A Demokratikus Koalíció elnöke újabb médiaeseményt hekkelt meg, és az LMP tüntetése után a Viszkis szabadulását is saját hasznára fordította.

A mostanában feltűnően sokat szereplő ex-miniszterelnök természetesen Ambrus Attila szabadulásakor sem bírt távol maradni, lesből támadt a meglepett Viszkisre, akinek megragadta a kezét, és kikényszerített néhány közös fotót.

"Élvezem a dicsfényt, és úgy vettem észre, a vakuk fénye jót tesz az arcbőrömnek"kommentálta legújabb akcióját lapunknak Gyurcsány Ferenc. Szijjártó Péter megkeresésünkre csak annyit fűzött hozzá: "Attention Whore!"

19 KOMMENT

  1. Tényleg lement Győzikébe Fletó. Bár mivel a nemrég még moonwalkerező és bikicsunájt éneklő Mesterházy leváltotta. Szóval joggal hiszi, hogy erre szükség van a bloldali karrierhez.
    Szomorú. Meghalt a baloldal 2006-ban.

  2. @Manír Feri: Itt vagy nagyon jó egy poszt, vagy nagyon szar. Merugye kicsit nem lehet röhögni, és ha a zember arra készül, hogy röhögjön, de bennakad, az bizony nagyon szar… Nevezzük esztet mostan inkább bájosnak… Egyébként meg, nem a Hírcsárdát szidd, nem ők gyártyák a híreket…:) Főleg nem a “szereplőket”!

  3. @büse: Igen. A humor bunkóéknál egyezik az ízléstelenséggel. Ha még emlékszel Matolcsy egyik montázsára , igaz elég hamar cserélték de számomra itt az sem volt bocsánatos. Nincsenek rászorulva ugyanis ……
    Manír is írta : szar lett oszt …..

  4. Feri ma kivételesen gyors(kocsi) volt.
    Hajnalok-hajnalán, Orbánt megelőzve, kéri a Viszkist, legyen az övé.
    Mármint ‘társasági elnök jelöltje.
    Ez most trendi. Biztos befutótól fosztaná meg Vikikét.
    Attila meglepődve néz le rá,
    – Elkéstél kishaver. Orbán úrral már régen megegyeztünk.
    Nézd kit adott mellém védőangyalnak.Ott vár a kocsiban.
    Igazi szőke TB tündér. Tudod mióta nem ettem kiflit.

  5. @tippmixx: Naja, meg a baloldalam elhalása is vicces, meg ott is van a képen. Szeretem a Zorbántot, igyexem méltatni, és megfelelő társaságabn emlegetni. Meg hát. Kalmár kartács is köztudottan kedveli, veled együütt (meg hát velem is), hát nektek is kedveskedtünk egyet a Zanyósommal (Prof.).

    (E za professzorozás meg most tényleg hogy került mán ide??? – Ja, persze, a Schmitt Pali! Már majdnem elfelejtettem…)

  6. 3 nap után Gyurcsánynak Miskolc Avas lett. Elhatározta, maradék szabadságát börtönbe kívánja letölteni. Ezzel egyrészt megelőzi azt a súlyos bírósági ítéletet, amelyet a velencei telekcsere ügyében mondanak ki.Másrészt, pedig tanulmányozni fogja a foglyok életét, és a Whisky-s lelki világát. Elhatározását tett követte, s nyomban a börtönbe hajtatott. Itt már a parancsnok várta aki ünnepélyesen ráhelyezte a futtatott arany karperecet.Ezután az őr a cellába vezette. Az ajtó kinyitása után a “fogoly” mélyet szippantott a cella levegőjéből. A smasszer ekkor szinte üvöltve kezdte szavalni a”Nemzeti Dal”t: Talpra magyar, hí a haza! Itt az idő, most vagy soha! Rabok legyünk vagy szabadok? Rabok!-kiáltotta Gyurcsány.Ezt követően az őr leültette a Whisky-s mellé, majd távozott.Miután elfogyott az ital, rabló-ultit kezdtek játszani. Nyerni egyikük sem tudott, ezért hamar befejezték a kártyázást.Gyurcsány azonnal rabtársa felé fordulva, elmondta: régóta érlelődik benne, hogy szabadulása után, kormányra kerülve, azonnal megrendeli az “Őszöd Asztalát”. Az ország valamennyi börtöncellájába kell elhelyezni ezeket, rajta a valódi műbőr kötésű “Őszödi Beszéd” c.mű díszkiadását. A raboknak kötelező lesz a mű megvétele, amelyet Orbán fog dedikálni.Megbízza Kerényit, hogy készíttessen egy hatalmas történelmi tablót. Ezen a festményen az “Őszöd Asztala” látható, A z asztal 4 lábát 3 tenger mossa. Ez utalás I.( Nagy ) Lajos királyunk(1326-1382)sikeres hadjárataira. Ezt követően Whisky-s elmondta, hogy napjai meg vannak számlálva.Szabadulásukkor, a kijáratnál már a facebook-rajongók tömege várta a volt rabokat.A tömeg az Internacionálét kezdte énekelni. “…”rabságodnak vége már..”- zengett a dal.