Miután Floris Kaayk bevallotta, hogy az ember hajtotta csapkodó szárnyú járműről készült videó nem valódi, elkezdődtek a találgatások, hogy vajon nem átverés-e az átverés beismeréséről szóló nyilatkozat. De.

Többen úgy vélik, hogy a beismerő e-mail is csak fotosop, vagy számítógépes 3D animáció, és valóban létezik csapkodó szárnyú gép, csak Kaayk nem meri bevallani az igazat, ami az átverés beismerésének tagadása kéne legyen.
 
Bár a kérdésben sok a bizonytalanság, a jelenleg elfogadott, és a neten terjedő álláspont szerint átverés lehet az a madáremberes hoaxról szóló beismerés  tagadásának ellenkezőjéről szóló állítások hamisságát igaz színben feltüntető hazugságokkal ellentétes nyilatkozat visszavonásában közölt igaznak vélt tények valóságalapjának hiteltelenítésére tett kísérletek ellehetetlenítésésszerű megkérdőjelezhetősége.
 
Úgyhogy lényegében ebben az ügyben egyelőre semmi sem világos. Vagy de.

16 KOMMENT

  1. Hát nem egyszerű probléma, dehát ha madárnak lehet nézni az embereket, akkor vajon mi is az igazság ebben a kérdésben ? Vagyis ha kiszivárog az igazság, akkor az kinek jó vagy nem ?

  2. “Bár a kérdésben sok a bizonytalanság, a jelenleg elfogadott, és a neten terjedő álláspont szerint átverés lehet az a madáremberes hoaxról szóló beismerés tagadásának ellenkezőjéről szóló állítások hamisságát igaz színben feltüntető hazugságokkal ellentétes nyilatkozat visszavonásában közölt igaznak vélt tények valóságalapjának hiteltelenítésére tett kísérletek ellehetetlenítésésszerű megkérdőjelezhetősége.”

    Most ez komoly?

  3. Komolyan mondom, hogy a komolytalanság komolyságát elkomolytalankodók, komolyan komolytalannak tűnnek, s így a cikk komolyságát komolytalankodja el komolyan. de most komolyan.

  4. a hírcsárda a hamis, amit egy Floris Kaayk által írt hoax cáfolatául szánt, szintén F. K. által írt ellenhoax még be is bizonyítana. tessék csak elolvasni a csapkodós gép szárnyának tetején