A nemzetgazdasági miniszter az utóbbi időben kevesebbet szerepelt, most viszont ismét hallatott magáról. Állítólag személyes közbenjárásának eredményeként mégsem szüntetik meg az EU-s fejlesztési pénzek folyósítását.

Még nem lehet tudni, hogy Matolcsy milyen módszerrel győzte meg az Unió képviselőit, José Manuel Barroso mindenesetre a következő levelet küldte Orbán Viktornak: "Akkor holnaptól megint megy a lé, köszi a perecet, és pusziljuk Gyurit!"

7 KOMMENT

  1. Vorbán Király azt mondta elfogyott a zsetonja! Így azután Eltólcsi segít neki eltolni! Nem lesz ebből probléma A sok Magyar kitolya! Boldog lesz a Mentés Magyar a többi meg szennyet kapar! Hajrá Magyarország Hajrá Magyarok!

  2. A távolságot, mint üveg golyót, megkapod, óriás leszel, csak hunyd le kis szemed. De ha állandóan forgatod az üveg szemed, ülve sem fogsz tudni aludni! Aludj el szépen, mert ha nem, anyuka alszik el előbb!

  3. A zseni közgazda Ma és tolcsy Brüsszelben előadta új közgazdasági találmányát.Eszerint a közgazd ász mindent visz, ebben a kártyajátékban. Így még azok is nyernek, akik a kétkulacsos adót is lecsalják. Ezeket hamis közgazdáknak nevezik.Ezzel a játékelmélettel óriási sikért aratott a búzában is. Brüsszelben pedig benevezett az új játékban Barosso és a biztosok. Mivel Mattolt csy mindent vitt, azaz,az összes uniós fejlesztési pénzt elnyerte.Ettől fogva a Corvinus egyetemen is oktatják az új közgazdasági kártyajátékot.

  4. Dr Matolchy nagy ember.
    Ő találta ki a rejtett sikerek fogalmát, amelyek olyanok,
    mint a dél felé úszó, és egyre hízó jéghegyek az óceán tengerében.
    Az egyenlítő tájékán már 90%-uk a víz fölé fog emelekedni, meglássátok.
    Mindezt főiskolásokba oltotta bele. Azok meg tapsoltak neki.
    Lesz itt utánpótlás, dögivel.