Fotosoppereket, animgif gyártókat és poénfirkászokat küldenek el a mémgyárak, mivel Schmitt Pál megszűnésével jelentősen csökken a kereslet a vicces képek, videók és szövegek iránt. Mémhajléktalanok lephetik el a Facebook kültelki oldalait.

Válságot okozhat a magyar mémiparban Schmitt Pál távozása – mutatnak rá iparági elemzők. "A politika és a humor érdekei sajnos ebben az esetben nem találkoznak. Schmitt Pál kiapadhatatlan humorforrás volt. Csak ebben a negyedévben 870%-kal több szóvicc született, mint az elmúlt időszakban, és Schmitt Pál háromszor több animgifen szerepelt, mint a második helyezett, aki szintén ő volt."

A Csepeli Acel- és Mémművekben április elején teljesen leállhat a termelés, mivel hiány várható alapanyagban, így a cégnek unatkozó programozók, egyetemisták és hipszter újságírók százait kell elküldenie.

A rendőrség felkészült a mémmunkások várható elégedetlenségi akcióira. Így, például, arra számítanak, hogy többen eltorlaszolják majd a Sándor-palota ajtaját, hogy megakadályozzák Schmitt Pál távozását, körbekerítik a Parlamentet, hogy az Országgyűlés ne fogadhassa el Schmitt Lemondását, sőt egy radikális hekkercsoport DOS-os támadást ígért az MTV ellen, hogy az esti Schmitt Pál-interjú ne juthasson el a zemberekhez.

A mémerek már most is gyülekeznek a budai várban és "Ne haragudj Pali bácsi, csak vicceltünk!" feliratú transzparensekkel, több HírCsárdás újságíró pedig olyan mély depresszióba esett, hogy jelenleg tűzoltók dolgoznak a kimentésünkön.

Mindeközben elkezdődött az Echo TV-s "Demokrata kör" című műsor szereplőinek nyelvének leműtése Schmitt Pálról, ami még akár napokig is eltarthat.

44 KOMMENT

  1. Ma este a kosz-szóg-állati tévébe nyalatkozik és bejelenti,
    hogy az új doktori könyve most jelenik meg:

    VÍVÓ-dás a spándor-spalitában címmel

    önéletrajzi ihletésű nemzeti hőseposza best-zeller lex

  2. elnézést egy sp’ár sp’illanatra, de spkilyavíTTom visszamenőlegesp 6 ájjal a klozetomban a nemzeti 1üttfosá, illetve 1üTmúkodespsi nyilasptkozatot mera zegyik név nem stimmüllik

  3. hadd tegyek javaslatot egy apró korrekcióra: csepeli aRcél- és mémművek.
    de amúgy nem félek, a t. ház hamarosan kitermeli a következő mémet, s a kormány melldöngetve mutogat majd a mémgyárosokra, mert munkát adott nekik.
    majd jól bevezetik a mémadót is

  4. Ugyammá, ja Torgyántis túléltük, mega hijányátis… Fognak méga fijjúk szöges bakkanccsal ugrálnija Palibá hasán, minta Dodóbácsi jénis tették…

  5. A Hírcsárda most már semmi hozzám képest. Összesen 2 kommentemet 7 (HÉT!) különböző ember is beszopta és elhitte, kb. 10 perc alatt. :D:D

  6. @Az van odaírva.. másolta! Cirbi_semleges PH_dé:
    “Gyurcsány-szindróma?” – Orbán kitartásra buzdította Schmittet

    Nem, ez inkább szálasi-szindróma!
    Sajnos!

    böktmb

  7. de hát nem értitek hogy ő – közbe meg éjjel nappal – korejában trágyalt a nukleáris biztonságról??? és erre ez a hála
    csak azt nem tudja szegény hogy igazából animátornak hívták meg, hadd szórakozzon az ülés közbe az úri közönség

  8. Az az igazság, a mai napon csalódtam a Hírcsárdában…
    Közel sem volt olyan vicces, mint az index.hu, bár ez azért nem a blog szégyene -tegyük hozzá gyorsan-, de attól még tény.

  9. Emlékszik még valaki arra, hogy Athén után micsoda cirkusz volt a dopping vizsgálat körül? Milyen körülmények között vették vissza a “magyar” aranyat? Hogy kergették a becsületes sportolót,… hogy pisiljon már? Úgy kezdődött, hogy ahogy másokkal szokták ezt tenni, még a pályáról lejövet kezébe nyomtak egy poharat. Pisilt egy csöppet, csak egy csöppecske sikerült, (kevés lehetett a felragasztott póttartályban, technikai malőr) de micsoda előkészített csöpp volt az! Az igazságtalanoknak ez persze nem volt elég. Ismételjen, pisiljon többet! Ki akarták facsarni, de nem gyenge szarkupac a magyar, tudja mi az a fairplai. A becsületes vasakarattal csak várta, várta hogy jöjjön a pisi… Pontosabban azt várta amit tanítottak neki: – idővel mindig történik valami. Valami amivel ki lehet keveredni a napfényre. Valami kiskapu, kerülő út, elvégre sportoló nemzet lennénk vagy mi? De akármennyit várt, órákig se sikerült. Azok a kegyetlenek, mint egy igazságtalan SOTE szenátus meg visszaakarták venni a díjat, mondván hogy direkt keveset pisilt. De a mi magyarunk nem adta azt! Úgy emlékszem, Magyarországon is kergetőztek vele az igazságtalan diploma-díjmegvonók egészen a tekintélyes, fedhetetlen, diplomatikus Schmitt Pálig? – de én azt már nem bírtam nézni, így nem is világos mi lett a vége… Lehet hogy valaki tudja a folytatást?

  10. mi igaz abbúl a hírbűl, hogy a jövő héten a matyar nyelv eredetesztetésse és szépcsége, valamint a nyefftan megújítmányozása CÍMMEL,

    ELŐADÁST és TOVÁBBKÉPZÉST tart

    a SOTE professzorainak
    és a Professzorok Batthyány Köre tagjainak

    siccplág kosztarsaseggi enök

  11. Új “nemzeti” találós kérdés !

    Milyen széles Pest megyében a nemzeti Egér út ?

    – nemtom…

    Olyan széles, hogy elfér rajta egy menekülő patkány is…

  12. MTI: Tudósítóink jelentik a Sándor Palotából hogy Plágium Pál köztársasági elnök PHD védése hétfőn esedékes. A köztársasági elnöki hivatal összes dolgozóját berendelték a hétvégére és már gőzerővel dolgoznak a K.T. elnök úr disszertációján. Híreint szerint a Magyar Tudományos Akadémia nyelvészprofesszorokat küldött akik az elnök úrra jellemző helyesírási hibákat fognak elhelyezni a szövegben. Tegnap éjszaka megérkezett az előopponensi vélemény is ami Summa cum laude minősítette a dolgozatot és korszakalkotó remekműnek nevezte. A dokumentum a disszertáció elkészültével lesz teljesen nyilvános.

  13. Kezdem nem érteni a nyígást
    Olvasson többet a témában! vélemény, Péter Anna, Schmitt Pál, plágium, doktori disszertáció, egyetem.
    2012. március 31. 07:03
    A fidesz és szavazói. Nem én mondtam, hanem Péter Anna
    “Szarunk a számlára, blokkra, rokkantkártyára, adókra, kiskapu. Pali bácsi egy közülünk.

    „Az érettségire puskával készültem.
    Az egyetemen is puskáztunk, lestünk.
    Szarunk a számlára, blokkra, rokkantkártyára, adókra, kiskapu.
    Pali bácsi egy közülünk.
    (védi a faszom, de hagyjuk már ezt a kettős mércét, a közt elnök nem Ábrahám, csak egy díszkancsó, heló, 2012-ben nincsenek már Ábrahámok, férfiak se nagyon)”

  14. Minek nekünk mémgyár, amikor sokkal nagyobb lehetőségek előtt állunk, csak le kellene hajolni értük. Bizonyítottan hozzáértő, zseniális szakemberünk vezetésével megalakulhatna Magyarországon a Schmitt Pál Doktor Művek Rt., és az egész világnak szállíthatná a legkülönbözőbb doktorikat, kiló, font, vagy pud mértékegység szerint, akár raktárról, kártyás fizetés ellenében. Az SPDM Rt. az Indiai Óceán egy elsüllyedt szigetén bejegyzett alapítvány tulajdonaként nem lenne perelhető szerzőijog sértésért. Szólni kellene Schmitt Pálnak, hogy most tényleg kivívhatná a világ szenvét, rokon, ellen, stb. kategóriában, és ezúttal nem tartalékként!

  15. Köszönnyük, Palibá! Rengeteg törzsanyagot szógáltatott a mémgyáraknak. Mindent egybevetve nem érte meg, de legalább ennek örüjjünk, mega zuccsó aláírásának…