A Jobbik alelnökének kapóra jött a nagy hideg, három kanna gázolajért tudta megvásárolni az elcsatolt országrészt a román államtól. Párttársai közül is többen készültek hozzá hasonlóan komoly ajándékokkal az ünnepre.

Bár szigorúan Bálint-napnak hívják, de Vona Gábor elmondása szerint a Jobbik soraiban is fontosnak tartják, hogy megajándékozzák ezen alkalomból szerelmeiket, de a "szívecskés-vonal" távol áll tőlük. A párt elnöke ilyenkor például vacsorával készül felesége számára, amit mindig saját maga készít el. Az idei menü fénypontjának a csodaszarvasgombás felfújt ígérkezik.

Szegedi Csanád egy különleges könyvritkasággal lepi meg ma szerelmét, a Gede Testvérek által nemrég kiadott, Horthy Miklós által titokban írt, és csak nemrég előkerült Magyar területi követelések Fekete Afrikában című kötet szürke marha bőr kötéses, deluxe változatát adja barátnőjének.

Szávay István inkább kapni szeret mint adni, így idén is valami aprósággal lepi meg aktuális barátnőjét, akitől viszont reményei szerint megint péniszpumpát kap ajándékba. Staudt Gábor egy Árpád-sávos kuvasszal,  Zagyva György Gyula pedig egy aranyozott karikással készült a Bálint-napra. A legkomolyabb ajándékot kétség kívül Pörzse Sándor találta ki, ő a ma esti vacsoránál megesküszik egy kettős keresztre, hogy még idén eltávolíttatja posztjáról Alföldi Róbertet.

Az ajándékok mellé mindannyian parfümmel, virággal és édességgel kedveskednek asszonyaiknak, körkérdésünk alapján a Jobbik képviselői körében a fehér csoki a legnépszerűbb, Négercsókot senki sem ad ajándékba.

28 KOMMENT

  1. Vigyázat! Ez az ajándék egy Trojánhorsz!
    A Vatra Romaneszka tizenhárom millió jólképzett
    emberét rejtette el benne.
    Ha behúzzuk, többségi nemzettállamot alapítanak.
    Aztán leszünk gulacs, nem pecsenye.

  2. ha van roma(!)-pecsenye akkor viszont zene nincs… kíváncsi vagyok, hogy az űberradikálisok, a parlamenti cionbolsevikoktól kapott jövedelmükből vásárolják az ajándékokat?? Mert ugyi azok mind, megátalkodott nem-nemzeti hazaárulókba oltott csatlós EU/IMF Tel Aviv-New York tengelyen forgó bábuk. Akik azt sem érdemlik meg, hogy az általuk kiutalt fizetést felvegyék ezek a talpig árpáccsávos, nemzet és hazamentők!

  3. @Lendvai Ildi néni: cigány-gyereket hányt!!
    látjátok feleim, szümtükkel a háttérben fellelhető szakállas úriembert?? ez már a blaszfémia határait súrolja, mint hallhatjuk, a kis-nagy ember, és még kisebb-nagyobb párja egy felvételen “azzal”… huhhh, ebből még bonypdaloma is lehetséges a hírcsárdának!! pl. Novák harciasan elégeti a logóját… mármint a hírcsárdáét…(is) majd közleményben fordul a “híveihez”, mind 3-hoz eccerre!! amelyben hasonlóan ultra-radikális cselekedetekre sarkallja őket!

  4. Novák Elődöt egy ismeretlen hódolója rózsaszín Tomicica-babával ajándékozta meg. Novák Előd annyira zavarba jött, hogy a kedves plüssjátékot adissznónak nevezte…

  5. Pár-társai? Horribile dictu lyuksógorai?

    Vagyis hogy Dóra mással is kavar…??? Vagy Előd kavar mással??? Hogy van ez?

    “Bzmeg fszom, én már semmit se értek itt…” 🙂

  6. Lehet viccelődni a Jobbikosokkal (és kell is, hiszen az köztudottan jót tesz), de le kell szögeznem, hogy jelenleg az egyetlen korrekt párt Magyarországon:
    kuruc.info/r/2/92090/
    Ők tényekkel alátámasztva, teljes joggal küldik el a Fideszeseket (is) melegebb éghajlatra. 🙂