Torrenten rendezik meg a filmszemlét

18
3,827

A támogatás hiányában torrenten rendezik meg az idei filmszemlét, közölte Tarr Béla, a szemle letöltés felelőse.

A zsűri tagjai is így juthatnak majd hozzá a szemlére nevezett, illetve a véletlenül az abba a mappába feltöltött filmekhez. Külön nehézséget jelent, hogy már most is a mappában található az Anál párbaj és a Fifi virágoskertje ötven része, de remélik, hogy mindenki számára egyértelmű lesz, mi a versenyprogram és mi nem.

A nézőket Facebookon és egyéb fórumokon toborozzák a vetítésekre, amelyekre a Szoba Szigethez hasonlóan családoknál és albérletekben kerül sor, tetszőleges időpontban. A filmszemle fődíja egy 9 GB-os pendrive, amire a nyertes letöltheti saját alkotását.

18 KOMMENT

 1. Ugy latszik a Hircsardahoz nem jutott el az informacio, de allitolag Tarr Bela ugy nyilatkozott, hogy a Filmszemlen csakis olyan filmek vehetnek reszt, melyek a vegso vagas utan minimum 10-12 ora hosszuak (vegefocim nelkul), a vagasok szama pedig legfeljebb 5 (amennyiben az nem megy a muveszi hatas rovasara, maximum 6) darab lehet.
  Tarr szerint “az idealis “Szemle-film” tovabba tartozkodik a hosszu, tobbmondatos, bovitmenyekben, jelzos szerkezetekben, osszetett szavakban gazdag parbeszedektol, igy a dialogusok a filmido maximum 3-4%-at tehetik ki”.

 2. Küld a FILMSZEMLE üzenetet sms-ben a 06 90 648-008 számra.
  Ügyelj az FILM és az SZEMLE szó közötti szóközre.
  ár: 250 Ft / 6 nap*
  az összeg csak egyszer kerül levonásra!!!
  A letöltési adatokat az sms elküldése után 5 percen belül kapja meg!
  A válasz sms tartalmazza a letöltéshez szükséges felhasználó nevet és jelszót illetve az ftp címet és portot!
  * felhasználói nevedet
  * hozzá tartozó jelszavadat
  * az elofizetés lejárati idejét
  A szolgáltatás a telenor ,T-Mobile és vodafone hálózatáról egyaránt elérheto.