A celebritás jó ideje nem szerepelt nyilvánosan, eltűnése mögött rejtélyes betegség áll. Színes hírek a bulvár, a sport, a divat és az antarktiszi óvodák világából.

 

 

Eltűnt Kiszel Tünde

Az ország első számú celebje egy ideje nem tűnt fel egyetlen ingyenes étkezési lehetőséget kínáló eseményen sem. A sztár orvosától megtudtuk, Kiszelnek fame-allergiája van, de már kezelik, így várhatóan valahol nemsokára ismét biztonságba lehet majd előle helyezni a garnélás szendvicseket.

 

Új sportot fejlesztettek ki Izraelben

A Moszad és Steiner Kristóf felkérésére a Krav Maga és a squash elemeiből fejlesztették ki brit tudósok Izrael új nemzeti sportját. A siratófallabda máris hatalmas népszerűségnek örvend, bár egyes vallási csoportok nem nézik jó szemmel ezt a kissé dekadens, új sportőrületet.

 

Új ízek a Fornettinél

Azonnal közölhető hírként érkezett szerkesztőségünkbe, hogy új termékekkel színesít hazánk legkedveltebb pékáruit kínáló bolthálózata. A Baltikum ízeit kínáló új üzlet, a Fornetti Litvánpékség már meg is nyitotta kapuit Budapesten.

 

Sátánista metálban utazik mostantól Hajós András

A kedvelt zenész és humorista már be is mutatta korábbi népszerű zenekara romjain felépült új csapatát, az Evil.RuleZ!-t. A Winkler és Eldee Dimmu Borgir koncertre mennek című dal nagy sikert aratott a Heti Hetes közönségénél.

 

A divatfotósok kedvenc előadója lett Madonna

Egy piackutatás alkalmával végzett felmérés alapján derült ki, hogy Madonnát szeretik legjobban a fotósok. A popdíva Leica Virgin cím slágerét a szakmában dolgozó fényképészek 88%-a jelölte meg kedvenceként.

9 KOMMENT

  1. A celebritás celebirtás következtében tünt el.
    Halhatatlan szemöldöke mellett, kiegyenesedett aktuális végterméke
    maradt fenn, ami igy masnival a végén, kolbásznak tűnik.
    Csak nehogy valaki belelépjen, halkan.
    A szerzők a disznósajt példával igazolják a nagy igazságot:
    Anyag nem vész el, csak átalakúl(a).

    A kínaiak azonnal lekopizták a játékot, mondván, nekik több faluk van.
    Sírni meg ők is tudnak közben, azért gyártani kezték a könnyező labdákat.

    A Litvánpékségbe három végzett pékÉszt vettek fel, igy Lett teljes a csapat.