A büszkeség, a bátrakra emlékezés és a részeg skandinavisztika szakos lányok ünnepe volt március 15. Budapest utcáin, természetesen fotósaink mindenhol ott voltak.

A Fidesz ünnepségén Orbán Viktor beszéde alatt több ismerős arcot is felfedezhettünk a tömegben.

A Budapestre érkező lengyelek közül páran még 2010-ből maradtak és az Eb-rendezés jogáért tüntettek. "Sajnáljuk, így volt olcsó" – nyilatkozta az ügyről Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.  

A Milla tüntetésén átalakították a Szabad sajtó útját, így Lóri a víziló is jókat derülhetett a rendezvényen.

Az LMP rendezvénye nehezen indult. "Sohasem rendelünk többet svéd demonstrálófülkéket" – jelentette ki Schiffer András, aki éppen arra járt.

Egy fokkal sikeresebb volt a Demokratikus Koalíció Pártjának gyűlése, Gyurcsány Ferenc szakavatott módon szerelte össze a Versmondó Kisfiú XT-2000-et.

Némi zavart okozott működésünkben, amikor a Bank Centerbe betörő jobbikos tüntetők megtalálták a központot, ahonnan a HírCsárdát kézzel vezérlik. Szerencsére hamar kiértek a rendőrök és oldalunk nyugodtan frissülhetett tovább globális befektetőink legnagyobb örömére.

A Jobbik óriási sörözést csapott a Deák térnél, némi üröm vegyült az örömbe, amikor kiderült, a sört osztrák licensz alapján gyártották.

Vona Gábor a tömeg kiabálása ellenére sem vette észre a háta mögött felbukkanó Vitéz Lászlót.

A Milla rendezvényén az alternatív köztársasági elnök, Dopeman annyira kemény volt, hogy eredeti Los Angeles-i bandajel-tolmácsot kellett mellé állítani. 

 

48 KOMMENT

  1. honnan a Qrva picsából szedtek össze ennyi csökött egyetemistát,

    akik a 2 méter 8 és 1 méter 13 milliméter tetmagasságú

    csoki-csöki vityánál is csököttebb

  2. 1. kép Ovi és az énekkar ferde, vagy a pulpitus?
    2. kép Árral szemben?
    3. kép Én a vízilovakkal vagyok.
    4. kép Svéd, nem frank óh ….
    5. kép Arc kitakarás
    6. kép A brókerek támadása
    7. kép A Deák tér a “haza bölcséről” lett elnevezve,
    érthető, hogy a sörnél maradtak.
    8. kép Szervusztok pajtások …..
    9. kép Hibátlan tolmácsolással?

  3. Nekünk el kell fogadni a bóvli orbán kormány döntéseit? Sajnos el bizony senkinek nem tetszik, de most még ők a hatalom.
    Akkor miről van szó? Nem tetszenek az EU döntések, ők a hatalom a seggszájú kormányunkkal szemben , tehát..
    Nem beszélve, hogy szarházi módon pöffesszkedett soros EU vezetőként, majd másnap szembeköpte és leszarta azokat. Ilyen jellemtelen a mi miniszterelnökünk.
    Ha kölcsönre vágyom, akkor jó napot kívánok ezt és ezt szeretném, a válasz oké uram ezek és ezek a feltételeim. Ha nem teljesülnek a kölcsönadó feltételei, ülhet a szarházi az asztalnál és várhatja pökhendien az IMF-et.
    Szégyen vagy O. Viktor, a haza és sok magyar szégyene! Takarodj!

  4. Mindenható vezír ,megint elszédítette talpnyalók tömegét! Uszító beszéde csak arra jó,hogy elterelje a figyelmet! A bajokat pedig csak az nem látja aki nem is akarja! Az életszínvonal csökkenésével pedig nem ő, hanem a hazaáruló zsidóbérencek a bünössők! Így kell egy Nemzetet, egy Országot tönkretenni!

  5. Nagy mázlija volt Orbánnak, hogy időben kicseréltem a Barrosonak írt mindent és mindenkit kielégítő levelét a nem leszünk gyarmat címűre.

    Dr. Táskás Tóni 2012. március 14. 23:18

    Csak nehogy eltévessze Orbán és ezt a levelet olvassa fel a híveinek holnap. A nem leszünk gyarmat helyett.

  6. @flippant: nnannana!!
    Klónozták a résztvevőket, a mutációs háttérfigyelő az mutáció.
    Atyám, nem irígylem a tizesikreknek életet adót.
    Legalább nemzeti ünnepeken ne kellene az egész családot a győztes mögé sűríteni. Nem lehet könnyű a logisztika.

  7. @flippant: téllegám, azélett 1 méter 13 milliméteres daliából

    2 méter 8 milliméter, meregyébként akkora mint a tacskó ülve

    vagy minda rizsa hanyattlökve

    hátafaszomsegondútt erre a nemzeti turbózásra

  8. 1 technikai dologra azért kíváncsi lennék: Azt a sok elszánt, helyes kislányt, kisfiút aki vezérünk háta megett áll – egytől egyig pucérra vetkőztették mielőtt oda állhattak?

  9. A piros-fehér-zöld trikolór a magyar címer színeiből, a francia forradalom hatására alakult ki. Pont az 1848. áprilisi törvények rendelkeznek róla. Az 1848-49. Forradalom és Szabadságharc jelképe, az osztrák piros-fehér-piros trikolórtól való megkülönböztetésül.

    Na, ehhez képest a zideji márczius 15.-dikén nem csak a kedves Deák téri meg bankcenterbéli árpádsávok, de immár a piros-fehér lengyel zászlók zöldnélkülisége is egészen császári hangulatúvá varázsolta a forradalomról való megemlékezést!

    A zöld pedig bennragadt a Pilvaxnál…

  10. @czejp: Cserébe elbékemenetelnek hazafijaink egészen Putyinig, Moszkvába. Persze Kijeven körösztül…

    Ezek a lengyel hazafijak annyira szeretik a Zorbánt, hogy nyugodtan haza is vihették volna, nem irigylem tőlük! És ezért a szolidaritásért, amit a magyarokkal mutattak, meg is érdemelnék!

  11. @dr.vikámszipofam: Már megijedtem, hogy annyira üres az államkincstár, hogy csak grátisz lengyel vendégmunkásokkal tudnak operálni, de úgy látszik, jobban állunk, mert a már bizonyított fizetett tapsolókra is futotta. Néztem őket erősen, de 1 azaz egy db. érzelmet nem bírtam leolvasni az arcukról. Pont olyanok voltak, mintha túszok lettek volna!

  12. A Nemzet Müzzein-je válogatott dicséreteket harsogott Brüsszel, Moszkva Bécs irányába:Nem leszünk a ti gyarmatotok, de a mi Fehér- és Füzesgyarmatunk! Mögötte a lengyel missziósbér- tapsolói. A lengyel hazzaffyak azonnal kikiáltották Orbánt lengyel köztársasági elnökké, Worbán néven.Vesszen az unió, de lesz még Magyar-Lengyel Perszonál unió!-zengett a dal. Ezzel ismét létrejött a Magyar-Lengyel Perszonálunió, az Európai Unió riválisaként. A fő forradalmár és szabadságharcos pöffeszkedő gyújtó hatású beszédét használták az IMF- barát zarándokok, fáklyáik meggyújtásához. Ezekkel keresték meg a karvalytőke-székházát és az emlékkönyvbe jegyezték: ria, ria Hungária.