Továbbra sem tudni, hány gépe volt a Malévnek – jelentette be Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos egy sajtótájékoztatón.

„Nem tudtuk megszámolni, hogy mennyi géppel rendelkezett a magyar légitársaság, mert elrepültek” – jelentette be a kormánybiztos, majd megmutatta a gépekről készített képeket. A BRFK-n azóta már megtörtént a feljelentés, információink szerint a Fővárosi Ügyészség hamarosan beidéz mindenkit, aki látott már repülőgépet.

56 KOMMENT

  1. Elszállt az elszámolni való csontvázkutatóéknál már csak kosa maradt. Az is repül egyszer Debrecenből. Abban reménykedjünk nem jön vissza! Szélkakas terv már nem oldja meg az elcsuti gonosz terveit! Marad egy kifosztott,tönkretett, Magyarország.

  2. Ürügyminisztériumunkban kizárólag a doktori cím volt felvételi követelmény, a számolni tudás nem. A számokba rejtett hazugság bizonyos esetekben akadályozza a tisztánlátást.

  3. Magyar gyártmányú repülőgépek sorozatgyártása kezdődött el a Budapesti Lemezárugyár szerelőcsarnokaiban. Információim szerint a fapados változat felhúzhatós típus lesz, a többi napelemmel is fog működni. A robotpilóták összeszerelését a Győri Kekszgyár Pilóta-keksz gyártó részlege fogja végezni! A próbarepülések időpontja március végére, április elejére várhatóak, Lendvai Ildikó és Kovács László oktató berepülőpilóták vezetésével!

  4. Az Orbán beszédétől is elszálltak a fanok.
    Valaki azt mondta, hogy klónozni kellene annyira tökéletes volt. (Mindjárt összeszarom magam!)
    Én amondó vagyok, ha van rá lehetőség, akkor inkább egy T-rexet klónozzanak.

  5. Lendvai Ildi néni!
    Figyelemre méltó a napra kész tájékozottságod!
    Tényleg megszűnt a gyár!
    2007-ben a Kraft Foods megvásárolta a Danone Keksz Divíziót, és vele együtt a Győri Keksz Kft.-t.
    Most még a Lemezárugyárnak is nézz utána és akkor minden rendben!
    A humorod meg még annyi sincs, mint Lendvai Ildikónak!
    De egy lendkerekes Lendvai Ildikó játékot (Magyar Lemezárugyár terméke) kisorsolok neked, amit majd a húsvéti nyuszitól átvehetsz!

  6. Az elszámoltatási Kormány(nép) biztos, (példaképe Szamuely Tibor népbiztos) a recski munkatábor újbóli megnyitását tervezi, mivel az a rengeteg szoci bűnöző és csontváz akiket feljelentései kapcsán a(z) (nép)ügyészség megfog vádolni, a (nép)bíróság elitélni, csak itt fér el.Legújabb terve, a Malév csődjét okozó szoci. bűnözők , különös tekintettel Gyurcsány-Bajnai párosra, feljelentése.Titkos terve a leplezéshez, pilóta álruhába megközelíteni a Lisztet.Itt azonban foglalkozásához híven elszámolta az éppen akkor felszálló repülőket. Bánatába a 0-ás lisztbe fin..tüsszentett. A magasból a pilóták biztos csak az öklét rázó biztost látták, s tiszteletére megbillentették a gépek szárnyait, ősi szokás szerint.

  7. 14 gép elvonulását végig néztem a Flightradar24.com-on.
    3 + 5 + 6-os csoportokban mentek el.Húztak, mint a vadlibák.
    Emlékül ki-prinscreeneztem őket. Így mentek sorban:
    MAH 5200 HA-LOK
    MAH 5212 HA-LOU kört csinált
    MAH 5224 HA-LOH

    MAH 5324 HA-LOD
    MAH 5412 HA-LON
    MAH 5400 HA-LOJ
    MAH 5236 HA-LOC
    MAH 5350 HA-LOF

    MAH 5336 HA-LOR
    MAH 5250 HA-LOL
    MAH 5300 HA-LOS
    MAH 5376 HA-LOG
    MAH 5348 HA-LOE
    MAH 5248 HA-LOM

  8. Ez hazugság. Még hogy a Budai ne tudná.. Ő még halottakkal is tud érvényes szerződést kötni. Legalábbis “polti” érvényes szerződést.Miért nem Papcsák számolt el vagy fel vagy összevissza…

  9. @Dour ®: Gaz. miniszterünk szívesen látja egy beszélgetésre miniszteri dolgozószobájában, a Nem. gazda. Minisztérium József nádor téri épületében, hogy személyesen is meggyőződhessen arról, kitűnő szellemi és fizikai állapotnak örvend.

    Mint ahogy mi is, mind. Ezért. Érte. Neki. Tól-től, khm… Szóval nem veszett. Mármint el.

  10. @istvankah: Kurva nehéz ám úgy elszámoltatni, hogy együtt loptak…
    Oszkó és Varga Mihály is úgy megbukott ezzel a MALÉV-es SMS-ezgetéssel, mint Rottenbiller. (Miiiiiiiii van???!!! Nekünk előadják az ereszd el a hajamat meg az életre-halálra harcot, közben meg -a színfalak mögött- megbeszélik a MALÉV bizniszt???!!!)

  11. @Dr. Adofizeto: Dr.áááága barátaim!! Voltak kétségeitek, hogy manus manum lavat??? Van a Parlamenti büffében jobbos és balos, esetleg liberális, vagy radikális szenvicss??? Hmmm??? Benne vannak nyakig egymés zsebében és miazmásában… “T.köcsögmagyarválasztópolgár”, ezt kéretik a gugliba bemásolni és elolvasni, kifüggeszteni, memorizálni!!

  12. @kittrabi: Látom, megérintett ez a MALÉV dolog. Mint mindannyiunkat. És ráadásul -úgy érzékelem-, hogy politikai oldaltól függetlenül. Elég nagy blama ez Viktornak, hogy mindenkinek az agyába az ég bele, hogy “ő alatta” szűnt meg a nemzeti légitársaságunk. Ennél már csak az lesz pazarabb, amikor az állítólag 100-1000milliárdos állami garancia (újabb dolog, amit elkúrtak) miatt különadót vetnek ki.

  13. @nincs_itt: Kétségeim nem voltak, túl sok pártnak dolgoztam már ahhoz, hogy legyenek, de ez a MALÉV-es SMS-váltás szerintem más minőség. Mert tudtommal, még senki nem köpött arról (vajon miért?), hogy mi megy a színfalak mögött, addig viszont minden csak városi legenda és hőzöngés. Pilu blogja is (amit egyébként anno olvastam).
    Oszkó gondolom “megsejtette”, hogy a bolsevik fideszesek rá akarják varrni a 100-1000milliárdos buktát, ezért volt kénytelen “bukni” az SMS-ekkel. Nem túl elegáns, de k. nagy volt a tét.

  14. @Dr. Adofizeto: Bizony, mi eccerű halandók, elképzelni sem merjük(!), hogy mekkora rakás gané van a Parlamentnek nevezett Augias istállójában! Ne feledjük, Viktor és a zöm 21 éve(!) pontosan tudja, hogy mi folyik. Mi az átlagpógárok, valahogy kimaradtunk ebből az információ folyamból. Városi legenda?? Nap, mint nap láthatjuk, ahogy azok a csontvázak kipotyognak. Gondold csak végig! Oszkónak vajon KI(?!) súgott, hogy rá akarják verni a “balhét”, csak nem valamelyik fidesznyik üzleti partner??? ÁÁÁÁ, dehogy!!!
    Az is csak a véletlen műve, hogy a WizzAir igazgatóságában is benn leledzik a kis “ravasz”, gondolom narancsokkal körbevéve… MANUS MANAM LAVAT!! Azaz ennek a lopásnak sem lesz “gazdája”, O.V. majd idézi Wayne Gretzky-t, vagy Röpüllő Mokkaszíntot, kicsit szabaccságharcol és el van sikálva…
    Na ettől hányok sugárban….

  15. @nincs_itt: De tényleg, hová süllyedt ez az ország! A rendszerváltás után, ahogy azt a népnyelv, a folklór is megörökítette, “utólag, táskában kellett visszaadni” a pénzt. Most meg előre, mert nincs bizalom. Hogyan lehet így egyáltalán élni, politizálni, országot kormányozni???!!!

    Úgy saccolom, hogy Gyurcsány óta kellett már előre fizetni, most a fidesz pedig annyit fülkeforradalmasíthatott az ügymeneten, hogy előre kell fizetni, de utána nem kapod meg a szerződést. 🙂

  16. @nincs_itt: Valahogy még szőjük bele Schmitt Pált a spontán beszélgetésünkbe és akkor megnyugszom, hogy ma sem keltem fel hiába…
    Amikor megláttam Dalmata (tudom, hogy Dalma, de annak semmi értelme) asszonyt és Schmittnét a nézőtéren, és Őexcellenciája sehol, felkiáltottam az asszonynak, hogy “látod, már bujdokol!” És lőn…

  17. @Dr. Adofizeto: bizony, bizony, azok a drááága békeidők, amikor még utólag kellet a korrupciós rabbatot fizetni, az ELINTÉZETT ügylet után… Ma, pföj, előre(!) a durva annyát…
    Schmitt éppen a kis-közepes doktorival volt elfoglalva… Most kapcsolok, hogy Neked mire nincs idegrendszered!! Képes voltál nézni, időt és idegrendszert pazarolni??? ÁÁÁÁ, csalódtam…
    De ki a faxom az a Dalmata asszony??? Komolyan nem ugrik be, ennyi egyforma keresztnevű ficsát, mindegyiket “asszonynak” nevezték el a szülei…

  18. @nincs_itt: KÉNYTELEN vagyok nézni a kormányfőt, hátha elcsípek valami információmorzsát, mikor és mekkora lesz a nem megszorítás, a különadó, a visszamenőleges adótörvény, kb. mikor védik meg a végérvényesen a manyupomat (mert maradtam), mikortól leszek köteles megvenni a szomszédom tűzifáját, ha ő ezt valamiért nem tette meg, de fázik, kell-e fizetnem azért valamilyen büntetést, mert nincs CHF hitelem, kb. mennyi idő múlva nyitják újra a Hortobágyot, meg ilyenek…

    Dalma asszony Mádl Ferenc köztársasági elnök özvegye.

  19. @Dr. Adofizeto: tudod, megértelek!! de én nem bírtam rávenni magam, hogy foglalkozzam a politikával, vagy egyetlen politikussal is… nem tök mindegy mit mondanak?? meg fogom venni a szomszéd tűzifáját, visszamenőleg önmagamat büntetem meg, ADÓ, ÁFA, TAHÓ, TEHÓ, csillagháborús hozzájárulás és egyéb a jövőben előforduló MÉG meg NEM fizetett kötelezettségeim miatt. A nyugdíjról nagyjából 10 éve lemondtam… Pont elég, ha fizethetek, nem is akarom már tudni, hogy miért. Vonnyák le, küggyék a sárga papírost, gyüjjön a behajtogató, adok mindent!! Megyek a Hortobágyra, ha a gyorsnaszád ettől megyen, akkor csak természetes. Vagy nem??

  20. Az állami nyugdíjról két praktikus okból én is lemondtam:
    1.) Nem lesz.
    2.) Nem fogom megérni.
    Tulajdonképpen az állami nyugdíjkérdést kipipálhatom, mint látod kétszeresen is túlbiztosítottam. 🙂
    Ezért ragaszkodom foggal-körömmel a kibaszott manyuphoz, mert azt a feleségem és gyermekem megörökölheti.

    Mondandódra és a 2. pontra visszautalva, akkor Neked bizonyára nyugodtabb az életed.

    Ebben a pillanatban jöttem rá, mekkora gigantikus szerencséje volt Orbánnak, hogy a “gyorsnaszádot” választotta címerállatnak és nem az egyébként még gyorsabb és tekintélyt parancsolóbb “repülőgépet”!
    :)))

  21. @Dr. Adofizeto: Hát ebben is egyet értünk, jelesül a nyugdíj ügyben!!
    Nem nyugodt az életem, mert tesznek róla (főleg rá), hogy ne lehessen az.
    Nem kisebb szerencse, mint a legfrissebb váltása “bölcsességek” terén, hokis bölcseleteket idéz. Nem mondom babra munka, de csak ad egy kis örömöt, ha huzogatom a börömöt… Betüremkednek ezek a ganék az élet-terünkbe (húúú, wazze most benácultam, mi??), kénytelenek vagyunk elhajolni előlük!! Marad a bölcs mosoly és a humor…

  22. Ja a manyupról csak annyit, hogy akkor lett gyanús a buli, amikor “erősen ajánlottá” tették a belépést. Az akkori cégem kötött is rám valamit, de soha nem érdekelt. Mert valahogy sejtettem, hogy el fogják lopni(pardon racionalizálták). A legnagyobb bajom, hogy jó a memóriám. Sok olyan “ígéretre” emlékszem, amit a “politikusok” mire kimondták is elfelejtették.
    Szóval, ha nincs szerencséd, akkor a párod és a csemetéd tartozást fog örökölni, mert megoldják… Ne legyen így, de ahogy most áll a helyzet, simán kinéz ez is!

  23. @nincs_itt: A hokis szlogen még az implementációddal együtt is veszélytelenebbnek tűnik számomra. 🙂
    A manyup hátterét kicsit másképp látom, nagy buli volt az minden szolgáltatónak (a szolárcella szenátorasszony ebben az egyben igazat mondott) szépen gazdagodtak rajtunk, de CSERÉBE kaptuk a saját számlát és az örökölhetőséget. Erre persze nem az lett volna a megoldás, hogy ellopják a tagoktól a 100%-ot, hanem pl. drasztikusan lecsökkentik a törvényes működési költségeket. Abból persze már nem lehet szponzorálni a pártokat, ezért ez a -kizárólag a tagoknak előnyös- megoldás kiesett…

  24. @Dr. Adofizeto: ezt most hagyjuk… “önkéntes” magánnyugdíj pénztár, ami kötelező lett, utána meg pofán vágták a pénzt. kicsit emlékeztet a gépjármű felelősség biztosításra, kötelező, neked befizetni, de kárt téríteni belőle azt smafu…

  25. Én még -vén hülye lévén- önként léptem be a manyupba, de a kötelezővé tétel tényleg “érdekes” húzás volt. Ismerve a lelki világomat, ha kötelező lett volna belépnem, valószínűleg én is őrjöngtem volna és hevesen ráztam volna az öklömet. (Persze őrjöngtem azért akkor is, amikor az OTP manyup kockázatos portfólióm éppen 60%-ot ért csak, az elvtársak pedig ugyanúgy dőzsöltek.)
    Szerintem Gyurcsányék nem (100%-ban) ellopni akarták, hanem fejni, de azt nem kicsit és évtizedekig! (Sokkal okosabb megoldás szerintem is. 🙂
    Valószínűleg a fideszes elvtársak is bejelentkeztek az üzletbe, de nem kapták meg, amit kértek, a sok-sok manyupot pedig, mint független jogi személyt ráadásul 3 millió taggal meg még a fideszes jogász géniuszok sem tudták kézivezérelni, ezért jött a 2/3-os gőzhenger…
    (Ezt még így sosem gondoltam át, de most magamat meggyőztem. 🙂

  26. @Dour ®: Kérnék vaníliát, csokit, pisztáciát, ja……
    és egy puccsot
    Egerben puccsról szó sem volt!
    Volt egy kis unga-bunga, Rogán és Hablony előadta az arab hastáncot, amit Dubaj környékén tanultak, de puncs az nem volt!:-))
    Igény lett volna rá, de hát mindenre nem futja. Válság van kérem!