A minisztérium már keresi a megoldást, hogy az elvándorló orvosok helyett kik végezzék a műtéteket. A hentesek, műszerészek, kidobók és gogo táncosok előnyben.

Az egyre nagyobb méreteket öltő orvoskivándorlás miatt humán erőforrás hiány mutatkozik a kórházakban, ezért A Minisztérium, Aminek A Jelenlegi Nevét A Faszse Tudja (AMAAJNAFT), egyéb szakmák képviselőivel töltené fel az üres helyeket.

Elsősorban a hentesekre, böllérekre és bélpucolókra számítanak. „Ha egy disznót szét tudnak kapni egy délelőtt alatt zsír részegen, akkor egy bypass műtét sem lehet akkora vasziszdasz” – fogalmazott az AMAAJNAFT egészségügyi kommunkációért felelős államtitkára, egykori pék.

A hentesek mellett az egészségügynek szüksége lenne műszerészekre az apróbb forrasztások és szervcserék elvégzéséhez, kidobókra, akikre a betegszállítás és a hálapénz beszedésében számítanának, valamint gogo girlökre, akik aneszteziológiai sztriptízt végeznének a műtétek előtt, utána pedig az ágytálakat ürítenék.

Az orvosi kamara egyelőre nem foglalt állást az ügyben, mert jelenleg minden tagja Londonban van.

23 KOMMENT

  1. nemtom, mér van beszarva a kormány az orvos- és egyéb diplomás-elvándorlástól. hisz úgyis szar a képzés, azért hagyják ámokfutni a hoffmanék gügye lányát! akkor meg menjenek is el az egyetemekről hülyén kikerült, semmire se jó diplomások, és töltsük be a helyüket kéthetes gyorstalpalókon kiképzett, ambiciózus fiatalokkal! mint teszik azt a nyugdíjba küldött bírók felszabadult helyeivel.

  2. @Pegero: (Alfonzósan)
    Megidéztél, igyhát megjelentem.
    Dr Mengele József Dr Pál vagyok.
    (Klauzál tér 14.)
    Miért zavarod örök nyugalmamat édes fiam,
    Jumurdzsák Dzsudzsákevics Emtéká?
    (Nagyon szar felkelni ennyi fekvés után.)
    Ha jól emlékszem rád, a szemedet vesztetted el,
    amikor felnéztél az magos Buda várára, és
    elesvén kiverte azt egy kilóméterkő mellől előugró
    zsidó-cigány partizán vadász befagyott végbélkúpja.

    Aztán meg a végbeledet összavarrtuk a száddal, és
    perpetuum mobile / pater noster rendszerű agyagcsere profilt
    alakítottunk ki nálad.

    Hát most mi kéne ha vóna édes fiam?
    Garanciális panaszaiddal fordulj, föl.
    Ha csak úgy dörzsölgetted a kis kancsóórrodat,
    akkor is dögölj meg.

  3. Drága Józsi Bátyám Herr Doktor Paul, igen tisztelt kezelőorvosom!
    Örömmel olvasom, hogy nem merültem el a feledés homályában és számon tartja, milyen műtétet végzett el a számon! Már teljesen hozzászoktam és abszolúte nem zavar ha a tükörbe nézek és látom, hogy a vastagbelemet a pofámon kicsatolta kedves doktorom! Ha lázas vagyok, vagy köhögök elég egy nyílás, amin keresztül adagolom a végbélkúpot, vagy a kanalas szirupot.
    A kilométerkő mellől előugró zsidó-cigány partizán vadász befagyott végbélkúpját sikerül kiolvasztanom a szemüregemből és a napszemüvegem mögül nem látszik, hogy fél szememre vak vagyok. A másik műtétem -amit nem Doktor Úr végzett el rajtam- már említésre sem méltó, de az illendőség megkívánja, hogy beszámoljak róla!a. A fütykösöm körülmetélése mindenféle hiba nélkül sikerült, és örülök hogy a fejem most már 100%-osan hasonlít a fütykösömre, és fordítva is igaz a dolog. A friss metélés után 1 hónapig nincs szex, mert rojtos lesz a makkom, de sebaj! Szóval még egyszer köszönöm, csak dicséret illeti a doktor úr munkáját! További jó egészséget és ígérem a továbbiakban sem panaszkodom, inkább megdöglök!

  4. @Pegero: Jó!!! nagyon jÓ!
    Előjött a szívritmusom is a röhögéstől.
    Hát ezé’ járok ide, nem elméleti fikizálni.

    Símogasd meg mindkét okos fejedet a nevemben,
    de a fodrásznak csak az egyiket add oda.(egyszerre)

  5. Na most akkor van baj, ha összekeverik a két munkahelyet a hentesek.
    Karajként hátizmot adnak rántotthúsnak.
    Józsi bácsi helyett a leszúrt Manci disznót fektetik az intenzívre.
    A vakbélműtétest szétbontják, és a nyesedék húsból kolbászt,
    belsőségeiből hurkát csinálnak.
    A kocsonyahushoz “szeretlek Margit” feliratú bőrt adnak.
    A legnagyobb baj az lenne, ha a korházat egy elszabadult
    marha kezdi el irányítani.
    Ez talán már nem is olyan őrültség.

  6. Na most ez miért hírcsárda? A szülészeknél már van ilyen, amikor Geréb Hentes Ágnes vezet szüléseket – olykor a halálba. Most szerencsére egy darabig be van zárva a vágóhídja, mert éppen rárohasszák a lakatot.

  7. Ha már műteni kell valakit,akkor egyszerűbb,ha altatás után szétbontják,mint a disznót.Csinálnak véres,májas hurkát,kolbászt,hagymás vért,meg egyebeket és árulják kilóját 2 forint 70 fillérér.Na ugye,hogy meg lehet élni 47 500 forintból.meg aztán orvos sem kell,úgyhogy meredeken fog emelkedni a dzsidipí.

  8. @galicius: A CBA milliárdos fideszkádereinek mindig jól jön az olcsó hús. Hozzá kell tenni, a jelenlegi silány magyar hústermeléshez szokott állampolgárok talán még örülnének is az ízzel rendelkező húsnak. Ha a magyar párizsik húsfehérje tartalma 1% felé megy, akkor gyanakodhatunk, hogy emberhússal javították a minőségét!

  9. @röhögő: Kár,hogy a nőgyógyászatokat nem zárják be, mert ott több a haláleset, mint Ági néninél. De a hentesek ott is beválnának a császármetszésnél. Legfeljebb megkérdeznék, hogy oldalasra, vagy császárra metsszenek.