Zempléni András (71) először arra lett figyelmes, hogy vívni akar, gyanút azonban akkor fogott, amikor egyszer az Astoria Szállóban ébredt a délutáni szunyókálás után.

"Mikor nem került elő vacsorára sem, kihívtuk a rendőrséget" – meséli Zempléniné Ilonka. A második alkalommal a rendőrség Sopronban találta meg a bácsit, amint félmeztelenül csocsózott észt fiatalokkal. ‪"Mikor pedig nyújtottuk neki a kabátját, hogy ne fázzon meg, szignózta és mosolyogva visszaadta‬" – meséli az egyik mentős.

A kórházban vált egyértelművé a diagnózis, amikor is kiderült, hogy hogy a kórlapján a betegségek úgy lettek összeollózva a szomszédos szobákból. Dr. Abdul Száleh Nasszer osztályos főorvos szerint még nem beszélhetünk járványról, csupán egyszer, izolált esetekről.

"Ez lenni olyan majdnem mint Kafka átváltozása, azzal különbséggel, hogy ott nem volt olyan szörnyű a változás" – tette hozzá az orvos, aki diplomája megszerzése előtt bolgárkertészként dolgozott.

34 KOMMENT

  1. In memoriam: skiccplág eSő és utóCsó áLomására

    Már nem az EGYHARMAD, hanem az EGÉSZ magyar nép FÜTYÜL plagikám, még a haverjaid is !

    Felhallatszik már a repülődig ?

  2. Felszólítom a kosz-szolgalati TV-t, hogy…:

    ÉLŐ 1enes adásban közvetítse azt a szakrális “ceremóniát”, amikor az okmányirodában megkapja skiccplág az ÚJ “NATÚR” (dr.nélküli) személyi igazolványát és más okiratait…

    vezetői engedély, útlevél, forgalmi engedély, diplomáciai útlevél,
    bankkártyák stb, stb…

    A SOTE köteles ezt bejelenteni a hatóságoknál, hogy intézkedjenek,

    küldjenek neki idézést, stb…

    jogi megjegyzés: aki az idézésekre nem jelenik meg, azt ELŐVEZETTETIK !

  3. jajj, gyuteszömbe hugy, illetve hogy:

    egy EMaIL ZOLiA nevű haverom, mostannék írgya a toktorijlyjját,

    aminek a cime úgy hangzikik, hu, nem hogy

    … a sportnyugdíjas nyefftani bunkók tündöklése és nyomorúsága

  4. Ország szerte egyre többen zárják el doktori címüket, rejtik el biztos helyre, annak ellenére ahogy a SOTE lezártnak tartja a doktor ügyet. A pánik elérte a határokat is. Az IMF, az EU, az USA legfelső szervei ideiglenesen szüneteltetik a gazdasági válság megoldásában kifejtett erőfeszítéseiket, és az új, drámai fejleményeket kezdték elemezni. Egyenlőre nem tudnak magyarázatot adni a jelenségre, ugyanakkor felszólították a világ internet használóit a fordító programok és a másolás mellőzésére, addig amíg nem találják meg a doktori cím túlburjánzásának ellenszerét, valamint a már birtokolt doktori címekkel elkövetett visszaéléseket. A világ vezetői konzultációra hívják Orbán Viktort aki ugyan időnként gyármegnyitókon bukkan fel, de a terrorelhárítás senkit nem enged a közelébe, a külvilágtól hermetikusan elzárták.
    A helyzet drámai, közel a végkifejlet.

  5. Szerintem öngyilkos lesz. Jövő heti hír:
    ÖNGYILKOSSÁG A SÁNDOR PALOTÁBAN !

    S.Pál íróasztala felett egy fegyvernek látszó tárggyal többször halántékon lőtte magát. Búcsúlevelet találtak.

  6. @livengood: viki gyárkéményseprőnek való!!! A nagy magasságokban kurvájul jól érzi magát.Oszt amidőn lekepeckedik onnajt osz megnézi magát a tükörben így szóla”ahhóh képest , hogy millen kormos vagyok még elég JÓL nézek ki .

  7. FRISS! Meghalt dr. Schmitt Pál. Utódja az államfői székben Schmitt Pál.

    Friss! Schmitt Pál névváltoztatást kért, gyorsított eljárással, így már holnaptól Dr-Schmitt Pálnak hívhatják.

    Friss: Schmitt Pál visszakapja a doktori címet, közölte Tulassay Tivadar, a frissen átnevezett Schmitt Orvostudományi Egyetem (SOTE) dékánja.

  8. MEGFOSZTÁSSAL TAKARODJ schmitt pál!

    A sunyi, simlis, álszent tipikus fideszes főember bukása óriási szégyen a hazának, nemzetnek. Orbánék nem érzik ennek a súlyát, mert jellemtelen sunyi mind. De a magyar nép lépni fog, mert elég volt a görénykedésekből, szégyenkezésekből.
    Eddig is Orbán miatt bóvlisták voltunk, de már csaló gazemberek is.
    Ez az igazi fideszes nemzeti politika, emiatt is fogy látványosan a magyar.
    Orbán takarodj még nem késő, van egérút!

  9. SPlagiháttyám !

    keressé fő mer megírtam a lejlyebbe, illetve a föjjlyebbezést

    és mekkKtámagyuk a SOTE tudósainak a döntésit a járkállási birkásságon

    úgyfő SPiclentyük üken minda SPinty !!!

  10. A SOTE szenátusa 31:4 arányban Doktor Schmitt Páltól visszavonta a nevében a Schmitt Pál titulus használatát. Innen kezdve egyszerűen csak a Doktor megszólítás jár neki! 😉

    Chuck Norris for prezident!

  11. Azért nagy nap ez a mai: pezsgőt bontottunk. Rövidesen úgy fogjuk emlegetni 2012. március 29-t, mint hazánk történelmében a második Kádár-korszak agóniájának első napját.

    Frankfurtból 22.25-kor érkezik a gép, remélem ott lesz egy csomó fotós meg újságiró is.

  12. Az emberek embere már doktormentes. A hír megrázta a palota minden emberét. Suttogták is egymásnak a hírt: hallottad? Tényleg volt doktor az emberek embere? Emberére talált, a Szemmelwerten. Azki az anyád!- mordult egyet a főember.Mi lesz velünk, ha nem leszünk?-Kérdezte ijedten az államtitkár lánya. Hová megyünk? Lesz még állásunk? -Járt körbe az aggódó kérdés. Doktor látta már?- kérdezték aggódva.- A Kedves Vezetőre gondolsz?- Igen, ő vizsgálta meg. Nem tehet semmit.Nincs rajta sérülés, sérthetetlen.Mégis, miért sértődött meg.-Mert nem lehet tovább doktor, és motor, nem írhatja alá az összes törvény. Mikor szóljunk neki, hogy kijöhet az ágy alól? Amikor megy a rádióba.Mit fog ott mondani?-Nem fog megszólalni, írásban adja a válaszait. Ajjaj! Csak nehogy hibázzon Ugyan már! Egy volt doktor?