Lapunk megtudta, hogy a miniszterelnök legutóbbi évértékelőjénél hollywoodi szakemberek is közreműködtek.

Josh Paulson már több Oscar-díjátadót is rendezett, az általa bevezetett újítások Orbán beszédén is sokat javítottak.

18 KOMMENT

  1. Andi Vajna jönniamérika kurvapecér volt a producer. Ő javasolta többek között Orbánnak, hogy varrassa fel a gatyáját, de Orbán úgy gondolta, hogy elég lesz, ha csak jól felköti.
    Viktor ném olyan laza,min Stallone, aki varratott fel mindent a sikerér.-mondta a kaszinójából a Szerencsejáték ZRT által kivásárolt kormánybiztos.. Viszont jól megfizet, nem hálátlan. Jól hozott a konyhára, hogy bemutattam a családjának Robert de Níro-t

  2. Szeretném nyomatékosan felhívni a T. Média képviselőinek figyelmét, hogy Orbán Viktor nem évet szokott értékelni, hanem országot. orbanviktor.hu/beszed/2011_a_megujulas_2012_az_elrugaszkodas_eve_lesz

    Évértékelőt olyan jelentéktelen törpeállamok vezetői szoktak csak tartani, mint pl. az USA. A frusztráció jele náluk az is, hogy négy-nyolc évente más személy tartja az évértékelést, ezáltal sokkal kisebb történelmi ívet tudnak felvázolni. Ezért a bizonytalanságért mernek ők csak évet értékelni.

    Azt a szempontot is a T. Sajtó figyelmébe ajánlom, hogy az elmúlt év amúgy is értékelhetetlen.

  3. Tisztelt országom gyűlése, tisztelt fideszes képviselőim! A szocik -mint tudjuk- a rohamot megismételték, de csapataink a harcban állták a sarat.. Ezek a” bátrak” azonnal a szoknyába öltözött Eus bűntársaik alá bújtak, s ijedtükben a hetet, de inkább a havat összehordták és közben nagyon szégyellik Magyarországot.Mi azonban visszaverjük ezeket a nemteleneket, mert csendes óceánként, ha nincs vihar tengerészeket sem nevelünk.- Óriási taps a jobb oldalon.-Ekkor az LMP-sek szabadságharcát is megdicsérte a szónok, majd elmondta, hogy lengyel magyar két jó barát, amit sokan megkérdőjeleznek. Itt az LMP-sekre mutatott.Majd folytatta:szépen kérem szépen a mesterháziakat, hogy brüsszeli fellépésüket fordítsák a haza javára, a magam hasznára. Most- folytatta a gondolatmenetet a vezérszónokhelyettes Rogán, a következő időszak, az ésszerű komromisszumok szabadságharca lesz.Az biza, -zárta le a z értékelő beszédet a miniszterelnök.

  4. az észak dakota mini sztár álnok…

    de van egy ősi magyar mondás: sose higgy a dakota mondásoknak…

    + a legjobb dakota a halott dakota…

    +akkor higy a da kottának, ha már ló legel a sírján…

    +döglött dakota lovon nem ül

  5. @Dr. Adofizeto: Mini. elnökünk dicsérő szavai a konszolidáció és a nemzeti együttműködés szellemében szólnak. Szeretném ideidézni a vizidakoták ősi mondását is: “Nem az a kapitány, aki elhagyja a süllyedő gyorsnaszádot, miután elzavarják, hanem az, aki jéghegynek vezeti azt, és mégis a helyén marad!”

  6. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom:
    Orbán szoknyája alatt piroscsíkos a bugyogó.(not US flag)
    Néha kivillantja, hogy ne lankadjanak a kedves nézők a szélső sorokban.
    Hátára meg egy hal van tetoválva.
    A punijót zsigérből utálja. Szíve szerint ő is égetné a rongyukat.
    Nem is enged maga mögé kirakni soha egyet sem.
    Nem lép ki, mert egyenlőre jól fizetnek.
    Talán egyszer át tudja szervezni őket orbánkomfortosabbra.
    Szájer ipodján mindenesetre készülhet valami nagyléptékű textfile.

  7. Kissé engem is zavarba ejt ez a falloszerdővé degradált zászlóerdő, előtte a legnagyobb fallosszal, amit valaha élőben megtekinthettem, amint bármit is “értékel”.