A délelőtti órákban 5-10 centi friss kokain hullott Kispesten. Az ott dolgozó rendkívüli hómunkásokat onnan lehet megismerni, hogy le van horzsolva a homlokuk.

Akár 10 centit is elérheti a Kispesten hullott csapadék, amiről kezdetben azt hitték hó, de kiderült, hogy kiváló minőségű kokain. Kispestet azonnali hatállyal szerencsesújtotta területté nyilvánították, és felajánlották, hogy a kokainból segítségül adnak a környező kerületeknek is. „A kertben van vagy 6 millió dollár értékű cucc, és csak a hóember úgy fél milliót érhet” – mondta el egy jó kedvű és magát zselatin-triceratopsznak képzelő helyi lakos.

A reggeli váratlan csapadék miatt rendkívüli hómunkásokat vettek fel a kerületben, akik viszont a nap végére rendkívűl beszívott hómunkások lettek. A hómunkásokat arról lehet felismerni, hogy nem lapáttal, hanem orral próbálták feltakarítani a „havat”, amiről lehorzsolt homlokuk árulkodik.

A kokainesőnek egyelőre keresik a magyarázatát, de Kispest polgármestere Don Gajda "Escobar" Péter a Köki terminált addig is a átnevezte Kokain terminállá, felvette a diplomáciai kapcsolatokat Bolíviával és a városházán mindenki csak nevet az új drogszabályokon. 

142 KOMMENT

  1. Mi a helyzet a gyerekekkel, akik azt szokták játszani, hogy a nyelvükkel elkapják a hópelyheket? 3D-ben látják a Jamie és a csodalámpát, meg az Egér a Marsont?

    Mi lesz ebből a hóból, ha sózni kezdik? Crack?

  2. Különben meg ez a hó a magyar állam tulajdona, az is, ami magánterületre esik. Ha mégsem, majd a Fidesz államosítja. Aztán külföldi viszonteladókon keresztül értékesíthetnénk, és az államadósság törlesztésére fordítanánk.

    Kaphatnának belőle a Malév-károsultak is. Pár órás repülésélmény.

  3. Infantilis idióták lejárt szavatosságú viccekkel tréfálkoznak, illetve alpári stílusban viccelődnek magyarokkal, keresztényekkel, konzervatív világnézetű emberekkel.

    Ügyes. Közben nem kell szót ejteni Joáv Blumról, Oszkó Péterről, Lendvai Ildikóról, Gyurcsány Ferencről, Veress Jánosról, Bajnai Gordonról, Demszky Gáborról, Horn Gáborról, Heller Ágnesről és egyéb rács mögé csukandó közpénztolvajról, bűnözőről és országpusztítóról.

  4. @Borvizes:

    Ad hominem viccelődsz, akkor nyilván nekem is megengedsz egy kis tréfát a te terhedre, te” másság tisztelő demokrata”.

    A kérdésem így szól: miért nem anyádat szopod le inkább a Kozma utcai ravatalon?

    De ugye nincs harag, vicces kislány.:)

  5. @mehet/mégse: Joáv Blum, Oszkó Péter, Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, Veress János, Orbán Viktor, Budai Gyula, Bajnai Gordon, Demszky Gábor, Horn Gábor, Heller Ágnes és egyéb rács mögé csukandó közpénztolvajok, bűnözők és országpusztítók.

    Na, most ejtettünk pár szót ezekről, mehetsz vissza búslakodni az akolba, faszkalap.

    P.s.: nem értem, hogy ti vérjobberek miért nem tudtok nevetni, miért kell huszonnégy órában megélni a magyarságtudatotokat. De mindegy, ez a ti bajotok, faszfejek.

    Már elnézést, hogy ily kedvesen szólok hozzád, de szerintem te sem bánod.

  6. Először az gondoltam, a cikk a nap vicce lesz, aztán a kommentek közt megláttam a jobber trollt és máris új bajnokot kellett hirdetni mára.

    @mehet/mégse: szánalmas ostoba barom, legalább vennéd észre, hogy nem veled, hanem rajtad röhögnek. Én is.

  7. elfelejtitek a biblikus időkből származó mondást: non cibos troglodytam!
    azaz: ne etesd a trollt! 😀 válaszra sem méltatandó, aki egy ilyen cikkre így reagál

  8. @immortalis: “P.s.: nem értem, hogy ti vérjobberek miért nem tudtok nevetni, miért kell huszonnégy órában megélni a magyarságtudatotokat. De mindegy, ez a ti bajotok, faszfejek.”

    Elmondom, bár valószínűleg magadtól is sejted: mert ez minden, amit fel tudnak mutatni.

  9. Javaslom állami monopóliummá tenni, mint a cigaretta esetében koncessziós díjjal magánembereknek, eldugott kisboltokban mindenki számára hozzáférhetően.

    Egyébként fasza, nagyon fasza.

  10. Javaslom állami monopóliummá tenni, mint a cigaretta esetében koncessziós díjjal magánembereknek, eldugott kisboltokban mindenki számára hozzáférhetően.

    Egyébként fasza, nagyon fasza.

  11. Mókás, ahogy néhány akasztófára való országtolvaj nevének említésére azonnal összeáll és reflexszerűen acsarkodásba kezd az egymás ánuszának ismerős szagfelhőjében amúgy is örömmel óbégató libsi kommenthiának dögszagú falkája.

    Hányan lehettek? Talán pár ezren egész Magyarországon. Nem tétel, ennyi rossz arcú, hazátlan ellendrukker másutt is akad.

    Szerencsére itt többet labdába nem rúgtok, a túlnyomó többség nem kíváncsi rátok. De hőbörögjetek nyugodtan, ez egy szabad ország.:)

  12. Érdekes, de én meglehetősen szeretem a jó humort és mondhatnám jókedvű is vagyok. Kétszer elolvastam, hátha tudok ezen nevetni. nem megy!
    Bocsáss meg, de erőltetett és humortalan cikk.
    Még csak aranyosnak se mondható.

  13. Aki nem szereti az alpári humort, ne jöjjön ide hőbörögni (én sem kommentelek olyan oldalakra, amikhez közöm sincs)! Abból viszont már nagyon elegem van, hogy valaki mindig előjön azzal a hülyeséggel, hogy “már csak pár ezren maradtatok” (ki maradt?). Ha valaki nem kíváncsi valamire, akkor ne olvassa, ne nézze!
    A havas (kokós) mókát tovább ragozva: Mi az, a nagy hideg lekergette a farkasokat a völgybe? (Aki viszont még egyszer hazátlannak mer nevezni azt virtuálisan vágom pofán! Attól hogy nem burjánzik a kokárda a testemen, mint a kiütés, még nem leszek országtolvaj.)

  14. @(C) Neel Armstrong:
    Egyedül a Nők Lapja Online dobott ki, mert elnyomtam egy-két hülye viccet a feminizmusról. Amúgy meg egyedül vagyok, smileyman. Attól hogy eddig nem volt kedvem kommentelni, még nem jelenti azt, hogy fingom sincs a dolgokról.
    Amúgy meg ez egy álhír-oldal álhír-emberekkel. A hőbörgést meg te kezdted, uram.

  15. @(C) Neel Armstrong:
    Az előbbi bejegyzésemben elfelejtettem: ezen a néven is válaszolhatsz
    ( hogy ne kelljen visszaváltanod a ” @mehet/mégse nick-re) a Schmitt Paliról szóló , ám valamilyen felfoghatatlan ok miatt, -hozzám intézett- fröcsögésedre küldött válaszomra.

  16. @kacsaman:

    kacsaman
    ÜzenetküldésAktivitásAdatlap
    Adatlap
    kacsaman 0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

    2012.02.19. óta tag.
    kacsaman ezekben a blogokban publikált:

    Ma regisztráltál, de “eddig nem volt kedved kommentelni”?:)

    Csőrös, a hazug embert előbb utólérik, mint a sánta kutyát.

  17. @mehet/mégse: “A kérdésem így szól: miért nem anyádat szopod le inkább a Kozma utcai ravatalon?” Puszilom a gyóntató papodat, akitől ezt tanultad! Kemény legény, na… Ha visszaesőként megint bekerülsz, kérjed, hogy őhozzá kerülj vissza.

  18. @(C) Neel Armstrong:
    Ezt az oldalt regisztrálás nélkül is lehet olvasni. Minek kellett volna regisztrálnom, ha eddig nem akartam kommentelni? Bevallom, a te modortalanságod vett rá a regisztrációra. Ne felejtsük el, nem ekkor születtem, keltem ki a tojásból, jöttem le a falvédőről! Eddig is léteztem, csak eddig még te nem tudtál rólam. Mint ahogy én sem rólad, mivel nem nagyon olvasok blogokat. Ide néha feljövök, mert veled ellentétben szeretem az ‘alpári’ humort.

  19. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Van kéznél repülősó, kaftán? Vagy megint elmenekülsz, mint pár napja is.:) Amúgy minek képzeled magad, buta kislány?

    És ne gyere megint azzal, hogy te “magyar” vagy. Úgy vagy te magyar, ahogy Rákosi Mátyás vagy Kun Béla.

    Aki magyar, annak ugyanis nem fáj, hogy lett egy darab magyar igazgatású, elkötelezetten magyar szellemiségű, Kodolányi Jánost vagy Wass Albertet műsorára tűző színház Magyarország fővárosában.

    De nyilván magas neked ez, mint levéltetűnek a kókuszpálma.

  20. @(C) Neel Armstrong:
    Ma jókedvemben találsz, ezért írok ilyen sokszor.
    Nagyon beteg elmére vall, ha olyannal vádolsz másokat (kacsaman), amit percekkel előtte, te is megtettél. A @mehet/mégse nick-ről átváltottál
    @(C) Neel Armstrong-ra.
    Érdekes, amikor ezt szóba hoztam, erre elfelejtettél reagálni. Vajon miért?

  21. A szerző egy huncut betyár ! Állami titkot nem kéne csak így kiszivárogtatni.A rovat is téves,ez nem gasztronómia.
    Az iromány néhol jó.
    Kispesten meg a budos életben nem fogtok kokaint látni,kurva drága.Legeljetek inkább füvet.

  22. @tobias2:

    Éliás, Tóbiás, egy tál dödöle, csak nem nyughatsz te sem.:)

    Tudod, kaftán, az a helyzet, hogy néha el kell viselnetek egy-egy választ abban a stílusban, ahogy ti szórakoztok nap, mint nap a magyarok, a hazátok, a hagyományok, a keresztények, a konzervatív világnézetű emberek rovására.

    Comprende?

  23. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Ostoba zsiráf, olvasd el, Neel Armstrongként mikor regisztráltam. és mikor tagadtam le, hogy mehet/mégse is én vagyok.

    Rám akartál pirítani, kampós előember, de megint megbuktál, mint Heller Ágnes a “honoráriumokkal”.

    Ja, és melyik sakter metélte le az előbőrödet, mesélj.

  24. @(C) Neel Armstrong:
    Ezt írtad @kacsaman-nek:
    “Csőrös, a hazug embert előbb utólérik, mint a sánta kutyát.”
    Hát haver, most visszanyalt a fagyi!
    Tegnap “vitatkoztam” ( ez rossz szó, mert vitatkozni értelmes, észérveket felsorakoztató egyénnel lehet. Rád meg ez nem jellemző!) a @mehet/mégse
    nevű trollal (aki szó szerint azokat írta, mint most te: “És ne gyere megint azzal, hogy te “magyar” vagy. Úgy vagy te magyar, ahogy Rákosi Mátyás vagy Kun Béla.”) Mivel unalmas volt -miként most is!- hogy mindig ugyanazt, a húsz szóból álló panelt ismételgette, befejeztem az írogatást, mondván, hogy a beteg elméjűekre nem pazarolok több időt.
    S, mit ad isten, ma @(C) Neel Armstrong néven felemlegeted a tegnapi
    kiszállásomat: “… megint elmenekülsz, mint pár napja is.” (bár a beteg agyad a tegnapot “pár nappal ezelőttinek” érzékeli, de ez betudható a sok nyugtatónak, amit a “fehérköppenyesek nyomnak beléd)
    Szóval, saját magadat buktattad le, Tünci-Bünci. Egyértelműen bebizonyítottad, hogy:
    @mehet/mégse = @(C) Neel Armstrong
    Csak akkor miért cseszegeted kacsaman-t???

  25. @(C) Neel Armstrong: Illatos virágszálam, amilyen sokat irkálsz ide, tanácsolom, hogy növessz előbőrt legalább arra az egy ujjadra, amelyikkel gépelsz, hogy el ne kopjon idő előtt! Meg remélem a két szép karfiol füled se vörösödött ki, mint annak a havernek, amelyik két nagy vörös füllel ment az orvoshoz:
    – Hát magának mi történt a fülével? – kérdi az orvos.
    – Éppen vasaltam, doktor úr, mer kórházba vitték az asszonyt, amikor megfenyítettem kicsit, mer egy ellel főzte a dödöllét, szóval vasaltam, aztán szól a telefon, én meg a vasalót tettem a fülemhez a telefon helyett. Aztán felvettem a telefont is, mondtam az asszonynak, hogy most nem megyek látogatni, mert fáj a fülem.
    – Igen, ezt értem, de mitől vörös a másik füle?
    – Visszahívott a rohadék!

  26. @Dr. Nyuggervadász dr.:

    Ki buktatott le kit? Mikor tagadtam, hogy mehet/mégse és Neel szintén én vagyok, bóher?:)

    Már megint arra hajtasz, te nagy nyominger, hogy kiérdemeld az orrát túró rabbinak öltözött Horn Gábor-szobrocskát, amelyet személyesen vehetsz át a Szombat szerkesztőségében?

    Kacsa csőrös azt hazudta, hogy sehonnan nem dobták még ki, kivéve a Nők Lapját :), csak mindeddig nem volt kedve kommentelni. Holott két órája regelt először.

    Nem tudom, felfogod-e a különbséget az untermensch agyaddal vagy ez is magas neked, mint tejesembernek a paleontológia.

  27. @(C) Neel Armstrong: Figyelj, kulturált ember nem pellengérezi mások regisztrációját és aktivitását. Ez nem személyi igazolvány, hogy bármilyen ‘életkorbeli’ és erkölcsbeli felsőbbséget mögé tulajdoníts. (ami amúgy is baromság lenne)
    De ha meg csak ezen tudsz kattogni, akkor beszélek a te nyelveden:
    A majdnem egy éves regeddel húzzál el a sarokba sírni, és ha már két éve koptatod a blog.hu-t akkor sűrű bocsánatkérések közepette (csak semmi buzulás) gyere vissza, és esetleg szóba állunk veled.
    A reflexből anyázás nem a Hírcsárdára való, hanem a szánalamas.hu-ra. Addig meg lapátolj kokaint! Sokat. Jobb lesz.:)

  28. @mehet/mégse: Orbánról, és Matolcsyiról se feledkezz meg.
    A nyugdíjmegmentő (MANYUP), ellopó, elherdálók mikor kerülnek rács mögé? Szíjártó, Kósa a csődközeli helyzetet vizionálók mennyit nyertek a forint zuhanásán?
    Ők mikor kerülnek rács mögé?
    Mindenért az elmúlt nyolc év a felelős. Az elmúlt alig két nem?
    Egyébkén elég alpári a stílusod. Kimondottan keresztény konzervatív.

  29. @(C) Neel Armstrong: Drága balsorstépett sujtásos leventécském, karpaszomántos huszárocskám, ne felejts el szólni az orvosoknak a kokárdával ékesített halálos ágyadon, amikor már kopogtat az ajtódon az angyalok cimbalmos népi zenekara, hogy mindenképpen spirituszba rakjanak, mert téged mutogatni kell! 🙂

  30. @(C) Neel Armstrong: ide regisztráltam két órája, a blog.hu-ra. Tudod, a blog.hu-n kívül is létezik ám virtuális élet! A hírcsárdát eddig csak olvasgattam, ha nem is túl gyakran; olvasni regisztrálás nélkül is lehet. Hogy a blog.hu-ról még nem dobtak ki, az annak köszönhető, hogy éppen csak regisztráltam, ebben igazad van. Emellett azonban elég sok másik helyen is regisztrálva vagyok, ha nem is ezen a néven.

  31. Egyre mókásabb, ahogy újabb és újabb libsik szólóznak a hőbörgő hiénakórusban. Vagy ugyanaz a zsiráf különböző nickeken.:)

    Hely- és időtakarékosság okán: ez itt Magyarország, és nem Kaftánisztán. Kéretik ezt minél előbb tudomásul venni, mindenkinek jobb lenne.

    Éliás-Tóbiás, nyuggerzsiráf és fűegér pónemén már egyébként is szederjes foltok keletkeztek, mert szeretnének ütni, gyilkolni, hersegve vért szívni, de csak virtuálisan tehetik.

    Képzelem, a sok toleráns demokratát:), amikor két éve bucira verték a pártjukat a választásokon. Azóta forraljátok a bosszút, szegény szánalmaskák.:)

  32. @(C) Neel Armstrong:

    De lassan mész el! Ha ballal nyomogatod az F5-öt, akkor jobbal rázd gyorsabban, illetve fordítva.

    De igyekezz, mert már unalmas vagy.

    @pruitt igoe:

    “én háromszor is elolvastam, mégsem értem, mi benne a balliberális. “

    Az benne a “balliberális”, hogy egyértelműen “jobboldali”. Mert akkor már az. Látja? Nem látja? Na látja!

  33. @(C) Neel Armstrong:
    Muhahha, biztos ezek is ballibsik, csak beszivárogtak orbán pártcsaládjába:
    “Reding kijelentette, nem ért egyet azzal az állítással, hogy az Európai Néppárt “hallgat” Magyarországgal kapcsolatban. “Az EPP egyértelműen megmondta, hogy nem ért egyet azzal, ahogy Magyarországon cselekszenek. Az EPP egyértelműen és világosan tagpártja ellen foglalt állást” – mondta. Rámutatott, ő maga és José Manuel Barroso bizottsági elnök is az EPP tagjai és ennek ellenére három gyorsított kötelezettségszegési eljárás indult Magyarország ellen.”

  34. @Kis ember:

    Ó b.meg, én is mekkora smittplagi vagyok, hogy elírtam! Na még egyszer, immár helyesen:

    Az benne a “balliberális”, hogy NEM egyértelműen “jobboldali”. Mert akkor már az. Látja? Nem látja? Na látja

  35. Érdekes fejlemény, hogy ha egyes libsi hiénák elfáradnak, újabbak váltják fel őket ebben a fingszagú gettóban.:)

    Amennyiben valóban újabbak és nem ugyanaz a néhány kilégítetlen és bosszúvágytól frusztrált zsiráf hőbörög különböző nickek alatt.

    Egyet viszont nem értek: ha annyira rossz itt nektek, ha állandóan rettegnetek kell, miért nem vándoroltok ki innen?

    A sivatagban, ahol biztos sokkal jobb lenne, mert azonnal bevonultatnának benneteket a hadseregbe, tárt karokkal várnak a palesztinok.:)

    Mókás, hogy ti nagy demokraták, felkent bajnokai a másság tisztelétnek és a toleranciának, mennyire nem bírjátok elviselni, ha a túlnyomó többség nem kívánja az uralmatokat.

    Márpedig itt kormányon nem lesztek soha többet, elég volt belőletek, a tolvajlásotokból és az országpusztításotokból örökre.

  36. @peetmaster:

    Alig több mint 4 év alatt csaknem 6 ezer komment és blogbejegyzés. Ez igen, alig vagy netfüggő, te kis toleráns kommenthuszár.:)

    Ha másoknak viszont nem lenne egészen világos, hogy ki is vagy te, ime egy kis segítség:

    “Folyik a plakátkampány
    2010.03.31. 07:14 peetmaster
    Városszerte – és országosan is – új LMP-s plakátokat helyeznek ki az LMP aktivistái. Minden kerületben igyekszünk a számunkra kijelölt helyeket lefedni.”

    Tudod, kis libsi, egyelőre még nem ti fogjátok meghatározni, hogy ki náci és ki nem az. Illetve, soha már, szerencsére.

    Két év múlva meg a money is ugrik, mert nem kerültök be a parlamentbe.

    Akkor lehet megint a VI. kerületi romkocsmákban nácizni és antiszemitázni minden keresztény magyart, akinek elege van a libsi pofátlanságotokból és tolvajlásotokból.

  37. Elég szánalmas, hogy mehet/mégse-hez hasonló nickeknek mindenről a politika jut eszébe, még egy hírcsárdás kifejezetten nem politikai posztról is.

    get a life bitch

  38. @(C) Neel Armstrong: Drága Arany Szívecském! Lásd be, hogy nem jó nicket választottál. Az Armstrong és a mégse teljes tévedés. Nem csoda, hogy ilyen veszett hörcsögként viselkedsz — nem tudod ki vagy. De most megmondom: te valójában Paszomány vagy. Jegyeztesd be az anyakönyvi hivatalban, és meglátod, lenyugszol! Csókol: titkos jóakaród.

  39. @tobias2:

    Éliás-Tóbiás, tudom, hogy vége munkanapnak, hiszen ti nem tisztelitek az Úr napját, a vasárnapot és most a nagy büdös üresség vesz körül a magányodban.

    Ha nagyon unatkozol, akkor sem muszáj telefinganod a virtuális teret a sóletszagú kénköves seggtermékeiddel.

    Üsd fel a Tórát alkalmas helyen, ahol Jehova büntetést helyezett kilátásba nektek, mert azok idők megint eljöhetnek. Én szóltam.:)

  40. @jupiter:

    Figyelmezz egy percre, buta libsi, ha már megszólítottál.

    Az én nevem (C) Neel Armstrong. Akiről te zörögsz, az Neil Armstrong, az első ember, aki a Holdra lépett. Ő még közöttünk van, és – hála istennek -, 82 évesen is jó egészségnek örvend.

    Eszem ágában sincs elbitorolni az ő nevét, ezért tiszteletből egy helyen megváltoztattam. Eddig megvan?

    Te viszont alkalmatlan nicken patkánykodsz, a büdös kaftán jobban illene hozzád.

    Ha már helyesírás: a római pantheon főistenét pedig Iupiternek (az elején nagy I-vel) írták eredetileg, mert a J betűt a rómaiak nem ismerték. (v.ö: Iulius Caesar)

    Bár ez nyilván magas neked, mint kerti bodobácsnak a függönykarnis.

  41. @tobias2:

    Barátod neked a muraközi csodarabbi vagy még inkább a sakter a kóser vágóhídon.

    Az még elmenne, hogy ostoba vagy egyszerű, mint két, egymásba tolt háromszög, de végtelenül unalmas is.

    Éliás-Tóbiás, a fitymátlan tejesember.:)

  42. @(C) Neel Armstrong:
    Köszönöm kedves szavaidat, de lenne némi hozzátenni valóm:
    1.) Nem írtam, hogy Armstrong meghalt volna. Éljen soká, amerikában.
    2.) A nicknevem magyarosan van írva. S hidd el jó ismerője vagyok a római történelemnek, így tudom hogy nem “j”-vel írták. Ráadásul ha már klasszikus helyesírás akkor két “PP”-vel: azaz Iuppiter!
    Még se alacsonyodjunk már le egy álamelnök szintjére.
    3.) Jupiter nem a Pantheon főisten volt, azaz nem egy templomé (amely mára már keresztény), hanem a római vallásé.
    4.) A kaftán gondolom a szokásos zsidózás miatt kerülhetett szóba, de az igazság az, hogy ezt hordták a honfoglaló magyarok is.
    😉

  43. @jupiter:

    1. Amerikát nagy kezdővel írjuk, a hozzátennivalót meg egybe.:)

    2. A pantheon (magyarosan panteon, ógörögül pantheión) nem egy templom. A fogalmat a történettudomány a sokistenhívő vallások istenei összességének megnevezésére használja. Te nyilván csak a Pantheonról, a római templomról hallottál, szegénykém.

    3. Kaftánt a honfoglaló magyarok 1100 évvel ezelőtt hordtak, ha egyáltalán, és azt se mindenkor. Kaftánban érdekes lett volna pl. lovagolni.:)

    Ellentétben a Magyarországra a 19. században Galíciából behurcolkodott hasszidokkal, akiknek második nemzedéke olyan felejthetetlen gazembert adott a hazának, mint Kun Béla.

    Ne sutor ultra crepidam.

  44. @Neeel Armstrong: bocsánatodat kell kérnem, végigkutakodva eddigi munkásságodat be kell látnom, hogy valószínűleg a nagy Kalamonát próbáltam fenéken billenteni! Így egyrészt egy fél napot elszórtam (plusz egy órát, amíg a kommentjeidet olvasgattam és kikáromkodtam magam), másrészt meg végül tényleg bizonyítottam a saját hülyeségemet. A szag, az bizony elárulhatott volna, csak hát nem magyar meséken nőttem fel…
    Hírcsárda, még egyszer, bocsánat!

  45. Annyit hadd kérjek, kedves Derék Népnemzeti Haza- és Atyafijjak, hogy ha mán idegyüsztök értékvédeni és komcsilibcsifikázni, legalább mutassátok meg, hogy van humorérzéketek! Ha valaki naggyon komojjan, naggyon bőszen kardoskodik félnótásokkal, annak naggyon köményen köll erőlködnije… Nyilván azé’, mer’ könnyedén nem menne…És a zollan röhejjes, mikor majd’ szétrobban a liluló fejetek a forradalmi fülkében, de nem gyün kija poén…

  46. @kemotox: A hó szerintem csak közhely, nem arra van kihegyezve a poszt…
    @mehet/mégse: (A többi nicknevedet most mellőzném, bocs): Nem duhajkodtam együtt Patkó Bandival vagy a többi betyárral, de szerintem a bejegyzés ezt a zaktuális hírt karikírozta ki: index.hu/bulvar/hirek/2012/02/19/marihuana-ultetvenyre_bukkantak_a_soroksari_uton/

    És tényleg megkérnélek, hogy a zösszes egyéb nickneveddel együtt, húzzál el a zánuszos szagfelhődbe, hülyegyerek! Elcseszed a szórakozásunkat, alpári, gyomorforgató kifejezéseket kölnizel be, és cseszed ide közénk, hogy csak úgy fröcsög… Ennyi nicknéven iljen keményen harcolnyi – ehhez sokat köllött söpörnyi a hetet-havat Kispesten…

    (Némá, én meg egy félnótással hadakozok…)

  47. @(C) Neel Armstrong:
    “Akkor lehet megint a VI. kerületi romkocsmákban nácizni és antiszemitázni minden keresztény magyart, akinek elege van a libsi pofátlanságotokból és tolvajlásotokból. “

    Hogy te mennyire szűklátókörűen képzeled el az ellenségeidet…
    Csak klisékben gondolkozni, úgy is kell azt.

  48. @peetmaster: amúgy itt nálunk Kalocsán amúgy is elég kevés VI. kerületi romkocsma van, meg ha összegyűlünk, inkább jól érezzük magunkat haverok, csajok, mintsem hogy a beszittyult jobbosokon röhögjünk. Tudniillik, annyit nem érnek, hogy a szabadidőnket rájuk pazaroljuk.

  49. Kijaza Neel? Magyar létére külföldi, de rossz helyesírású nevet választ. LOL, száni. Kicsit depi lehet, mindig másban keresi a hibát. EZért jár ide, hogy kötözködjön.
    Szóljon róla is egy cikk a HCS-ban! 🙂

  50. Azert azt olyan jo tudni, hogy annyira kevesen vagyunk mi libsibolsik, hogy mar a hircsardara is ra koll kuldeni a jobber bertollnokokat, nehogy a pornep egy pillanatig is azt hihesse, hogy az emberek kirohogik ezt a szerencsetlen nepnemzetieskedo faszomkurzust 🙂
    Aztan amikor olyan feherjeanomaliakat sikerul idedelegalnia szeretett kurmanyunknak mint ez a nehany itt jeleskedo fuggonyszokeveny, az eredmeny igencsak kontraproduktiv lesz: mar nem csak a poszton, hanem a hulye bogatyas mucsai trolljaikon is lehet vihoraszni 🙂 🙂 😀

  51. jah, es lehet eroltetni a 21. szazadban a horthyretrot, csak tudjatok, az a kurva ipadom nem akarja megenni se a rovasirast, es toltodni se akar a szentkorona-enerdzsitol, meg a piliscsakratol 🙂
    A mai fiatalok kozul, csak azokat az imbecil majmokat hatjak meg a nepiesh baromsagaitok, akik megrekedtek a focilelato via sarkikocsma relacion. A tobbi magasrol szarik ratok 🙂

    Es ovek a jovo!