Szájer József (FIDESZ) büszkén és boldogan mutatja legújabb szerzeményét: övé az első példány Szijjártó Péter életrajzi filmjéből. 

A Kabay Barna rendezésében elkészült film létrejöttét a Miniszterelnöki Hivatal és a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatta. Az alkotást Magyarország hivatalosan is benevezi a Taskenti Ezüst Kalaptartó Filmfesztviálra a "legjobb életrajzi film miniszterelnöki szóvivőről" kategóriába.

15 KOMMENT

  1. Szar gyártó nevezzük P.nek nagy sikert ért el a fing történetével. Elvakult,vorbanisták nyáladzó tömege őrjöngve,keresi a végbél terméket. A vigyorgó zselés hajú meg csak bólogat mint az ország nagy másolója. .Aki egyébként a legnagyobb szarzsák címért indul,és szintén plagizált lemezt ad ki! De ez nem meglepő. Számukra minden elérhető.,hiszen zárt osztályon szerezték be tanulmányaikat!

  2. Az életrajzi filmet Szíjgyártó természetesen Gyurcsánynak ajánlja, hiszen ő tanította meg ennek a zsengének hogyan lehet végighazudni ellenzékben is azt az elmútnyócévet.
    Hosszú volt, de megérte, miénk a kassza és a haveroké, rokonoké- mondta szerényen Szíjgyártó.

  3. Szájer, az EU bizottsága kifejezett követelésére részleteket olvasott fel a forgatókönyvből. Ebből kiderül, hogy főhőse -hasonlóan mint Jézus -a szeplőtlen fogantatás gyermeke. Csodagyereknek indult és az is maradt. Bár folyékonyan tud mellébeszélni, de ezt a képességét mestere a Nagy Vezető útmutatásai alapján hosszas gyakorlással sajátítja el. A forgatókönyvet értelmezve, a magyar kormány ellen indítja újabb szabályszegési eljárását az EU,mivel szerinte jogszabály ellenes Szíjjártó. Ezért felszólítja a magyar kormányt Szíjjártó megszüntetésére, vagy eu-komforttá tételére.

  4. Szarnyaló kormányunk a kisebb hibákat heteken belül kijavítja- jelentette ki Szíjjártó Péter. Stratégiai döntéseket hoztunk, a sajtót kell meggyőznünk, ehhez a korábban Torgyánné Cseh Mariska által vezetett tanklőteret fogjuk felhasználni unorthodox módszerként.
    A kormányunk a jövőben mellőzni fogja a csípős fogásokat az álló fogadásokon – mondta kissé vörös fejjel Szíjjártó Péter.

  5. Szájer, az EU bizottsága kifejezett követelésére részleteket olvasott fel a forgatókönyvből. Ebből kiderül, hogy főhőse -hasonlóan mint Jézus -a szeplőtlen fogantatás gyermeke. Csodagyereknek indult és az is maradt. Mára páratlan matematika tudását is elismerik; a kisebb-nagyobb nyilvánosság előtt szívesen kérkedik azzal, hogy 8-ig is el tud számolni. Szívesen hangsúlyozza: “…az elmúlt nyolc év…” A filmben fogadalmat tesz arra, hogy 2 év múlva már 14-ig is megtanulja a számokat. Bár folyékonyan tud mellébeszélni, de ezt a képességét mestere a Nagy Vezető útmutatásai alapján hosszas gyakorlással sajátítja el. A forgatókönyvet értelmezve, a magyar kormány ellen indítja újabb szabályszegési eljárását az EU,mivel szerinte jogszabály ellenes Szíjjártó. Ezért felszólítja a magyar kormányt Szíjjártó megszüntetésére, vagy eu-komforttá tételére.