„Nálam mindig 2 forint ez a dal” – ez lesz a Posta és Villamos Művek közös mobilszolgáltatásának szlogenje. SMS tértivevénnyel.

A Posta és a Villamos Művek által nyert mobilfrekvencián P. Mobil néven indul meg a szolgáltatás ez év nyarán. A P. Mobil nem a szolgáltatás minőségének terén, hanem az árak tekintetében és a bónusz-szolgáltatások palettájának bővítésében kíván versenyre kelni a már meglévő mobilszolgáltatókkal.

Az SMS-nél például választható lesz az ajánlott, a tértivevényes és az elsőbbségi funkció is – ez utóbbi esetében a címzett hamarabb megkapja, mint ahogy a feladó elküldené -, az MMS-szolgáltatások köre pedig páratlanul bővül: képszolgáltatásokhoz nem kell nekünk fotóznunk a mobilunkkal, hanem bármelyik postahivatalban választhatunk már meglévő képekből.

A szolgáltató ügyfelei emellett letölthetnek a telefonjukra kaparós sorsjegy-minialkalmazást is, hogy eztán sorbanállás nélkül veszíthessenek néhány száz forintot.

51 KOMMENT

  1. egy valami nem tetszett a próba alatt…
    a postás mindig kétszer csenget,
    vagyis, akárkit hívtam, két csengés után rögtön a hangpostára kapcsolt..
    de nem ám valami személyre szabott hangrögzítőre, hanem mindig a legközelebbi postahivatal vezetője szólt bele és nem értette, mit akarok és miért pont őt hívtam…
    szóval ez idegesítő.
    kérjük változtatni.
    ellenben a gyárilag telepített bkv ellenőr-figyelő minialkalmazás hasznosnak bizonyult, mivel többször is megúsztam vele a büntetést
    (na jó ilyenkor: eltelefonálok hirtelen egy vagy több buszjegy árát – mert szólni kell mindenkinek, hogy kicsit később találkozunk csakkk.)

  2. aha, akkor a hívás és SMS jelzés nem csak rezgős lesz, hanem rázós is(villanyilag), illetve a forgó-rablót is be lehet diktálni SMS-ben, csak hova a zannyába nyaljuk a bélyeget rálya?? a postás kisasszony meg hova csapkodja a stemplijével a dátumtot?? Az MVM vezeték-hálózatán valósul meg a szolgáltatás??

  3. Pénzbedobós mobil lesz az szerintem, arra utal e za Kétforintos dal… A hangpostás meg majd biztos ugyanúgy lusta lesz felmenni a zemeletre, úgyhogy a züzenetért sorba kell majd álni a hangpostahivatalban…

  4. áLLíttóLag lehet vele “nyársat dugni” szomszédba, ha disznót vágnak

    továbbá disznótorról vagy lakodalomból kóstolót küldeni sms-ben

    romlandó sürgős jelöléssel vagy esetleg mélyhűtéssel és fagyasztással is

  5. Tudtommal az első 1324 férfi előfizető promócióként egy év ingyenes “Asszonyt akarok” szolgáltatást is kap.
    A vakok pedig Braille-írásban kaphatják az SMS-t.

  6. obligát kérdés !

    SMS-ben lehet-e

    – saját hatáskörben tértivevénnyel visszaigazolt sürgősségi jelzéssel –

    a Zanyósom 1 szem (azaz 1 db.) fogára FELRÚGNI az aranyerét koronának

  7. Teee, figyejjj, vaze…

    Nincs kétforint! Ötforint van. Kerek. (mer kerekítés, érted?)

    Nem csoda, ha pinkapanka nem érti. Mondjuk hülye is, de ez manapság követelmény, ha valaki képviselőnek szegődik.

    Ja, majd elfelejtettem.
    Találtam egy kék buszjegyet, az kétforintos. Megtartom, mert hátha úgy lesz, mint a Mauritius. Az is kék, és akkor milliomos vagyok.

  8. És ezzel a dallal fogják reklámozni:
    P. Mobil-Egészség és térerő

    EGÉSZSÉG ÉS TÉRERŐ
    zene:ifj.Tornóczky Ferenc szöveg:Schuster Lóránt

    Hiába hívogatsz, úgysem veszem fel

    Mindig hallom, amikor keresel

    Az összes gombot kívülről ismerem

    Mint majomnak a fán, öt ujj van a kezemen

    De ha lemerültél nyugodtan csengess be

    Feljöhetsz hozzám és ráteszlek a töltőmre

    Csak egészség és térerő legyen

    Hiába küldesz hosszú sms-eket

    Úgysem találom meg a szemüvegemet

    Érzem, hogy némán itt rezegsz a zsebemben

    A kukoricák szépen pattognak a fejemben

    De ha lemerültél nyugodtan csengess be

    Feljöhetsz hozzám és ráduglak a töltőmre

    Csak egészség és térerő legyen

    Én már mobil voltam, mikor a telefon még nem

    Térerő nélkül is mindenkit elértem

    Jobb a világ velem, sokkal jobb, mint nélkülem

    Nagyobb a múltam, mint az életem

  9. A hír igaz, de nem így.
    A cél ugyanis az, hogy a dolomit bányák közti átbeszélést meg lehessen oldani. Egyrészt …
    Másrészt a “A jó a piercinged, Juli!” felkiáltásokat az EU nem tartotta szabványosnak, ezért a kölcsönök folyósításának előfeltételeként megszabta, hogy a nemzést előkészítő kommunkiációs protokollt ne légi, hanem elektronikus úton oldják meg az elorbanizált tahók. (És persze nem munkaidőban! Mert akkor kaszálni kell, meg orrot túrni a vállalati felsővezetői megbeszéléseken.)

  10. Józsikám!
    „Nálam mindig 2 forint ez a dal” – ez lesz a Posta és Villamos Művek közös mobilszolgáltatásának szlogenje. SMS tértivevénnyel.

    Jó ez a poén! Levédetted? Vigyázz mert a Posta lenyúlja, oszt nem kapsz jogdíjat!

  11. Húúúú, de régi ez a poén! Amikor a T-Mobil átneveződött a Westelből, akkor a Pannonban is névcserén gondolkoztak a dó’gozók és ott már többen felvetették a P.Mobil nevet. 🙂 Nem gondolták, hogy nemsokára Telenor lesz. És a Pannon utca 1-ben áll a székház. 🙂 Hihi!

  12. Amellett, hogy én tényleg saját bőrömön tapasztaltam kárát a posta színvonaltalan szolgáltatásainak (aka elvesztett csomagok), az már szinte agymosott ahogy kivétel nélkül mindenki nyilatkozik, véleményez a jövőbeli, 4. szolgáltató üzletpolitikájáról: mintha a meglévőknél nem x-szeri próbálkozásba kerülne egy csoportos beszedésit elintézni például.
    Sajnálattal konstatálom minden egyes alkalommal, hogy milyen alacsony az összes hazai szolgáltató működési színvonala, ugyanakkor minden egyes belépő versenyző reményt ad a helyzet fejlődésére. Szóval, fel a fejjel barátaim! … csupán egy kérés, Kocsis Úrhoz: tessék kérem tovább nyaralni az MVM üdülőkben Horvátországban; nem hiányzik az Ön CV-jéből még egy sor, alias távközlési-üzletfejlesztési és márketing abrakadabra igazgató! Mit herzlichem Grüsse, Hagyó Miklós (16-os cella)

  13. Annó az @(r)(c)-on volt egy olyan órási plakát, ami a T-Mobile plakátokra épült, és volt rajta a szlogen, hogy nálam mindig két forint ez a dal.

    Valaki linkelje már be valahonnan.

    Na ha tényleg két forint lesz percenként – váltok

  14. Állítólag Simicska nyeri ezzel is a legtöbb pénzt. 20 milliárd közeli összeget fordítanak közterületi reklámokra. Az állami mobil másik előnye, hogy a telefonfülkékbe ingyen mehetnek telefonálni 24 órán keresztül a P. Mobilosok, ahol telefonálás közben az Alaptörvény kifüggesztett változatát is lapozhatják.

    A közalkalmazottak csak a P. Mobilt használhatják, és nem lesz előfizetés, ingyenesen beszélhetnek a másik P. Mobilossal, viszont a családban nem lehet P.Mobilos. Más hálózatba másodpercenként 368Ft+27% ÁFA áron telefonálhatnak.

  15. @igényes: A közalkalmazottak és az állami tulajdonú gazdálkodó szervezetek és intézmények nem azért fogják kizárólag a P-Mobilt használni, mert bármi köze lenne Simicska Lajoshoz, hanem azért, mert a tisztességes és korrekt közbeszerzési eljárást a P-Mobil fogja megnyerni, ahogy előre megbeszéltük.

  16. Lázárék “tőzsdéztek” a H.vásárhely pénzével, most meg szemétkedik!

    Azokban az években, amikor a város nyert a pénzeken, fel sem merült a “terhek megosztása”. Maga Lázár János “büszkélkedett” 2007 augusztusában, hogy az egy évvel korábban kibocsátott kötvényből származó pénzt befektették, amiből a kamat- és árfolyamkülönbségen több mint egymilliárd forint bevétele származott a városnak – írja a lap.
    Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2009-es jelentése szerint a város közgyűlése 2007 júliusában egyszeri alkalomra szóló, majd novemberben folyamatos megbízást adott a polgármesternek, hogy származékos devizaműveleteket végezzen a kötvénykibocsátásból még rendelkezésre álló összeggel.
    Az ÁSZ kimutatása szerint a városnak a származékos ügyleteken, a devizanemek átváltásából származó árfolyamnyereségen és opciós díjbevétel címen 2007-2008-ban további, összesen 1,611 milliárd forint bevétele származott. Időközben – 2008 őszén – azonban beütött a pénzügyi válság, ami miatt az utolsó két év nyereségével arányos vesztesége keletkezett a településnek.

    Ilyen egy igazi jellemóriás, fideszes szarjankó!

  17. @Szputya:
    Azért válthatsz, csak minden hívás előtt intróként a “Menj tovább”-ot kell végighallgatnod.
    És a országértékelőket.
    Akkor “mindenki jól jár”, mert a percdíjad csak 2Ft.
    /Azért eltarthat néhány órát./

  18. @Dour ®: te mocskos Búvár Kund!!! Csak a ZÁFA, mi??? Oszt’ a gyorsnaszádot meg majd tójják?? Mi?? Assetudom mit mongyak, az ilyenre!
    a képviselők igenis, hogy megérdemlik a pénzüket, láttál már egyet is lógni? Na ugye?!