Meghosszabbították a kormány szimpatizánsai szombati békemenetük útvonalát. Egyenesen Composteláig sétálnak majd. 

Az új útvonalat a két főszervező, Bencsik András és Bayer Zsolt Hagyó Miklós ötlete alapján ismertette, de csak nagyon röviden, majd, ahogy ők mondták, "tipliztek a Hervisbe bakancsé".

27 KOMMENT

  1. @Dinkainka: aztán nemsokára a gyerekeket államosítják. mondjuk szerintem az enyémeket sírva-ríva, topronggyá szagoatott idegekkel adnák vissza 3 nap múlva és még elnézést is kérnének. persze hagynám őket néhány napig könyörögni (amíg elég magas összeget nem neveznek meg)

  2. @Dinkainka: Dehogyis államosíttyák! Csak a Matolcsyné férje mega Selmeczi Barbika fogja kezelni. Többé ne legyen rá semmi gondod, jó kezekbe kerül! Ha eccer megígérik, meg is tarcsák! Maguknak…

  3. Egyébként a Bayer, a Bencsik meg a Jobbik megvalósítottak egy merőben új, nem-ortodox fogalmat: Szélsőséges, radikális kormánypártiak. Istenem, ha nem volnának, ki menne ki a Zorbán ellen-mellett a zuccára? Kire hivatkozna a saját ordasságai védelmére, ha nem lihegnének mögötte szándékos alibinek a mégordasabb ellenzék-barátai?

    Ez persze nem feltűnő, meg azok a zeusok még sötétebbek, mint a zemberek itthon, simán bepapizák…

  4. Most hallom, hogy március 15.-én a millások is elkaminóznak, csak visszafele: Egyre szűkülő koncentrikus körökben próbájják majd megközelíteni Budapestet, hátha valahol nem né zoda a Tarlós vagya Zorbán…

  5. Nem. Egy. Működő kormányunk nevében megköszönöm minden magyar hazafi kiállását és bejövetelét, határon innen-onnan, sőt: már mindenen túl!

    Különösen határon túli testvéreinknek köszönjük, hogy kifejezték: A magyarok nem engedik, hogy külföldről diktáljanak nekik! Biztosítjuk magyar sorstársainkat, hogy mi is minden esetben, hasonló módon ki fogjuk fejezni, ha bármely kormány politikáját az ellenzéke helyteleníti, esetleg nemzetközi szervezetek szabadságjogokat kérnének számon rajtuk.

    Mégegyszer köszönjük Nem. Ügy. kormányunk szuverenitásának megerősítését!

  6. Örömmel értesítjük a nemzetközi sajtót, hogy hazánkban lezajlott az első agyhalott találkozó!! A legtöbb megjelent a fenti kórt, lábon hordta ki, a szövődmények tekintetében Bayer és Papp fognak kommünikét kiadni! Bencsik kizárólag a gyógyszerek szedési rendjét határozza meg, majd körképben örökítik meg a körmenetet, amelyet a Kossuth téren fognak kiállítani…