Az osztrák horrorkolostor és a holland gyerekkasztráló papok működésén felháborodva elindult egy mozgalom, ami a nőtlenségi fogadalom mellett a papi felszentelés részéve tenné a kasztrációt, püspököket pedig csak fogházban avatnának.

Pedofil papok, kínzásokat engedélyező katolikus igazgató, kussoló Vatikán. Ezek a hírek vitték a prímet az elmúlt héten. De vannak, akik ezt megelégelték és mozgalmat indítottak, hogy a pappá válás során a delikvensek megismerjék, hogy leendő áldozataiknak miken kell majd keresztül menniük.

Így a pappá szentelés részeként heréket is érintő körülmetélést vezetnének be, a püspökökké szentelését pedig csak fogházban végezhetnék, így segítve elő a nyomozó hatóság munkáját. A felszentelés liturgiájába ezen kívül bevezetnék a Gyalog galopp szerzeteseinek deszkás, fejcsapkodós önkínzását is, csak épp szögekkel kivert, és alapozó nélküli deszkákal, esetleg döglött vombatokkal és torokra mért ütésekkel.

„Az egymillióan a papok kasztrációjáért” mozgalom egyéb reformjavaslatokkal is előállt. A ministránsokat mozgásérzékelővel szerelnék fel, ami az egy méternél közelebb merészkedő kéz, vagy egyéb szerv hatására besípolna. A csoport radikálisabb képviselői pedig egyenesen azt javasolják, hogy a megtévedt papok péniszét varják hozzá a saját szájukhoz, így téve lehetetlenné további nemi eltévelygésüket.

 

 

6 KOMMENT

  1. Ha a katolikus papok lemondanak a disznóságokról és áttérnek az iszlámra, akkor több nejük is lehet, s emellett ugyanazt az Istent imádhatják továbbra is. Boszniából kaphatják az apanázst, ami azért mégiscsak közelebb van mint Róma. Nem elhanyagolható szempont, hogy a hagyományos török-magyar barátság elmélyítésében is kulcsszerephez juthatnak ezáltal. Én biztos megfontolnám, ha katolikus pap volnék…