Új nézettségmérés indul május elejétől Magyarországon. Az AGB Nielsent a Consulting-Consult Bt.váltja.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy megnyertük az NMHH kódolt intranetén kiírt 25 másodperces leadási határidejű tendert”– nyilatkozta a Bt. ügyvezetője; Jáksó Ferenc, szakember. A cég reprezentatív felmérésében résztvevő panel mérete kezdetben 12 háztartást ölel fel, amely később 8, majd 2013. januárjától 2 háztartásra bővül.

Az értékelők listája nyilvános, így sikerült elérnünk Jáksó Jánost, Jáksó Lajost, Harmath Gézáné, született Jáksó Elvirát is, akik mind nagyon örülnek a havi 5 ezer eurós készenléti díjnak és a Danubius rádiós bögréknek. Jáksó Ferenc és jó barátja Jáksó Lali azt hiányolja csak, hogy májustól nem nézhetnek majd több pornót, mert csak az M1-et lehet fogni a lakásban. 

Ez egy 100%-ban tiszta kutatás, higgyék el szépen!" – nyugtatta meg a kételkedőket és a Klubrádió hallgatóit a kutatási csoport vezetője Jáksó Habony.

5 KOMMENT

  1. Zseniális hír. Kritikát nem is mondanék róla ,hisz elég sokan megtették. (kösszpénz – sic!). Én csupán arra volnék kíváncsi mikor megyen az az űrhajó a Marsra és viszi a brigádot magával ? Kérem vissza a Horváth Ádám-féle sorozatokat. Abban legalább valós életképek voltak. Hiába – sírva vígad a magyar. Ja és első…