Az orvoselvándorlással és a tarthatatlan egészségügyi állapotokkal kapcsolatban a Fidesz-frakció vezetője elmondta: a Honvéd Kórházban van elég orvos nekik, a többi meg le van szarva.

Lázár János kifejezte értetlenségét azzal kapcsolatban is, hogy minek több rohamkocsi és mentőautó, amikor mindenki be tudja magát valakivel vitetni a kórházba ha baj van. Továbbá mentőhelikopter sem szükséges, mert mondjuk aki egy tanyán lakik, az tudja, hogy mit vállal. "A felelőtlenségről van szó, arról, hogy ha valaki elkezd haldokolni, akkor rögtön megy a sírás bazmeg. Előbb gondolkodni kéne, de ez persze nem megy mindenkinek." – árulta el a politikus.

Hozzátette azt is, hogy orvosnak – vagy neadjisten tanárnak esetleg tűzoltónak – lenni nemes foglalkozás, ami önzetlenséget követel a művelőjétől. Szóval érezzék csak magukat kitüntetve és ne legyenek már annyira bántóan kapzsik.

"Pofám leszakad. Hogy még sírnak azok a naplopó fehér köpenyes kontárok, 95 ezer forintot is megkeresnek, az majdnem a duplája annak amiből meg lehet élni!" – kommentálta a hírt Zsiga Marcell, a választói érdekeit képviselő borsod megyei politikus.

17 KOMMENT

  1. irigyek vagytok!! az a hülye orvos miért keresne annyit, mint egy virtigli POLITIKUS?? hmmm??? miért?? Lázár(sajnos ez is felkelt és járt is) Jancsi sokkalta hasznosabb a lázas gyereknek, mint a diagnózis(az mi a f@sz, tolulhat fel a kérdés Jánosunkban), majd a therapia(na ennek a vége már majdnem érthető Jancsinak, de mi az a “thera”) szóval, mindenki mennyen az annyába, mert Jánosunk megérdemli azta havi pármillát, meg ingyen mindent…

  2. Nekem volt gyerekszobám, ebből kifolyólag nem írhatom le ide azt, amit őszintén gondolok. Ezért három oktávot finomítva azt mondom, hogy Zsiga Marcell szorítsa az anyjába, Lézer S8 Jankó meg Zsiga Marcellbe! (Ez a sorrend jó is lesz!)

  3. @nincs nem: “Irígyek vagytok. Én tanárként rommá keresem magam! el sem bírom költeni, úgy utalom vissza, a “Ne már, ez túlzás.”-jeligével.”

    Mindig is gyanítottam. De legalább szünidőben ugye nem kaptok fizetést?

  4. “Előbb gondolkodni kéne, de ez persze nem megy mindenkinek.” – árulta el a politikus. :DDDDDDDD

    Lázár Jankó biztos megirigyelte a Gyurcsánytól a zelső reformáldotzatot, amit volt szerencséje személyessen koordiná… izé, konferálni. Ő bármiben felülmújja…

  5. Lázár lázas monológja:
    Csak az u.n. “szegény ember” betegedik le.Annak pedig annyi. Hulljon a férgese, mint Spártában. Mi annyival humánusabbak vagyunk, mert engedjük sokukat felnőni.Pedig nem kéne.Az orvosok meg arra panaszkodnak, hogy ezek a “semmijük nincs emberek” nem adnak hálapénzt. Ezért mennek nyugatabbra
    Pedig a jól megfizetett, 47 ezerből dőzsölők adhatnának, telne. Persze én nem tudnék megélni ennyiből. Még 2 millából is szűkösen. Ezért nem tudok hálapénzt sem adni az orvosomnak, aki egészségem megelőzéséért sokat tett eddig is.Ha nem tetszik le is út, fel is út.

  6. eccerűen nem értem mit rinyálnak a zemberek…

    le vannak szarva beülök a S8+Q7 be, lázárblokkoló bekapcs oszt repesszünk…

    hétvégén meg átruccanok hummerrel Siófokra…