Az éhségmenet résztvevői kulturális követeléseket is harsogtak, és munkahelyek mellett igényes elektronikus partykat követeltek Miskolcra.

 

 

A tüntetés résztvevői közül a legtöbben azt nehezményezték, hogy a napokban több Grammy-díjjal is kitüntetett Skrillex a borsodi megyeszékhely helyett a soproni VOLT Fesztiválon lép fel idén.

20 KOMMENT

  1. Megindult a tengernek látszó most még csak patak! De egy napon ezen kap léket a gyorsnaszád! Nem lesz kegyelem a feldühödött tömeg szét tapossa a felhalmozott Székálmán minden vagyonát!

  2. Ezzel a T. szerző szerintem túl lőtt a célon.
    1. nem is vicces (mi köze a dabsztepnek a tüntetéshez)
    2. mások nyomorából poént csinálni undorító. Ezek az emberek szó szerint szenvednek, 200 kmert gyalogoltak, mert tenni is akarnak valamit, nem csak várni a sültgalambot. Az más kérdés, hogy szart se értek el vele, sajnos, de látszik rajtuk az elkeseredettség. és sajnálom őket, tudom, én is onnan jöttem, csak nekem sikerült eljönni, de mindenki nem jöhet el onnan…

  3. Vicces jópofa szellemes: amikor a zorbánt szopatja a HCS.
    Gusztustalan, érzéketlen, nemvicces: ha nem.

    Szerintem meg vicces hogy forradalomról vizionáltok aztán a nagy revolúció közepette megjelenik 50 ember aminek a fele maszop politikus.

  4. Az éhségmenet nem csak kenyérrel él, de dallal is, mint pl. hej Zsiga Zsiga hopp te Zsiga. Ez utalás a derék Zsiga Marcell képviselőre, akinek már nem kell a pogácsa de már 47 ezer fixel is könnyedén viccel. Sőt, azon meditál, hogy ezek az u.n szegény emberek, igazából csak mutatják, kivagyiságból, hogy nincs semmijük.Dicsekednek ezzel. Ez háborítja fel a szociálisan érzékeny,mélyen érző Tállait,aki kenyeret és munkát is ajánlott, és a derék alpolgármestert, Zsiga Marcellt, aki már korábban is becsülettel, és teljesen önként ajánlotta fel dupla jövedelmének különbözetét a szociálisan rászorulóknak.

  5. @bölcscsősz: és ehhez kell a dubdub, hogy ritmusra üssék a zsigával a tálat, vagyis tállat, vagyis azt az állatot, a tállait, na, csak ki bírtam mondani. Meg minden egyéb kártékony rovarfajtát, amelyik a parlament és egyéb polgármesteri hivatalok mohás kövei alól előmászik.

  6. @DEGEC: Azt, hogy ezek az emberek mennyire elesettek, számomra mindennél jobban mutatja, hogy nem vágtak pofán egyetlen egy MILLIÁRDOS MSZP-s politikust sem, aki az UTOLSÓ 500 MÉTEREN közéjük vegyült!!!

    Már Gyurcsány avasi performanszán is okádnom kellett, de le a kalappal, tudták még fokozni!

    Egyetértek veled, ezzel én sem viccelődnék.