Zajos nézői és kritikai fogadtatása volt a Filmszemle zárónapján bemutatott musicalnek. A film musical formában dolgozza fel a százéves háború eseményeit. Premier a HírCsárdán!

 

 

 

A film egyébként a nagy sikerű Korcs folytatása.

18 KOMMENT

  1. Ez az aranybarna melaszként hömpölygő tempó, a nyerítő hintalóként vágtató jelenetek, a sodró lendületet ellenpontozó történetmondás… hát le a kalappal, kabáttal, inggel-gatyával!

  2. jó jó, de sokkal több kézikamerás felvétel kellett volna, legalább 10 perces vágatlan jelenetekkel, itt meg az egész film 7 perces, no és a külső felvételeknél hiányzik belőle a lens flare. A mondanivaló különben átjött, de a formai megvalósítás még tartogat művészi lehetőségeket.

    A kávégépes csajt blokkolnám.

  3. most már tudom, hogy Tarr Béla az Isten!
    ez olyan volt mint 20-30 tízcsapás. a föld megérett a pusztulásra, és a Mester kézbe veszi a dolgokat. mondjuk humánusabb volna egy vízözön vagy egy korlátlan atomcsapás, de mindenki azzal főz amije van.

  4. Már az első résznél is azt éreztem, hogy bármelyik pillanatban megpillanthatok valami felfoghatatlan, nem evilági iszonyatot, ha továbbnézem. Nem is bírtam abbahagyni…

  5. Csak a felét tudtam megnézni, mert elfogyott a gyógyszerem.
    Aztán jöttek a mentők, de csak a második tudott elvinni.
    Nekik szóltak, ne kérdezzék mi a bajom, csak vigyenek.
    A guppik az aquariumból csoportosan ugráltak kifelé
    a padlóra, de a macska nem törődött velük,
    mert beásta magát az alom alá.
    Megrázó élmény volt, ha felépülök és kiengednek
    megnézem a másik felét is.

  6. Hát, eltartott pár napig, míg végignéztem, de megérte. Külön kiemelném 5:03-nál az egyetemem cameo-szerepét, amikor közvetlenül a nagy Puskás Stadionnal együtt dolgozhatott!
    Szerényen, de zseniálisan.