Egyértelműen pénzmosási céllal indít Debrecen-Fiji járatot a bolgár LaunderWings. A drogügyletekből származó pénzeket mosnák tisztára, ugyanakkor a nemzetközi sajtófigyelmet is magukra irányítanák.

Mi egyetlen cég hátterét sem vizsgáljuk, örülünk, ha Debrecen felkerül a térképre” – kérte neve elhallgatását egy helyi politikus. Egy elemzés szerint a bűnözők, illetve a drogfutárok költik a legtöbbet egy vendégéjszakán, így ebben az irányban is komoly előrelépést jelenthet a légiforgalom fejlesztése.
 
A debreceni reptér így Luton után Medellínbe, Makaóba és Bogotába is közvetlen járatokat
indít. „Tervezünk egy Debrecen-Pécs járatot is, hiszen így lehetővé válna, hogy valaki délben még Harkányban van iszappakoláson, kettőkor pedig már az Aquaticum csúszdáján siklik” – vázolta fel a terveket ugyanaz a tisztségviselő. – „Persze a drogfutárok kényelmesebb utazása is fontos szempont” – szólta el magát.
 
Az Afganisztánba, illetve az aranyháromszögbe induló járatokról is folynak tárgyalások, de
egyelőre nem sikerült megfelelő partnert találni. „Mi felkészültünk a drogfutárok elfogására, de erről nem szóltunk nekik. Majd jól meglepődnek” – mondta nevetve a helyi rendőrség drogellenes osztályának hadnagya, majd kitakarta arcát.

19 KOMMENT

  1. A pénzmosás megkönnyítése végett a gépek a Balatonra fognak leszállni. Mint korábban jeleztem, a Hummerek balatonjárása előzetes helyszínbejárás volt.

    Balatonakarattya új neve Debrecen lesz, a helyi lakosság akarata szerint. A balatonakarattyai lakosok megelégelték, hogy hosszú nevük miatt évente sokkal több írószert kénytelenek vásárolni mint például a fótiak.

  2. Debrecen, a tanácselnök polgár-ezermester vezetésével
    két új projekt beindítását is tervezi a repülőjáratokhoz kapcsolódva.
    Ezekre azért van szükség mert a futbalstadion építés
    legfontosabb szakasza, a tender elnyerések, már befejeződött,
    a többi már csak rutin pénzkezelési munka.

    Az egyik beruházás egy kilencvenezres baseball stadion építése
    a Hortobágyra, a kilenclukú hídhoz,
    a másik, MAG-LEB (mágneses-lebegő) vasút kiépítése a stradionhoz,
    legyen mivel körszerűen közlekedni a szurkoló tömegeknek.
    Mindkettő nemzetileg kiemelt fontosságú, sportpolitikailag életbevágó
    állami beruházás lesz.
    Legyen hová tenni a kócEUrájos 150 milliárdot, ami úgyis meglesz,
    és senki nem fogja keresni.

  3. Debrecen már jelezte, hogy RNB (Rendes Nevük Balatonakarattya) névváltoztatását nem fogadja el, és a várhatóan elhúzódó névvita rendezése érdekében magas ösztöndíjjal járó foglalkoztatási előszerződést köt az ország összes jogi karán tanuló valamennyi joghallgatóval.

  4. @tobias2: Tisztelt viszontkolléga, itt a kongó űrben!
    A golfpályának lyukai, ám a hídnak ott, csak luka van nálam,
    családi hagyományokból. De inkább lik, szögediesem meg lök.
    Mert nyelvében éli ki magát aki nemzett, mondta a nagy író-költő,
    AAluminium Berci.
    Szóval ez most véletlenül diretto voltó, fol-Cl-auchan. (közép nem 101)
    A többi száz helytelenírásom, magyartalanságosságom,
    mind a magyar tanárom hibája, a kültelki iskolából.
    Óra helyett disznók alól kellet kiganajozni a kettesért.
    (nem igaz, de akár az is lehetne)

  5. Debrecen rettenetes ura mindent elkövet! Azon ritka férgek közé tartozik akiknek szívesen megnézném mi van a fejében! Nála nagyképűbb,nincs! Még a gazdáján is túl tesz akkora bunkó! Idézet tőle(mi az,hogy a 62-éves tetőfedő nem megy a tetőre dolgozni) Az a görény mondja aki még életében nem dolgozott! Remélem egy napon vezető szíjon vezetgetik,bepisilt nadrágban!

  6. A debreceni városvezetés immár sokadik nekirugaszkodása sikeres volt, mert a repülőtér nemcsak a drogfutárok, de a belső mongolok mindennapos üzleti útjait is bonyolítani fogja. Ők majd lovaikat, korszerű automata nyilaikat is repülővel közlekedtetik.Előbbiek a drogot a város lakosainak beetetésére szánják, míg az utóbbiak a városháza mellett korszerű istállót terveznek, a városházi-marhák részére. Így a város joggal lehet büszke, hogy végtelenül alázatos, szerény, pöffeszkedésre és nagyképűségre képtelen polgármestere, sikert sikerre halmoz pártja és hadura legteljesebb megelégedésére. A város első embere már korábban is komoly hozzáértéssel hárította el több külföldi befektető próbálkozását, megőrizve a város önállóságát, függetlenségét. Engedte az egészségre káros dohánygyár füstté válását. A korszerű táplálkozás érdekében a húsipar működését is sikerrel fagyasztotta. Nemzetközi kapcsolatait kamatoztatva erősítette a svájci frank árfolyamát. Érdeme még a kettes villamos gyors sínmellé-tétele, a körbetartozások – a választási ígéreteknek megfelelő – kizárásával. Így valósul meg a fizikában is ismert törvény: a párhuzamos-vonal hosszának a végtelenbe történő kereszteződése.Teljesen tiszta és áttetsző pályázatokon bárki indulhat de a siker legkisebb reménye nélkül. Akárki pedig mindig sikeresen nyer, ha mer, adakozni. Huszáros portréja bárki által szembe köphető kedves befektetője hoteljében.

  7. Debrecenben ma átadták az állami támogatással megépült
    Nyilas kultúrcentrumot. Nyilas emlékházzal, fanklubbal,
    továbbképző iskolával, futbal akadémiával.
    Az avatáson megjelent az egész városi vezetés,
    együtt a legmagasabb állami méltóságokkal.
    Nyilas Misi emlkékét, aki nem akart debreceni diák lenni,
    egy szobor is örzi.

  8. A debreceni városvezetés immár sokadik nekirugaszkodása sikeres volt, mert a repülőtér nemcsak a drogfutárok, de a belső mongolok mindennapos üzleti útjait is bonyolítani fogja. Ők majd lovaikat, korszerű automata nyilaikat is repülővel közlekedtetik.Előbbiek a drogot a város lakosainak beetetésére szánják, míg az utóbbiak a városháza mellett korszerű istállót terveznek, a városházi-marhák részére. Így a város joggal lehet büszke, hogy végtelenül alázatos, szerény, pöffeszkedésre és nagyképűségre képtelen polgármestere, sikert sikerre halmoz pártja és hadura legteljesebb megelégedésére. A város első embere már korábban is komoly hozzáértéssel hárította el több külföldi befektető próbálkozását, megőrizve a város önállóságát, függetlenségét. Engedte az egészségre káros dohánygyár füstté válását. A korszerű táplálkozás érdekében a húsipar működését is sikerrel fagyasztotta. Nemzetközi kapcsolatait kamatoztatva erősítette a svájci frank árfolyamát. Érdeme még a kettes villamos gyors sínmellé-tétele, a körbetartozások – a választási ígéreteknek megfelelő – kizárásával. Így valósul meg a fizikában is ismert törvény: a párhuzamos-vonal hosszának a végtelenbe történő kereszteződése.Teljesen tiszta és áttetsző pályázatokon bárki indulhat de a siker legkisebb reménye nélkül. Akárki pedig mindig sikeresen nyer, ha ver,ha mer, adakozni. Huszáros portréja bárki által szembe köphető kedves befektetője hoteljében.

  9. Az “egy helyi politikus” ugyanakkor bejelentette, a vállalkozóknak a debreceni elszállásban lehetőségük van 20 (húsz) százalék részesedést szerezni.