Megszereztük az Európai Bizottságnak írt válaszlevelet. A kormány már mindenre hajlandó.

 

A kiszivárgott levél szerint halott bírák is ítélkezhetnek és lesz adatvédelmi védelmi biztos, aki csak az adatvédelmi biztos védelmével foglalkozik. Ezen kívül a Kossuth Rádió frekvenciáját és a jegybank épületét is megkapja a Klubrádió. A bizottság kifogásaira reagálva nem vonják össze jegybankot a PSZÁF-fel, sőt azt 2012-től Simor András ciprusi offshore cége üzemeltetheti.

A kormány abban is engedett, hogy a jegybank elnökének nem kell esküt tennie az Alaptörvényre, elég lesz, ha becsületszavát adja, miközben a háttérben egy Kerényi Imre által rendelt kép látható.

Szijjártó Péter ezzel szemben azt nyilatkozta, hogy az Európai Bizottság kérései megalapozatlanok és akár a Bíróság előtt is megvédjük álláspontunkat, hiszen Magyarországot Magyarországról kormányozzák. Egyes politikai elemzők szerint a nyilatkozat alatt csuriban volt a szóvivő frufruja.

63 KOMMENT

  1. Az összefüggés nagyon egyszerű.
    A kulcs, Gorbi Scanderistáni születési helye,
    Ekibasztuz (Alma-Atától 2000 km észak-északkeletre, földúton)
    A mi Gyurinkat (nem a nagy, ez itt) ott képezte ki a KGB
    univerzális rezisztenciális 65k hologramm ügynöknek.
    Gyuri megismerkedett Alexejevna Mihajlovna Sopankajevával,
    kulák-narodnyik, gaszpadinista, grínpiszes, száműzöttel,
    aki később megszülte Gorbit, Kamcsatkán, Vlagyivosztok-alsón.
    Vagyis a Gyuri a Gorbi apja.Vagy fordítva. De lehet, hogy testvérek,
    félig. Mindkettőn jól látszik a glasznoszty letagadhatatlan nyoma,
    a szemük körül, a fejükön persze.
    Gyurit most nem látjuk, mert egy fasz félre kattintott.
    Hogy ennek mi köze a punijóval folytatott megélhetési harchoz,
    azt 133,85 évre titkosították.
    Pletykák szerint van egy féltestvérük, vagy gyerekük, esetleg apjuk,
    aki focistának álcázza magát Magyarországon.
    Vigyázat! Ez a cikk titkos üzeneteket rejt magában.
    Aki rájön, hulla lesz, de egyszer meghal, az biztos.

  2. O.V, az EU Bizottságának küldött levelében több ponton is módosított: Így a bírákra vonatkozó részt is, mégpedig úgy, hogy a bírák csak és kizárólag 62 éves korukban halhatnak meg.Ennek értelmében nem lesznek halhatatlanok. Aki jelzi, hogy tovább akar élni, az óvodai dada lehet, de legfeljebb 70 évig.
    -az adatvédelmi biztos egész biztosan csak biztos adatokat védhet.
    -A Klubrádió kizárólag operákat sugározhat, de évenként 2 alkalommal derűt is. A hatóság azonban csak autórádióban engedélyezi a műsorok közvetítését és hallgatását.
    – a jegybank elnök csak a törvényes bankjegyre esküdhet, anyakönyvvezető előtt. Ezt Kerényinek az általa kijelölt festővel kell megörökitetnie. A mű címe: A jegybank elnök mint a bank jegyese.
    -Végül Szíjártó haját sütővassal kell göndöríteni, mert a természetes hullám a fejben lévő vízre hajaz.

  3. A kotmán vezír elrúgta a pogyost nyugaton! Igérhet haboghat nincs esélye! Még egyet tehetne elhúzhatna alcsútra! Szargyártó haverjával együtt szednék a csikket az akadémián!

  4. @Guilelmus: Helló náci! Gondolom még a gép előtt is rajtad van a símaszk, mint amikor gyújtogatod az EU zászlót, vagy dobálod
    a macskaköveket, vagy borigatod fel az autókat. Ne legyen kétséged, bárhogy is rejtőzködsz fel lehet ismerni a fajtádat.

  5. Érdekes, ahogy bélyegként próbáljátok a náci jelzőt bárkire is rásütni. Ezen mindig jót röhögök. Értsd már meg, én büszkén vállalom, mivel a saját hazámban, ha úri kedvem úgy tartja, hogy nácinak nevezzem magam, akkor annak nevezem magam.-:) Nagy szellemi mentorotok, Jules de Horn szavaival élve: “Na és?”-:)

  6. Azt olvastam, hogy a klubrádió direkt olyan frekvencián sugároz, ami agyrákot okoz a hallgatóinak. Drágabolgárúr így akarja kiirtani az utolsó zsidót is, mert őt köztudottan a Hitler megszégyenítő zsidógyilkos Sztalin mesteréknél képezték ki ilyesmire.
    Ebből is látszik, hogy a nácijak folyamatosan irtják a zsidókat, Drágabolgárúrral az élen, aki a legalattomosabban rejtőzködő új Führer.
    Nézze csak meg bárki, hogy milyen sokan halnak meg a klubrádió hallgatói közül rákban!!!

    Hírcsárda rulez!

  7. A szerencsétlen Orbán beszédeiből:

    Idézetek beszédeiből, 1990-1994:
    – A Fidesznek igenis van elvi kiindulópontja… a modern XX. század végi liberalizmus.
    – A populizmus élő klasszikusai szájában a “liberális” szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet… Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához.

    -A nacionalizmus… és a politikai demagógia újjáéledését, az autoriter nosztalgia és a politikai szélsőségek fölerősödését tapasztaljuk az egész térségben. Ez az új, a szélsőjobb elvakult, demokráciaellenes erői által szított és a megnövekedett szociális feszültségeket kihasználó radikalizmus rendkívül veszélyes. A radikalizmus ma egészen mást jelent, mint tegnap. A tegnap radikalizmusa a demokrácia kiépítéséért és az emberi szabadságjogokért küzdött, a mai radikálisok pedig megpróbálják lerombolni a demokratikus rendszert

    “Én sem hazudtam soha az embereknek.”

    (CNN interjú, 2006. szeptember 23.)

    “Sosem rejtettem el valós szándékaimat a választók elől.”

    (Magyar Hírlap interjú, 2006. szeptember 27.)

    Magyarország lassan világbajnok lesz a kiadások lefaragásának tekintetében. Ha önök megnézik, hogy mi minden történt az elmúlt egy esztendőben Magyarországon a pénzügyi stabilitás helyreállítása érdekében, akkor valószínűleg ezt túlzás nélkül minősíthetik világrekordnak.

    (2010. 07. 21. Közös sajtótájékoztatón – Angela Merkellel) [5]

  8. Érdekes fogalom a most.
    Hírcsárda – Pusztán hírek Kossuth tér 2011.12.23. – a tegnapi nap krónikája
    Guilelmus 2011.12.24 14:09:36
    … Fogadjátok szeretettel az alábbi versikét, most írtam: Bronz cipellőt, duna-partit, lúdtalpakra, ússzál babám, kihalászunk harmadnapra..-:)

  9. Gratulálok a bejegyzés írójának, alig várom már hogy lássam Bolgár urat mint adatvédelmi biztost.
    Persze Péterfalvi biztos perelni fogja, de ez ombudsmanoknál már csak így szok’lenni.

    Egy biztos: Bolgár úr jó adatvédelmi biztos lenne, és Simor offshore cége is tisztességesen vezetné az adott intézményt.

    Ez nem nevetséges! Rossz az, aki rosszra gondol, meg akit a bíróság jogerősen elítél…

    ***

  10. Azért vesztett a Klub rádió, mert Bolgár György egy új könyvet ír, amely hasonló lesz…”Index – Vélemény – Bolgár György belecsap a spermába
    index.hu/velemeny/jegyzet/bolgargy/ – Tárolt változat
    2003. szept. 30. – Bolgár György belecsap a spermába – A halk szavú rádiós acélos farokkal megy helybe a … Olvassa el kritikánkat a szerző Vágy című könyvéről.”..ehhez a nagy sikerű könyvéhez…:)

    egybként a frekvenciát egy új…”VALÓVILÁG”..RÁDIÓ KABJA MAJD MEG, HOGY NE CSAK A TÉVÉBEN TERJEDJEN A KULTÚRHA…:o)

    …frekvenciapályázatokkal már sok kiemelkedően jó adót /Sláger rádió !!!/ vettek el sikeresen és lett helyette pl Klassz fm meg Neo fm…nu azóta sem hallgatom őket….részemről e 2 adó hallgathatatlan….

  11. @kvadrillio: “…frekvenciapályázatokkal már sok kiemelkedően jó adót /Sláger rádió !!!/ vettek el sikeresen és lett helyette pl Klassz fm meg Neo fm…nu azóta sem hallgatom őket….részemről e 2 adó hallgathatatlan…. ”
    A Neo pont ugyanolyan hallgathatatlan, mint amikor még Sláger volt a neve. Elvégre ugyanaz a konzumszar ömlik belőle.
    Mint kis híján az összes többiből.
    A hallgathatók meg anyagi okok miatt szűntek meg.

  12. azt hiszem ezek után a javaslatok után, vicces törvény javaslatok már nem léteznek:

    dr.rogántóni – az adóvisszatérítéseket állampapírban kapják a zemberek…

    dr.lézerdzsonnyi – az árfojamveszteséget a bankok nyeljék le, míg a nyereség a városé…

    dr.balog-roma-zoli: az álamot kereszténység tarcsa össze… keresztyény-magyar-közátrsaság

  13. @funfun: Ez legalább szellemes bejegyzés volt, meg vagy dícsérve. Persze azon érdemes elgondolkodni, hogy mi is az, hogy Krisztus-váró hangulat. Ájtatos, ellanyhult állapot lehet csak az, vagy olyan is, mely a kufárokat metszett faszuknál fogva lódítaná ki a haza szentélyéből? -:)

  14. Miafasz folyik itt? – hogy egy klasszikust palizáljak.

    Elvesztették a zemberek a humorérzéküket? Ezelőzz nem sokkal még a kommenteket is lehetett élvezni, most kezdenek mandiner.hu szintre leszállni.
    Hiába, régen minden jobb volt, még Gorbacsov is.

  15. @dr. Bubó: “vicces törvény javaslatok már nem léteznek”

    Hát nem is, mert már készül az a törvényjavaslat, amely szerint az államigazgatási szervezetek 2010 májusától visszamenőlegesen minden kimutatást, jelentést, beszámolót, stb. római számokkal kötelesek elkészíteni és leadni. A tervezet célja, hogy Brüsszel a nagyjából MLCVXIIVLCMIVX összegű költségvetési hiány láttán kollektív kisebbségi érzést kapjon és végre békén hagyja Magyarországot.

  16. @Guilelmus: Kedves Úr! “Szép” a vers, de olvastam már szebbet is. De azért érdekes, hogy azokat, akik nem azonosulnak az Ön nézeteivel, azok mocskos zsidók. Vajon mi a baja a zsidókkal. jó lenne megindokolná. Az Ön példaképe, Hitler a magyarokról azt mondta, hogy “szolga nép”. Ehhez mit szól? Biztos nem hiszi el, de ez az Ön dolga. A diktatúra, ami nyilván kedvenc államformája, nem biztos, hogy tolerálna más véleményeket, pl. a kommunista, Önt, elveiért is börtönnel jutalmazná.Ady, akit nyilván utál, tehát zsidó, már a század előtt is, a mai helyzetre illő mondatokat írt:”„Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.”

  17. @Guilelmus: Én nem fenyegetőzöm, ez félreértés, ez egy kedves népszokás volt régen és úgy hivták hogy felszabaditás. Egyébként a nagypapi köszöni az érdeklődést, jól van és mostanában alig lehet lebeszélni róla, hogy kivonuljon az utcára a kedvenc géppuskájával.

  18. @bölcscsősz: Látom Kedves, olyan szavakat próbál a számba adni, amiket nem mondtam. Na látja, többek közt ez is kaftán szokás. Egyébként népeknek, fajoknak (húha, most biztos felszisszent) vannak generikus vonásaik anélkül, általánosítanánk. J. Joyce szavai jutnak eszembe: “Vétkeztek a világ világossága ellen. És szemükben láthatja a sötétséget. /ezt sajnos látom is/ És ezért bolyonganak szerte a földön mind a mai napig.” Ha már Ady-t idézte, miért nem a Sose hull le a vörös csillag kezdetűt?-:) Ady egyébként az Ön által idézett sorokban pont arról beszél, amiről én is szóltam, csak ezt sajnos Ön nem veszi észre. Olvasson azért Szabó Dezsőt is! Egyébként melyik írásában írt olyat a nagy Schicklgruber Adolf-:), hogy a magyar szolganép?-:)

  19. @Guilelmus: Bizonnyára erre gondolt:.A CSILLAGOK CSILLAGA

    Sohse hull le a vörös csillag:
    Nap, Hold, Vénusz lehullott régen
    S ő dölyföl a keleti égen.

    Sohse vörös a hulló csillag:
    Rózsás, lila, zöld, kék vagy sápadt,
    Szeszélye az égi világnak.

    Hulló csillag, hullj, hullj, rogyásig,
    Ezer eséssel, ezer jajjal:
    Egy csillagból is jöhet hajnal.

    Vörös csillag, ragyogj és trónolj,
    Mióta ember néz az égre,
    Vörös csillag volt a reménye.
    Ebből persze nem következik, hogy Ady is komcsi volt! Egyébként nem ez volt a téma, ezért nem ezzel példálóztam.
    Nem baj, csak úgy gondolom, hogy Ön nemcsak zsidót, de komcsit is vizionál, annál, – aki, bocs. az ismétlésért -más véleményen van. Ki kell ábrándítanom: nem vagyok, nem voltam soha komcsi, sőt legalább annyira gyűlöltem őket, mint Ön a zsidókat.S ha volt köztük zsidó is -márpedig sok -nem azért, hanem a cselekedeteikért utáltam őket .Ami a “szájba adást” illeti, mégiscsak igaz az ön elfogultsága, mert ismét kaftánozik.

  20. @bölcscsősz: Jaj, nem tetszett érteni az Ady versre való célzásomat. Nem érdekes. Szóval Ön “gyűlöli a komcsikat”-:) Én ellenben se a komcsit, se a zsidót nem gyűlölöm, mint egyént, hanem – Önhöz hasonlóan – helytelenítem a cselekedeteiket-:) Arról nem tehetek, hogy eleddig csak tetű zsidókkal találkoztam. De biztos vannak köztük mások is, majd veszek egy nagyítót-:) Egyébként Adolffal kapcsolatban állhatatosan várom a forrás megjelölést.-:) Nehogy hiteltelenek legyünk…-:)

  21. soha nem értettem, mire jó ilyen Guilelmus féle szalontrógerekkel leállni vitázni?!
    ilyen kétsoros után amit írt, felesleges megpróbálni intellektuális szintre emelni a diskurzust
    nyilvánvaló lexikális tudása okán azt gondolja, mivel rá is igaz a definíció, hogy sosem fekszik le aznap, amelyik nap felkelt, már – úgymond – értelmiségnek hovatovább entellektuelnek számít, nem értve meg a fogalom lényegét, ami a humánumban rejlik és nem a komplexusos cinizmusban
    a szociopatákra jellemző hogy teljesen mindegy, milyen előjelű a figyelem, ami feléjük irányul, a lényeg hogy egyáltalán kommunikálnak velük
    nem hiszem, hogy meg kellene adni nekik ezt a fajta aberrált örömforrást

  22. @Chazz Reinhold: Kedves barátom, pedig pont a humánum vezetett a kétsorosom megírásában és megosztásában, mely lényegében humánus tiltakozás a magyarság megalázása, az ötvenes évek zsidó-bolsevik tobzódása, Magyarország bíborosának büdös zsidó pribékek általi megkínzása és félholtra verése, a zsidó nomenklatúrának a magyarságot elnyomó moszkovitákkal, most pedig a brüsszeli szálláscsinálókkal való kollaborálása ellen. Szóval kedves barátom, az Ön által kifogásolt sorok a dacos humanizmus sorai, melyeket hazám kiárusítása, elszegényítése és semmibe vett magyar fajtám provokálása keltett életre.