Nem készült el időre és a biciklisáv sem ott van, ahol a verseny szabályai előírják.

"Kezdeményeztük, hogy az egri Sándor Péter ellen induljon vizsgálat, a hidat pedig továbbra is tartsák a forgalom elől elzárva" – nyilatkozott a kanadai Tésztahídépítő Világbajnokság főszervezője. Elmondása szerint a győztes híd nem készült el a megszabott időre, az északi oldala helyett a délin alakították ki a spagettiből álló biciklisávot, ráadásul megalapozott a gyanú, hogy négytojásos tészta helyett csak másféltojásos gazdaságos tésztát használt az építő.

"Nem várt költségek merültek fel, például a talapzatok megváltozott liszttartalma és a versenyen tapasztalt extrém szobahőmérséklet is károsította a felépítményt. Ráadásul kiderült, hogy az éppen ott tartózkodó magyar válogatott pont azt a spagettit ette meg meccs előtt, amiből én a hidat akartam készíteni" – mentegetőzött Sándor Péter, de ekkorra már beidézték a Központi Nyomozó Főügyészségen.  

"Legyen köztünk híd" – reagált az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre Lukács László, a Tankcsapda frontembere, de valószínűleg félreértette a kérdésünket.

26 KOMMENT

  1. A Világbajnokság szabályzatának megfelelően a győztes hídtól visszavették a díjat, mert kiderült, hogy korábban már megjelentek róla nyilvános fórumokon meztelen, csupasz képek.

  2. A hosszában lukacsos tészta kibányászott beléből készül a tarhonya.
    Reakcio egyenlete: Rúdtészta – közepe = csőtészta + tarhonya.
    Ezt is enyhén sós vízben kell kifőzni.
    Aztán +b, a szakácsnőt, aki szereti a Chuck Norrisos temat.
    Utána egy tányér mákostészta a halnak, essen le az álla, nyolcszor,
    mielőtt visítva előugrik a beledből, repetáért.

  3. @trolololol: Ügyesen kezeli a klaviatúrát ez a Csák gyerek.
    @Kandabula: A csőtélszta gaz vendéglős trükk,
    ugyanis fele annyi anyagból négyszer akkora adagot lehet tálalni.
    A vendég sok levegőt nyel vele, és puffad.
    Azt hiszi jól lakott, pedig csak átmeneti tározó lett.

  4. @hétköznapi naplopó: Sose zárj mondatot bazmeggel, mert nem elég elegáns. (Én kezdeni szoktam bazmeggel, mert szerintem az jóval elegánsabb.)

    Bár pontosan az ellenkezőjét kérted, azért elmondom, szerintem az mindent elárult az ország szellemi színvonaláról, hogy lakói kishíjján Chuck Norrisról neveztek el egy hidat. Megjegyzem, a szlovákoknak sikerült, de mit is várhatunk egy olyan országtól, aminek még királya sem volt. 🙂

  5. Aztán a tervnek volt e terve? Építményadót befizette? ÁFA? Alvállalkozókat sem fizette ki, a tyúkok is tüntetnek, ők négy tojást adtak át a fővállalkozónak, és mégsem került beépítésre, nem is beszélve a tápköltségek meg nem térítéséről. Nagy bukta ez…