„Faszom akar alternatív lenni, én leszek a valódi” – mondta el Dr. Dopeman László, alternatív köztársasági elnök. Ehhez az „Ál/Arc” című filmhez hasonlóan letépné Schmitt arcát, a sajátját pedig Schmitt seggére ragasztaná. Yo!

Az alternatív köztársasági elnök láthatóan komolyan veszi új hivatását. Dopeman már fel is vette a doktori címet, amihez az alapot egy általa kézzel fénymásolt Stephen Hawking könyv adta, amire ráírta a saját nevét. „De, hogy ne pampogjatok majd, a címét átírtam: Az idő kibaszott rövid története” – mondta el az alternatív Sándor Palotában, a pesterzsébeti Betérő kocsmában tartott sajtótájékoztatóján Dr. Dopeman László, a Magyar Olimpiai Bizottság egykori elnöke.

Mint Dopeman fogalmazott: „Értsétek meg buzikáim, ez az alternatívosdi nem az én pályám. Én leszek a főgóré elnök. De nem leváltom a Schmitt Pulit, hanem kicserélem magam vele”. A doktori cím megszerzése mellett ezért most Dopeman nagy erőkkel dolgozik azon, hogy tényleges teljesítmény nélkül legyen egy olimpiai aranya, és vett egy doboz vaníliás karikát is a hivatalos protokollfotók elkészítéséhez.

De a cseréhez mindezek a nem lesznek elegendőek, ezért Dopeman az „Ál/Arc” című filmben megismert módon le is akarja szakítani Schmitt arcát, hogy kicserélje a sajátjával. „Doktor is leszek, olimpikon is leszek, az arcom is Schmitt lesz, akkor én leszek a köztársasági elnök is, vágod?” – mondta el Dr. Dopeman, majd köztársasági elnökhöz méltóan nem fejelte le a kijelentést furcsálló MTI tudósítót.

Újságírói kérdésre, hogy mit üzen a zembereknek, Dopeman kifejtette, hogy:

Én leszek a Schmitt Pál az egyetlen igazi
Fenn ülök a Várban, és én leszek a faszi
Ki elmondja Neked, hogy boldog az új év
S baszhatják magukat a Viktor úrék
 

23 KOMMENT

  1. @Moszkvaország:
    “Hiteles, karitatív személyiségre lelt a magyar. “
    Számomra napnál világosabb, hogy Dopeman nagyságrenddel hitelesebb ember. Nem szerencsés dolog részedről ezt feszegetni, szerintem.

    Ilyen frankó nicknévvel pedig azt próbáld meg szisztematikusan feldolgozni, hogy kettejük közül vajon melyikük szolgálta ki a Kádár (kommunista) rendszert?!

  2. @monanarchia: Nem. Én még a gondolkodás elmaradottabb, ortodox szintjénél tartok, az ÁLTALAD LEÍRTAKRA reagáltam. Most, hogy már ezt tudod, próbálkozhatnál te is ezzel a módszerrel. Tudom, hogy felettébb kellemetlen belegondolni, hogy a jobboldal (faszt, én vagyok jobboldali, azok meg ócska kommunisták) emblematikus figurája egy szar alak és jó eséllyel a III. ügyosztály több szervezeti egységében is megfordult, pusztán munkaköri kötelességből.

  3. @Dr. Adofizeto: Ne küzdj! Értelmetlen… A poszkádáristakomenistaországvesztőelmúltnyócév CSAK a Zemeszpében van!! Schmitt meg egy grál-lovag, csak még nem ütötték…Igaz, hogy ebben is 2/3(?) a fidesz, hiszen a 2/3-a valamilyen funkci volt az “átkosban”… De ezt soha nem fogják megérteni, mert ez ortodox. Én meg csak ülök és értetlenül nézek, hogy hová süllyedhetünk még?? Egy középszerűnél gyengébb “labdarúgó-jogász” – esetleg fordítva, de akkor sem jobb – a mini.elnök, egy volt állampárti kegyenc a közti.elnök, munkát hírből sem ismerők a mini.szterek… Na nem mintha az előző kurzusok bármelyike is jobban állt volna “káderekkel”… A Pravdának volt egy cikke nem régen, aminek a címe az volt: A pokolban is jobb élni, mint Magyarországon…

  4. @nincs_itt:
    “A Pravdának volt egy cikke nem régen, aminek a címe az volt: A pokolban is jobb élni, mint Magyarországon”
    Az jó, mert Putyin Oroszországánál embertelenebb, rémisztőbb és főleg kilátástalanabb helyet nem sokat tudok elképzelni, és már ők is sajnálnak minket.

    Visszatérve Viktorra, ha jól emlékszem ő a kommunista rendszer végnapjaiban -hogy-hogynem- éppen Oxfordban tanult. Nyilván ezt azért tehette meg, mert kőkemény ellenálló volt…

  5. @nincs_itt: Youtube-on szoktam látni orosz fiatalok feltöltött videóit, szabályosan sokkolnak! Sokszor az életükkel játszanak, de nem kispályás módon. Valami megfoghatatlan, de jól érzékelhető végletes fatalizmust látok bennük. Persze lehet, hogy ez csak egy metszet és rossz következtetéseket vontam le ebből.

  6. hja kérem, a jótyúk, mint szocio-metszet…, jackass szintű hülyeség ott is dívik, de Putyin, halkan meg tízszerezte a jövedelmeket… a többi “apróságról” nem is beszélve… érdemes a gazdasági adataikat vizsgálgatni.

  7. @nincs_itt: “Egy középszerűnél gyengébb “labdarúgó-jogász” – esetleg fordítva, de akkor sem jobb – a mini.elnök,”
    Na, ezt meg te látod rosszul, csak hogy vitatkozzak. 🙂
    Orbán Viktor (csakúgy, mint Gyurcsány Ferenc) zsenik. Zseniális politikusok vagy legalábbis azok voltak a tiszta pillanataikban. (Ettől persze a maguk más-más módján hazaárulók mindketten.) És egyre kevesebb tiszta pillanatuk van. Gyurcsány mintha nem kezeltetné magát (ellenzékben jóval kisebb rajta a nyomás, talán most már felesleges is), Orbán meg mintha rezisztenssé vált volna a gyógyszerekre. 🙂

  8. @nincs_itt: Jackass, ez az, nem jutott eszembe a név. Mondjuk a jackassban hajléktalanok és drogosok tesznek meg bármit pénzért, az általam említett videókban pedig fiatalok, szórakozásból. Itt érzem a különbséget. A jövedelem tízszerezés pedig egy átlag lehet, ebbe benne van az orosz maffiózó, oligarcha is (100000x), meg a nyomorgó tömegek is. Biztos megint tévedek, de most pont úgy éhezhetnek utóbbiak, mint a cáratyuska alatt.
    (Tesóm volt egyszer Moszkvában, szállodában lakott egy elit részen. Rendesen nyomasztotta a légkör, gyakorlatilag csak Hummer, nagy BMW, S-klassz Merci, Rolls-Royce, Ferrari autók parkoltak, mind orosz rendszámmal, rájuk nézni sem mert, nehogy fejbelőjék).

  9. @Dr. Adofizeto: NA igen, ezek a sztereotípiák! Budapesten nem ezt látod?? De! A nyomorgó tömegek, hát igen az ilyen-olyan Amnesty Internácik szeretik ha fontoskodhatnak… Egy baj van ezzel, hogy akkor mindenki fejéhez AK-t nyomnak, amikor szavazni megy?? Egy fenét, csak le kellene szakadni a “nyugati” média által sulykolt baromságokról, az oroszokkal kapcsolatban.(is)
    Azért a sok oligarcha, ott előbb orosz, utána maffiózó… Hazánkban valahogy ez nem megy, először bármi más, utána magyar…
    Autoriter a rendszerük, ilyen a “néplélek” arrafelé, mit tehetünk? Szeretik a cár-atyuskákat… De prosperál a gazdaságuk, erősödtek az elmúlt 12 évben annyit, hogy gyakorlatilag a világ vezető erejévé nőtték ki magukat… Naná, hogy nyivákol a “nyugat”, mert bizony reggelire felzabálja, ha rossz kedve támad…

  10. @nincs_itt: Valami azt súgja, nem foglak tudni meggyőzni. 🙂
    Gyurcsány megnyerte a 2006-os választásokat, tovább már nem is kéne vergődnöm a felsorolással. (Persze ehhez kellett ez az idióta, szarházi prolihorda, amit szoktak polgároknak, népnek nevezni.)
    Orbánt meg nem fogom dicsérni, mert annál sokkal jobban haragszom rá. 🙂
    Meglehet, hogy az ennek az elbaszott országnak a történelmi tragédiája, hogy ez a 2 ember egyszerre él és egymást nyírják (ill. az országot is kettészakították.)

  11. @nincs_itt: “Egy baj van ezzel, hogy akkor mindenki fejéhez AK-t nyomnak, amikor szavazni megy??”
    Á, dehogy, az öreg KGB-s sokkal rafináltabb ennél. (Kicsit ellentmondva magamnak, megjegyzem, az azért nem volt túl elegáns, amikor ezer évre börtönben vetette a riválisát.)

    “Naná, hogy nyivákol a “nyugat”, mert bizony reggelire felzabálja, ha rossz kedve támad… “
    Nem kevés kárörömmel konstatáltam, hogy a nyertes Putyin első dolga az volt, hogy bejelezte, bosszút áll (Gyurcsányon és Orbánon) a MOL-ért. 🙂

  12. @Dr. Adofizeto: ha desztillálni szándékoznék, akkor Csop irányába indulnék…
    Említettem már, hogy 1994-ben éltem választójogommal utoljára, akkor az MSZP-SZDSZ paktum teljesen kiábrándított a parlamentáris demokráciából, ez azóta csak erősödött!!
    Nem csak(!) ez 2 szén alapú életforma, hanem az egész berendezkedés az oka, illetve a móccerváltásnak csúfolt hatalom-átmentés is. Továbbá a teljesen alkalmatlan “politikusi vertikum”, akik semmiféle realitás érzékkel nem rendelkeznek. Tovább megyek, soha nem volt kapcsolatuk a mindennapokkal, munkával, értékteremtéssel… A saját kockázatukra semmit nem tettek eddig, olyan módon viselkedtek, mint Dr Frankenstein, alkottak valamit, amiről nem is sejtették, hogy micsoda, de megdumálják, hogy az a valami nem egy szörnyeteg, hanem egy szál rózsa… Mi több, hiszik is amit mondanak, ezt nyugodtan nevezhetjük idiótizmusnak is… Imbecil, retardált banda!

  13. @Dr. Adofizeto: Hát bizony, Hodorkovszkij kollegirovics elbaxta a lépést szépen!! a Yukosz annyi adóval tartozott, mint hazánk GDP-je, de nem volt baj… De amikor elkezdte a “liberális” pártját farigcsálni, akkor csak szóltak finoman(tuggyuk milyen az arrafelé), hogy szabad adót fizetni, csak fújta a pofáját… Így járt, nem kellett volna…
    ÓÓÓÓ, ha csak a MOL lenne a matrjoska babában, de ott van még a MALÉV(első O.V. kormány LRI vs. BA)a METRO, Paks, stb… lesz itt kozák-tánc!!