Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is.

A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot, egyesek szerint a Moszad különleges kommandója vitte el egy olyan rejtekhelyre, ahol Kertész Imre könyvekkel nácítlanítják, míg egy másik feltételezés szerint maga Hillary Clinton végeztette ki a radikális jobboldal képviselőjét, mégpedig úgy, hogy előbőrdarabot kevertek a teájába, amitől megfulladt.

A halál időpontjában ugyanakkor számos csoda is történt, a Dohány utcai Zsinagóga falán gój motor alakú beázás jelent meg, míg Tarlós István Árpád-sávos színűt könnyezett egy sajtóreggelin. Az MTA Szeizmológiai Intézet mérései szerint megdöbbentő módon kilengett a Budapest–Tel-Aviv tengely.

Dörner György nyilatkozatban emlékezett meg az egykori barátról és kifejtette, hogy már az Új Színház sem a régi szombat óta.

138 KOMMENT

  1. ez az ember életében nyíltan uszított zsidók és politikai ellenfelei ellen, számára mindenki hazaáruló és zsidóbérenc volt, aki nem értett vele egyet. elmebeteg barom volt, és fel is vállalta. nem válogatta meg a szavait. másrészről a cikkben EGY SZÓ sem esik róla.
    olvassátok el újra inkább rinyálás helyett.

  2. @albatrosz ezredes: csak a címében szerepel, a fotón szerepel, és nyilvánvalóan a halála tette aktuálissá a felemlítését. Az hogy kire és miket mondott, azzal Ő fog elszámolni.
    Tudod a magyaroknak van egy olyan mondásuk, hogy halottról vagy jót, vagy semmit.
    Persze ez nem feltétlenül vonatkozik rád is…. mi, magyarok azért figyelünk erre.

  3. Itt egy cikk, ahol Ő is TISZTELETTEL NYILATKOZIK egy emberről, aki MEGHALT:
    http://www.miep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=4765:csurka-istvan-toertenelemhamisitas-a-karolyi-mihaly-metely&catid=40:csurka-istvan-irasa&Itemid=53

    Második bekezdés: „gróf Károlyi Mihály a magyar történelem egyik legaljasabb, leggátlástalanabb, gyáva és ráadásul tehetségtelen eszközembere volt, aki élete végső szakaszában eljutott a bolsevizmusig és ráadásul a KGB elődének beépített embere lett.”

    Nem hiszem, hogy ha ő nem adta meg másnak a tiszteletet, akkor kiérdemelte a halálával. Ő se mondta, hogy majd elszámol Károlyi… Még szerencse, hogy Cs.I. legalább súlytalan alak a történelem szemszögéből, legfeljebb érdekesség az utókor számára.

  4. @albatrosz ezredes:

    “másrészről a cikkben EGY SZÓ sem esik róla”

    “Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is.”

    A radikális írónál nyilván Kertész Imrére gondolnak.

    “JELENÉSEK CSURKA ISTVÁN HALÁLA UTÁN” ( a cím a cikk része)

    Remélem ennyi elég. Javaslom az Ablak Zsiráfot kezdésnek, ha tényeg úgy döntenél hogy megtanulsz olvasni.

  5. @Elkúrtuk,vincent.: ez a csurka által is oly kedvvel használt zsidózás paródiája, és a másik is összeesküvés-elmélet paródia. ezek nem csurkáról szólnak. az mondjuk ilyen lenne: “Csurka István halála előtt fordítottkeresztre feszített 4 pajeszos brókert majd a vérükből szürcsölt”

    inkább te tanulj meg különbséget tenni a fekete humor és az igénytelen gyalázkodás között

  6. A Csurka nem is volt antiszemita!!! Miért kell gyalázni??? Az, hogy úgy gondolta, minden rosszról a zsidók tehetnek, miért antiszemitizmus!!!???
    Elég volt a bibsi nyavajgásból!! Elég volt abból, hogy az szdsz irányítja a nyújorktelavívtengejt!!!

  7. Fura, és előre is bocsánat, de ahogy én a kilőtt szemű emberen való mókázást találtam tőlem igen távol állónak, speciel ez a poszt valahogy nem zavar. Semmi politika.
    Azt gondolom, hogy Csurka is tudna nevetni rajta, ha olvasná. Vagy ha olvassa. (Aláhúzandó ízlés szerint.)

  8. valami baj van velem: ezt az írást itt sokakkal ellentétben marha viccesnek találtam. amikor az ismerőseim a facebookon tömegesen arról írtak, hogy “egy nácival kevesebb”, meg “szemernyi részvétet sem érzek”, azt meg köcsögségnek tartottam. szerintem mindent a helyén kell kezelni. ez itt a hírcsárda, és viccelni mindennel szabad. köszöntem.

  9. @Avenarius:

    Igen, szabad.
    Legfeljebb nem illik.
    Nekem szegény Csurka biztos nem fog hiányozni, nyugodjék békében.
    Mint ahogy gyűlölni sem éreztem kötelességemnek soha.
    Az írás pedig nem vicces. Nem azért, mert egy frissen elhunyt közéleti személyiségről szól és ejnye-bejnye, hanem mert alpári és szellemtelen.
    Pártállástól függetlenül – és európai mércével.

  10. Mindenki úgy hal, ahogy élt. Csak magának köszönheti ezt az illetlenkedést. Én nem viccelek a halálával, (senkiével sem tenném) de egy rövid nekrológot állítok neki.
    Jó író volt, de szar ember.

  11. Most, hogy elment, legalább nyugodtan, előítéletek nélkül élvezhetjük a színdarabjait. Tehetséges író volt, már életében az iskolai könyvekben lett volna a helye, ha nem megy el az esze, és nem megy át szélsőjobbos, antiszemita politikussá.
    Szerintem is ízléstelen viccelni a halálával, de azok a jobbikosok, akik most itt tüntetnek pezsgőt bontanának, ha Kertész Imre szívrohamot kapna. Úgyhogy jobb, ha csöndben maradnak. A Ti (nemzeti – ez vicc ugye?? :)) szátokból sajnos baromira hiteltelen az egész. Pont Ti pattogtok, hogy vkinek megsértették az emberi méltóságát. Pont ti??? Szánalom.

  12. én kétszer voltam csurka-gyűlésen anno és meglepődve tapasztaltam, hogy semmi uszitás, semmi zsidó-gyűlölködés nem hangzott el, pedig akkora nácinak volt beállitva, mint ide lacháza…
    ezt csak úgy mellesleg a tényszerűség kedvéért…

  13. @Elkúrtuk,vincent.:
    Valójában latin (nyelvű), görög eredetü mondás.
    De mortuis nil, nisi bonum!
    (var.) De mortuis nil, nisi vere!
    Khilóntól származtatják, aki egy görög bölcs volt i.e. 500 környékén.
    Latinra, csak 1432 körül fordították, amikor Luxemburgi Zsigmond magyarország trónján.

  14. @IIsten: “Kétségtelen, hogy a mai magyar sajtót, a tévéket immár a Soros-hálózattal is megerősítve ez a Rothschild hálózat tartja fenn, inkább amerikai pénzzel és amerikai utasításokkal, de a világot uraló globális tőke érdekkijárójaként, s a hamis történelem fenntartásának, kiterjesztésének, a nemzeti kultúra elsorvasztásának kötelezettségével.”
    2011.01.09. MIÉP honlap, Csurka István írása

  15. @legeslegujabbkor:

    és ebben mi a náci, antiszemita, uszitó? hol akar megölni, kitoloncolni elgázositani bárkit?
    mikor jutunk már el oda, hogy ha valaki kritikát fogalmaz meg, neadj’ Isten a saját népének (amennyiben az nem amerikai, izraeli vagy cigány) az érdekeit helyezi más elé, ne vizionáljunk rögtön gázkamrákat meg haláltáborokat?
    vagy ha neked nem tetszik valaki akkor azt rögtön meg akarod ölni az egész családjával együtt?

  16. @IIsten: Csak segítettem kitalálni a sírfeliratát, mert tiszteljük meg azzal, hogy nem torzítjuk el a saját szavait és gondolatait.
    (és ne nézz annyira hülyének senkit, hogy az utalásait nem értjük)

  17. Antall J. halálakor Csur sem zavartatta magát az újságja címlapján megjelent szöveggel a fotó alatt. Nehogy már sajnáljuk ezt a 3/3-as figurát, aki minden rendszerben érvényesülni tudott. Kossuth-díjat sem osztogatnak csak úgy….

  18. @Zserbózombi: Talán a halála pilanatában, a gyász idején illene… Károlyi szapulása igaztalan, ennek ellenére azt kívánom Csurka Istvánnak: Nyugodjék békében!

    Maga a hír szerintem nem kegyeletsértő. Különben is, hír…:) Tényleg elég gáz, ahogy túllihegik néhányan Csurka halálát, a gyászt. Egy kiváló tollú író, szuggesztív egyéniség, és magas intellektuális színvonalon űzött ordasság jellemezte, de azért Isten nem volt. Némelyeknek igen, de még Betlen Janinak is el kell játszania, hogy hamut szór a fejére… Ja nem is, az zsidó szokás…

  19. Szerencsétlen és aljas dolognak tartom, ha valakiről halála után bármilyen gúnyos dolgot mondanak. Vegyétek már figyelembe, senkinek se ártott, nem ölt és még egy van családja, akik itt maradtak, a gyászban. nem hiszem el, hogy ennyire nincs lélek.

    Elkúrtuk Vincebnt előttem szóló, már elmondta, hogy: “halottról jót, vagy semmit”!
    Már kegyeletből is.

  20. @legeslegujabbkor:

    nem néztem senkit hülyének. a zsidókról beszélt. és? nem lehet kritikát megfogalmazni? azt mondta: ők tartják a kezükben a médiát és hamisitják a történelmet. ami -legalábbis részben- igaz. de az hol van, hogy ciklon-b-t nekik?
    pont erről beszélek: a kritika és a kiirtásukra való törekvés messze-messze nem ugyanaz és nem kéne a kettőt összeolvasztani…

    téssék itt az élő példa: ha szerinted én hülyeséget irok, neadja Isten még ártó szándékot (nincs benne) is vélsz felfedezni az irásomban és ennek hangot is adsz, az rögtön azt jelenti, hogy meg akarsz ölni és az egész családomat cakkumpakk kiirtani?
    nem ugye? hát vedd ezt alapul: azért mert valaki nem szereti a zsidókat, cigányokat, négereket etc., kinek-kinek izlése szerint, esetleg utálja is őket (itt az okok teljesen irrelevánsak) az nem azt jelenti, hogy náci és gázkamrákat akar nyitni…

  21. Tudtam, hogy ez a szombati elhalálozás gáz lesz… :DDD
    A poszt aránylag jó, talán kicsit belemenős, ennél finomabban szoktatok fogalmazni. Viszont a kommentek jó része SZÁNALMAS!!!!!!

  22. nem illik, ja. nálunk mi nem illik?
    a JELENÉSEK CSURKA ISTVÁN HALÁLA UTÁN címet olvasván, ki várt a hírcsárdán egy illedelmes nekrológot? akinek sérti az érzékenységét, minek olvassa el egyáltalán?
    gyalázatos lenne ez a cikk? legfeljebb aki olvassa. én elolvastam.

  23. Hát akinek ez a poszt szellemes, jópofi és helyénvaló, azoknak ajánlom a cikkben említett főzet elkészítését, családtagokkal, haverokkal való megitatását. Lenne is felhőtlen kacagás.

  24. Mégeccer: Ha valaki nem értené, a poszt (szerintem) nem Csurka István halálával viccelődik, hanem azokkal, akik élnek… Vagy legalábbis még assziszik…

    A gyász idején valóban nem illik szapulni, bár hibáit elhallgatni sem muszáj. Egyes feltevések szerint a “humanizmus”, a zeurópai eszme valójában a “humare”, vagyis eltemetni szóból származik. Mondván, hogy a zember, ha európai, akkor eltemeti még a zellenségét is, miután legyőzte.

    Volt néhányszázezer magyar honfitársunk, akikből nem maradt, amit eltemethettünk volna, mert azok, akik megsemmisítették őket, tüntetőleg nem tartották őket embernek… Csurka István viszont valóban ember volt, kiváló író, és jót akart, ha ez a szándéka a pokolhoz vezető út kövezete volt is. Nyugodjék békében!

    De ti, nácigecik, akik itt ájtatoskodtok, ti éltek! Titeket nem kíméllek!

  25. @Salaxxx:
    (görögül: τὸν τεθνηκότα μὴ κακολογεῖν, γῆρας τιμᾶν vagy τὸν τεθνηκóτα μὴ κακολογεῖν.)
    gondolom, azért mondjuk ezt, mert a halott úgymond kiszolgáltatott. de ahogy társadalmunkban az élők élőkkel, élőkről beszélnek, ez már nem oszt nem szoroz. hiszen az sem segít, ha valaki egy becsmérlést viszonoz. társadalmunk egyre ziláltabb, zaklatottabb, és egyre távolabb kerül az érdemi megoldásoktól. mert a kiszorítás, a megalázás, a csatározás nem orvosolja a méltóság hiányát.
    ne csak halottakkal béküljünk ki, kezdjük el az élőkkel!

  26. @dr. Aszongyaja Prof. Zanyósom: Visszautasítom, hogy Csurka István gyászolóinak ne vegye bárki figyelembe az érzékenységét, pusztán azért, mert 2001. szeptember 11. után ő sem vette figyelembe az amerikaiak százmillióinak az érzékenységét, és őket okolta az őket ért terrortámadásért!

  27. amúgy az egész hírcsárda egy alsószintű pesti zsidókabaréra hajaz, egy sassjózsi-borzalomra, én még egyetlen híren sem tudtam még csak elmosolyodni sem, pedig kedvencem a Monty Python!

  28. @Zserbózombi: Károlyi egy országot taszított katasztrófába, személyesen lopta el az MNB készpénzkészletét, és később valóban Sztálin jó barátja lett. Kiebrudalása után Benesnek kuncsorgott, hogy foglalja el Budapestet a csehszlovák hadsereggel, hogy újra elnök lehessen. Aljas szemétláda volt. Ha úgy gondolod, hogy egy történelmi személy szerepének értékelése kegyeletsértő, akkor leszel szíves tisztelettel beszélni a jövőben Hitlerről, Szálasiról és Kim Dzsongilről is.

  29. Azt a mocskos pofátokat, még ennyi kárörvendő gecit. Mintha Purim lenne, igyatok csak!
    Az élet már csak olyan, hogy ti mindannyian kísértek majd valakit a temetőbe, arról basszon a világ! Faszomig se értek.

    Elnézést kérek a családjától és őszinte részvétem!

  30. Jó írás!:) Köszi, még ilyeneket! Ki nem állhattam a Zsírtáltost, azért meg unalmában tudott írni, mert Aczél György és a III/III. fogta a kezét. Az kiabál legjobban, akinek a háza ég. Összeesküvő, besúgó volt és azt hitte, mindenki az. Ami igazság az igazság, és mindenkit a (m)értéke szerint. És a poszt és én még kedves voltam hozzá.

    Dörner meg összepisilheti magát, mert egy tehetségtelen fajankó, a spiritusz megszűnt, maradt a önjáró gépezet. Kb. 3 hónap, nem bírja, balhéktól lesz hangos az Új Színház.

  31. @Letícia: Egy olyan orszagban, ahol egy humorportal megjelenit egy hirt egy politikus halalarol es az emberek ezen hir menten harapdaljak egymas torkat jol at. Furcsa hely, tudom, ennel meg Nirvania is jobb hely lehet…

  32. @Csigafattyú: tipikus ostoba hazug vagy. Károlyi nem lophatta el az MNb pénzkészletét, figyelemmel arra, hogy az MNB 1921-ben alakult. Addig nem létezett önálló magyar nemzeti bank. Még hasonló sem. Csak elugatod magad egy ostoba hazugsággal.

    Amit Csurkáról gondolok, az egyezik ezzel:
    hvg.hu/itthon/20120204_csurka_tgm_nekrolog

    egy ellenfél nekrológja.

    Csurka nevetne ezen a poénon. Ő értelmiségi náci volt. Ti csak szimpla nácik. nagy különbség.

  33. „De nem úgy volt náci, mint a Jobbik, amelyhez csakugyan semmi köze. A Jobbik indítékai között nem szerepel a magyar nép. Csurka a magyar népet a zsidónak tekintett belső szabadsággal szemben definiálta, a Jobbikat nem érdekli a magyar nép, csak a diadal: a csonkítás, a verés, az elhallgattatás”.

    „A Jobbik jéghideg. Csurka István gonosz szíve azonban forró volt. Szláv asszimilánsként imádta a magyart. A Jobbik – s a Jobbik egész nemzedéke – nem szeret semmit. Csurka része a magyar történelemnek, a Jobbik kívül áll rajta, strukturális globálfasiszta. S mivel magunk is részei vagyunk a magyar történelemnek, Csurka nekünk nem közömbös. Meggyászoljuk, mert gyászoljuk magunkat. Csurka sokat ártott a magyar népnek, mert a magyar nép sorsán gondolkodott. Úgy, ahogy tudott. Magyarország bizony Csurka országa is. Legyen neki könnyű a sír”
    hirszerzo.hu/szemle/2012/2/4/Csurka_Istvan_19342012_MP2RP0

  34. Mindig is trendi volt nagyokat rúgni Csurka Istvánba. Azért, mert következménye nem volt sosem, aki lenácizta, leantiszemitázta, az bizton számíthatott elismerő, bátorító szavakra. Én 17 éven keresztül olvastam hétről-hétre amit írt, sosem volt sem antiszemita, sem pedig náci. Ahogyan Sándor György mondta helytállóan annak idején: Az antiszemitizmus elítélendő, de az ugyanolyan elítélendő, ha valakit igaztalanul vádolnak meg antiszemitizmussal. Nagyszerű ember volt, ragyogó szellem, le a kalappal előtte!

  35. @Salaxxx:
    “Jó író volt, de szar ember.”
    Az egyedüli, tökéletes megfogalmazás.
    Mellesleg, akik most ÁL emberiességre hivatkozva védik őt, jusson eszükbe, miként nyilatkozott szeptember 11.-e után:
    Amerika megérdemelte….( pedig ott elpusztult pár ezer VÉTLEN ember. De
    ez Csurkát nem hatotta meg.)
    Legyünk már tárgyilagosak, és mérjünk azonos mércével!

  36. @Dr. Táskás Tóni: Istenem, bohem ember volt. Rejto is. Sot, Rejto is iro volt. Valamiert megis maskent vegeztek, lehet tenyleg valami abban, hogy ezek a zsidok mocskos bunozok, nem atalljak rendes magyar polgarember kezet beszennyezni a verukkel. Csurka meguszta, szombaton nem lehetett zsido orvosa, igaza magyar orvos vitte a halalba.

  37. @Salaxxx: klasszikusokat szó szerint, vagy sehogy….
    Na, pont az ilyen és ehhez hasonló csúsztatásokból lett ő antiszemita. tényleg nem árt, ha tud olvasni az ember és nem szelektív a memóriája.
    “Mély részvéttel vagyunk az ártatlan áldozatok iránt, az anyagi pusztulás is megdöbbentõ, azonban felelõsséget érte az amerikai globalista politikának is viselnie kell”

  38. @Füredi 3.0: Kurva anyád a hazug, károlyista geci. Amúgy igazad van, nem az MNB volt, hanem az államkincstár. Mindjárt más!! Szegény Károlyi, hogy is merészeltem vádaskodni… Az megvan, hogy a mai napig jogerősen elítélt hazaáruló? Ez nem politika kérdése, az ítélet ma is hatályos. Te most itt egy bűnöző picsáját nyalod, ezzel az erővel Szálasi alá is befekhetnél.

  39. Csurka hirtelen Teréz anya lett az elmúlt 2 napban, valahogy máshogy ismertem meg. Lehet csak én emlékszem rosszul.
    Nagy magyarok, hej de igen finnyásak a humorral, ha nem gázkamrás vicceket hallanak. Bezzeg a Dunába lövöldözős szólamok nem sértik a snájdig kis fülüket. Pfff
    Mi van Hello Kitty-t reggeliztetek, hogy ennyire nem jön be a humor?
    Nekem tetszett, főleg a Goj Motoros beázás…:)

  40. @IIsten:
    Neked kissé fals elképzelésed van a náci szó fogalmáról! Nálad csak akkor válik nácivá valaki, ha beveti a Ciklon B-t?!?
    Aki uszít, gyűlöletbeszédeket mond, kirekeszt, történelmet hamisít, valós társadalmi problémákat úgy kíván megoldani, hogy mindezekért kizárólag egy népcsoportot tesz felelőssé, azt te minek nevezed? Hazafinak?

  41. Sosem értettem azt, hogy aki már elhunyt, arról miért csak jót vagy semmit? A halál szomorú tény, de változtat valamit azon amit tett, amilyen volt, vagy magán az emberen? SEMMIT. Nem kell álszentkedni, a vélemény nyilvánítás szabad és rengeteg emberről halála előtt is megkapja a kritikát. Ő is megkapta sokszor. És Ő is osztotta a véleményeket bő kézzel ha kérték ha nem.
    A cikk nem aljas módon sértő szándékú, hanem egy karikatúra magáról a személyről.

  42. @hőzöngő: Nos, Csurka saját magát antiszemitának tartotta. Ha te ezt tagadod, akkor vagy az ő emlékét, a saját elveit-szavait sérted, vagy tényleg nem tudsz olvasni… Annyit a javadra írnék, hogy Csurkával ellentétben te legalább közvetve elítéled a zantiszemitizmust.

    Szerintem tényleg illik megállni egy pillanatra a halála után, és magát a zembert, a halálát, illetve a hozzátartozóinak fájdalmát tisztelni. Legalább közvetlenül a halála után. Ha nem akarunk olyanná válni lélekben, mint Csurka apjának társai, és azok, akik a gyűlölködésükhöz Csurka szavaiból merítettek ideológiai muníciót.

    Természetesen nem akarok senkit és semmit relativizálni, de művészként Garas Dezső például volt legalább akkora nagyság, mint Csurka István. Mégsem tépte meg a ruháit például Betlen János a Duna TV Klubszobájában, mikor Garas Dezső meghalt, és nem jöttek a zigaz művészetpártoló fajmagyar nácigecik ájtatoskodni. Ezt pedig azzal tudom csak magyarázni, hogy Csurkában nem a zembert, és nem is a művészt siratják, és ezért várják el másoktól is a tiszteletet, hanem politikai teljesítménye miatt.

    Az pedig elég ordas, mint ahogy az itt ájtatoskodó álszentfazék csőcselék is…

    Meghalt Csurka István. Többé nem ír sem nagy műveket, sem piti mérgező zsidóellenes röplapokat. Nyugodjék hát tényleg békében!

  43. @kódex: remélem azért jót nevettél a nemzeti jobbikos zsidózásán!A csurka egy nagyon tehetséges író volt!Mint ember egy darab szar!A politika ritkán tesz jót a tehetségnek!Ahogy mondani szokták:peches ember ne menjen a jégre!

  44. @ kegyeletteljes koponyalopók!
    A gyász ideje lejárt. Az egyperces néma felállásnak vége.
    (már aki meg tudta csinálni stimuláció nélkül)
    Mára már sokan elmentek.

    Egy sírvers jut az eszembe:
    ” Lehunyta két szemét, a szemét, a szemét “
    Ez egy visszhangos versforma, mielőtt egyesek agyvérzést kapnak.
    (nem ugyanaz mint a havi vérzés)
    Idézve egy másik, de nem annyira nagy költőt:
    ” aludj el szépen Kiss Balázs “
    (ez volt az elhunyt fedőneve az antifasiszta partizánok között)

    Jó író volt, Aczél elvtárs is nagyon-nagyon kedvelte.

    Én kérek elnézést a gyászolóktól, akik a HCS-ből értesültek
    a halálesetről, és akik ide fordulnak vigaszért mély gyászukban.
    Ez itt nem az a hely, ajánlom inkább a Moulin Rouge-t.

  45. Mennyi álszent…
    Egyébként ha már sokan emlegették, idézek a kurucinfóról:

    “Halottról jót vagy semmit” – terjedt el a polkorrekt mondás tévesen. Valójában a latin eredeti: De mortuis nil nisi vere. Helyes fordításban, helyes erkölccsel: halottakról igazat vagy semmit.

    És ők tényleg nem kímélték, nem csak viccelődtek.

  46. @Salaxxx: “Jó író volt, de szar ember.”

    ezzel magadat minősíted. szar ember vagy.

    a hírcsárda egy hét alatt kétszer is alulmúlta az
    “ennél sz*rabb már nem lehet” szintjét, úgy látom ezt
    is hanyagolom a jövőben.
    esetleg ezt a cikket átküldöm annak a blognak amelyik
    a koporsófényképek láttán írt egy cikket a kegyeletsértésről,
    bár feltételezem hogy ezzel nem lesz semmi baja az írójának.

  47. Nahát, pubi, nem unod még, hogy az összes indexes blogon próbálsz megfenyegetni? Mint egy óvodás. “Kaki vagy, kaki vagy, megverünk apukámmal!” Nagyon szegényes életed van ügyvéd létedre.

  48. Öreg! Abba kéne belegondolni, mielőtt vádaskodni kezdesz, hogy Tomcat mérnök!

    Szóval vegyél vissza, mert te semmit se tudsz felmutatni, neki viszont komoly Múltja van az internetes underground szubkultúrában!

    csak pofán ne vágjon!

  49. @Elkúrtuk,vincent.: Ismerem a mondást, de ha belegondolunk, nem sok az értelme.Valószínűleg az az alapja, hogy egy már nem létező ember semmiképpen nem tud védekezni a személyét illető negatív megnyilvánulások ellen.Ez igaz, de nyilván valóan nem is érzékeli azokat.Amikor egy halottról mondunk jókat, rosszakat, tulajdonképpen a valamikor élőről beszélünk.Magáról a halottról, a porladó vagy már elhamvadt húsról nincs mit beszélni.
    A mondás alapján Hitlerről vagy nem kéne írni a történelemkönyveknek vagy éppenséggel dicsérő szavakkal illene méltatni a sajnálatos módon jobblétre szenderült híres békeharcost.Például.
    A szörnyülködőknek maradt elég, még élő embertársuk, akiken jóindulatukat, toleranciájukat,segítőkészségüket, tapintatukat gyakorolhatják.
    Persze Csurka István emlékét is jó szívvel megőrizhetik a lelkükben, de csak akkor, ha életében is becsülték az írót.A halál maga nem érdem.
    Ja, és nem kéne elfelejteni, hogy a hírcsárda blogon vagyunk.

  50. Hülye libsije, Hitlert hasonlítani Csurkához, agyament barma. Ilyen alapon akkor meg, tudjátok mit, minden kibaszott (ál)libsi Sztálin, Mao, éspersze Pol Pot tettei alapján ítélendő meg, és persze el.