Silvio Berlusconi és Dominique Strauss-Kahn közös vállalkozásba fog. A két tapasztalt politikus az aktív évek után azzal kezd el foglakozni, amihez igazán ért: prostituáltakat fognak futatni, végre szabadon.

A kuplerájlánc neve, kettőjük nevéből stílszerűen Berluskahn’s lesz (felmerült az USA-ban jól eladható Berluskohn’s is de Silvio az arab kapcsolatai miatt ezt elvetette).

A szigorú minőségi standardok szerint működő hálózatban minden elérhető lesz, amit a két expolitikus szeret. A kínálat színes: lesz szobaasszonytapogató és -markolászó, unga-bunga casting fiatalkorúakkal, viagrás-hajbeültetős Papi Party mediterrán háttérképekkel, illetve meccsnéző szopatórium hámozott szotyival és ingyen klubsállal.
 
Tervezik a politikus alteregókkal üzemelő swingerbuszt is, de Mirek Topolanek hasonmása még hiányzik. Strauss Kahn hasznosítja pénzügyi tapasztalatait, így a Berluskahn’s-ban lehet majd hitelre is örömködni. Az első ún. nIMFo csomag THM-je 3500% lesz, és fedezetként a hitelezett nemi szerve szolgál.
 
A gyorsétterem láncok mintájára működő egységekben lesz az autósokat kiszolgáló drive-in rész, ahol például a laza pipa menü a bevezetéskor 50 euróba kerül, míg a kamionos, 10 másodperces rapid randi már 19,90-től elérhető.

22 KOMMENT

  1. le vannak maradva…idehaza már régen működik a “Sztojkalányos “hálózat ,autós szaxi,fullszervíz,farzsebes stb, 1500.-tól,gyomortól függően.Gumi nélkül grátisz-herpesz! Dik!

  2. Ők lassan már csak az éjszakás nővéreket fogják tudni futtatni
    a kacsával, vagy a defibrillátórért.Hogy mondjak valami vígasztalót.
    Elég öregek már, mondhatni kecskék, de még a sóbányában vannak nyakig.

  3. Hámozott szotyi,ingyen klubsál!! Nem nagy kunszt.Tudok egy helyet ahol éjfélkor rinocérosz herét adnak fel zebragecibe abárolva a távozáskor meg kapsz egy FILA táskát.

  4. Amikor az indexen olvatam a címet, hogy itt a bordélylánc, teljesen hihetőnek tűnt. Garantált minőség és árak, lenne rá kereslet. Tkp. nem értem hogy miért még mindig félkriminális meg félamatőr módon működik ez az ipar.

    “(felmerült az USA-ban jól eladható Berluskohn’s is de Silvio az arab kapcsolatai miatt ezt elvetette)”
    Kohn, Koen, Kahn, ezek mind Cohen változatai.