Az egyelőre beazonosíthatatlan összetevőkből álló szer egyelőre szabadulós bulikon és majálisokon szedi áldozatait, de szerencsére még senki nem halt bele.

A minden korosztály által fogyasztott szer egyik mellékhatása, hogy a befolyásolt állapotúak elkezdenek egymással minősíthetetlen hangnemben ordibálni és vitatkozni, már-már nevetséges gesztikulálás közepette. A szer indukálta veszekedés a legtöbb esetben nem ér véget, csak szünetel hosszabb-rövidebb időre. Tehát aki egyszer beveszi a Gino-t, az örökre a hatása alatt marad. Kevésbé gyakori tünet a hajzselésedés és a mellkasszőr fokozott növekedése, valamint a robogók, az Éva Vermouth és rukkolás Martini utáni kínzó epekedés.

A Gino gyakorlatilag bárhol beszerezhető Magyarországon, a kormány azonban egyelőre még kivár, hogy betiltsa-e a tudatmódosító szert. Dr. Zacher Gábor toxikológus egy ötöd grammnyi minta kipróbálása után elmondta, "rossz emberek vannak, a rossz embereket el kell ítélni, a bűnösek szenvedjenek" majd belőtte bezselésedett mellszőrét egy üveg Éva Vermouthtal.

7 KOMMENT

  1. ez a sok szolizott, szedett szemöldökű Taigetos+ humanoid, nem is, inkább szénalapú életforma valóban létezik??
    szemre is megállapítható, hogy az IQ tesztjük éppen egyezik a waßermann tesztjükkel, azaz negatív!
    Hofi, hogy is mondta??
    – Ezek a jövőnk zálogai???
    – Há1 dögöljek meg, ha egyet is kiváltok!

  2. @nincs_itt: még egy gyors diagnózis, amit valahol publikálni illene, orvosi szaklapban!!
    Az első csoport, amely lábon kihordta az agyhalált! Szinte minden funkciójuk ép maradt, néhány külső elváltozás azonban igen könnyen felismerhetővé teszi őket. A betegség terjed, cseppfertőzés és/vagy testnedvek cseréje által, mint látjuk emberi szervezeten kívül is életképes!!

  3. @nincs_itt: Én se szerettem, szeretek olyan helyre járni, ami tele van a fotón látható ún. gizduló hitel BMW-ssel, meg picsacsináló nővel.
    Pár sör, aztán jön beszólás és csattannak a pofonok. Rosszabb esetben rajtam! 🙁