A műszakis egyetemista segítette győzelemre a Sziget fesztivált, az A38-at és több magyar pénzérmét is. Exkluzív.

„Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy kiírták a közönségszavazást arra, hogy ki a legjobb netes szavazó. Mióta halasztottam egy félévet az egyetemen, van időm az igazán fontos dolgokkal foglalkozni” – nyilatkozta a 24 éves Nagy, aki saját bevallása szerint csak nagydolog esetén áll fel a számítógéptől.

„Volt pár holland srác, akik éjjel-nappal kattintgattak a világ legjobb bárja szavazáson, de aztán egyszer csak abbamaradt a nagy küzdelem, szerintem valamelyikőjük meghalt. Én 10 ezerig mentem, és még lett volna kamu Facebook-profilom, csak lezárták a versenyt” – mondta a fiatalember, akinek a nevéhez fűződik többek között a Megyeri-híd és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér neve, valamint három évre visszamenőleg az egész Pannónia Fesztivál fellépőlistájának alakulása is.

 

9 KOMMENT

  1. A http://www.clickclickclick.com óta mindenki tudja, hogy Magyarországon vannak a legizmosabb, leggyorsabb, legkitartóbb gombnyomogatók. A kalocsai mintás forma1-ruha, a Sziget a legjobb fesztivál, az A38 a legkúlabb hely, a magyar pénz a legszebb, és a jelenlegi parlamenti “munka” mind-mind már csak ennek a következménye 🙂

  2. A 2006.-ban a http://www.opendemocracy.net/ -en jelölték Gyurcsányt a Bad Democracy Award díjra. Végül leállították a szavazást, mert “a magyarok” rátoltak egy automata szavazó programot. Nem derült ki, hogy Gyurcsány mellett vagy ellen (a másik jelöllt mellett), de az biztos, hogy magyarok voltak, akik meghackelték a szavazást…

    Nagy Istvánt pedig, a Kétfarkú Kutya Párt elnökét, valamint a zösszes 2006-os jelöltjeit kéretik hagyni békibe! hu-hu.facebook.com/pages/Magyar-K%C3%A9tfark%C3%BA-Kutya-P%C3%A1rt/115390908532223?sk=info

  3. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: Csak érdekességképp előkutattam a zopendemokrácija akkor nyilatkozatát, mer’ a honlapjukon már nincs. Egy idézet belőle:

    “…But what happened last week came as a surprise: our website’s server went down when some individuals, courageously hiding behind a Hungarian IP adress, hacked our Bad Democracy page with “denial of service” attacks. In simple terms, hackers have been writing a script placing automated votes on our Bad Democracy poll, hitting the page every second and consumming our server’s ressources, thus causing it to crash.

    So who’s the Bad Democract here? It makes little doubt that the official candidates are guilty, but by pushing us to close the pool down – even momentarily – the hungarian hackers proved they could also be bad-democrats by harming a deliberative process that, even if largely meant to be fun, aimed to promote dialogue and trust between readers, contributors and staff…”

    Mertek nagyon-nagyon unortodokszok lenni…