eltörölni.
    A hátralévő időben esedékes tíz választásból, csak hatot kell megtartani.

  2. A kormány márc. 15-ike megszüntetéséről tárgyal. A fülkeforradalom napja lesz az új szabi, de holdnaptárhoz lesz kötve és mindig a holdnaptár szerinti héten az utána következő hétfőre fog esni. Ez lesz a CBA hétfő.

  3. Nagyon egyszerű. Nagy Britanniában a királynő hivatalos születésnsapja fix dátum. Mi unortodoxiában élünk ezért nálunk egy dátum lesz fix napon. Pl: mindig pénteken. Igy aztán kedd után jön a péntek. Kinek ártunk ezzel? Senkinek: mi tudjuk az igazságot, a népnek mindegy, az imperiálisták meg zavarodjanak bele. Úgy kell nekik

  4. Ez mitől hírcsárda? Simán meg lehetne csinálni, hogy ha fix dátumos ünnepnap hétvégére esik, akkor a hétfőt kiadják szabadnapnak. Ha mindkét karácsonyi nap hétvége, akkor hétfő keddet.

  5. Nnnna……
    Majd vizsgálatra küldi az EP az EB -nek így az Olimpia előtt, mert a 2014 -es VB megtartására ad -e az ájemef lóvét a “szabadságharc” megemlékezésére, vagy a leverésére.

  6. Gratulálok. Most mi is ebben a baromság? Meg kell nézni az angol ünnepeket. Úgy hívják bank holiday monday. Tök mindegy hova esik az ünnep a rákövetkező hétvége utáni hétfő szabad.

    Nem tudom mit kell már megint pattogni.

  7. @odamondó:
    Gratulálok.
    A dertassoki szigeten a kohuai törzs leszármazottai nem is ismerik az ünnepek fogalmát, mert náluk csak dolgos hétköznapok vannak, amiket vagy vadászattal töltenek, vagy bogyók gyűjtögetésével, esetleg a köztes időszakban alszanak, vagy pókereznek.